Vuk Drašković:Destabilizacija Balkana strateški interes Rusije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vuk Drašković:Destabilizacija Balkana strateški interes Rusije
ali je prijatelj srbije..odnosno da je i ne znam bantustan prijatelj srbije on su neprijatelji glasnovicu...tako ej kako je...covjek ima pravo na takvo razmisljanje....jee'l demokracija ili nije...ko smo mi da sudimo...i trumpu je vjecni neprijatelj iran...kina...seselju je san velika srbija....isilovcu da cijeli svijet bude islam....najgluplja stvar je da svi isto mislimo...ovaj forum bi bio dosadan da svi isto mislimo...jastreb wrote:da,ali Rusija nije neprijatelj Hrvatskoj.vuksadinare wrote:zato sto on ovako razmislja...prijatelj mog i bratovog krvnika je moj neprijatelj a neprijatelj mog krvnika je moj prijateljjastreb wrote:A kakve veze ima to sa Putinom? Zašto Glasnović non stop priča protiv Putina? Zašto insinuira povratak Krajine Rusima? Zašto Putina povezuje sa RSK? Što su tom Glasnoviću Rusi toliko zgriješili?vuksadinare wrote:zato sto non stop prozivas i vrijedjas glasnovica ni ne znavsi sto je prosao...da si pravi rekao bi pustite covjeka prosao je obiteljsku i osobnu tragediju...ima razloga takav biti..i sto rece razbojnik tebi je sto puta draze pec rakiju sa rodjacima iz nebljusa i raspredat mitove...nego imat empatijujastreb wrote:
Kakve to veze ima sa tobom,Draškovićem,Putinom i Bancem???
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kakva ti je to glupa analiza? Ne želim žensku vladavinu pa sam impotentan? Očito su te iz Logike pustili tek na drugom roku popravnoga iz čiste samilosti.Oh_Femder wrote:Šta to tebe muči? Bit će da ti je: - Jao pao! sindrom u pitanju ;P U materijarhatu naime, za što su jako dobar primjer bonobo čimpanze, ima jako malo nasilja i svi konflikti se rješavaju sveopćom jebačinom :DRegoč wrote:Dolje matrijarhat!
Ups! Pogodih dakle point blank u bolno mjesto i Ahilovu... žilu otromboljenu ;PRegoč wrote:Kakva ti je to glupa analiza? Ne želim žensku vladavinu pa sam impotentan? Očito su te iz Logike pustili tek na drugom roku popravnoga iz čiste samilosti.Oh_Femder wrote:Šta to tebe muči? Bit će da ti je: - Jao pao! sindrom u pitanju ;P U materijarhatu naime, za što su jako dobar primjer bonobo čimpanze, ima jako malo nasilja i svi konflikti se rješavaju sveopćom jebačinom :DRegoč wrote:Dolje matrijarhat!
Nego, ajde, skidaj ti onda tu svoju Kitugrabićku. S vlasti, hoću reći; kad već ne želiš ženskinje da ti vlada :D
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
17. Novembar 2016. | 18:36
Sećanja Vuka Draškovića na 1996: Za sve je kriva bolesna mržnja jedne žene!
Sećanja Vuka Draškovića na 1996: Za sve je kriva bolesna mržnja jedne žene!
Protesti su počeli u Nišu, gde je opozicija udružena u koaliciju "Zajedno" prvo došla do dokaza o krađi izbora, da bi se protesti ubrzo proširili po celoj Srbiji, a prvenstveno u Beogradu, gde su skoro tri meseca Vuka Drašković, Zoran Đinđić i Vesna Pešić svakodnenvno predvodili građane na ulicama prestonice
Pre tačno 20 godina, 17. novembra 1996. godine počeli su najveći građanski protesti protiv režima Slobodana Miloševića zbog pokradenih lokalnih izbora, popularno nazvane šetnje koje su trajale punih 88 dana i koje su okončane jednom od najvažnijih pobeda u borbi za demokratiju u Srbiji – priznavanjem rezultata izbora. Protesti su počeli u Nišu, gde je opozicija udružena u koaliciju “Zajedno” prvo došla do dokaza o krađi izbora, da bi se protesti ubrzo proširili po celoj Srbiji, a prvenstveno u Beogradu, gde su skoro tri meseca Vuka Drašković, Zoran Đinđić i Vesna Pešić svakodnenvno predvodili građane na ulicama prestonice.
Tri bivša člana DB-a oslobođena optužbi za atentat na Draškovića 2000. godine
Dvadeset godina kasnije, Vuk Drašković, jedan od lidera koalicije, ekskluzivno za novi Nedeljnik napisao je svoja sećanja na te proteste koji će uz 5. oktobar, predstavljati najvažniju prekretnicu u borbi opozicije protiv Slobodana Miloševića.
“Naš poraz bio je ogroman. Svi skupa, jedva da smo dobili nešto više glasova nego okrnjeni Depos na prethodnim izborima. I na lokalu, gde je važio većinski izborni sistem, klatili smo se na ivici sloma, pa smo drugi i odlučujući krug čekali pognutih glava. Ni slutili nismo da bi taj isti narod Srbije, samo dve sedmice kasnije, mogao da se preokrene u svojoj volji i postane režiser drame dostojne i Hičkoka.
DA LI NAS JE IZDAO DRAŠKOVIĆ? Svaki je rođen za po jednom mreti – uz ove Vukove reči GINULI smo 9. MARTA! (VIDEO)
Ubice i šljam zaposedali su ionako oslepljenu i na zlo spremnu Službu državne bezbednosti, kojoj je SPO bio glavna meta i koja je u meni i gnevu naroda na srpskim trgovima videla jedinog krivca za svoje noćne more. Sve je to bilo premazano i strašću komunističke osvete, kako je svoju bolesnu mržnju doživljavala diktatorova supruga Mirjana.
Guest- Guest
Vuk Draskovic je primer da bescasce nema dno...
cica ima li tko nije tamo izdajica za tebe... ...cak ti je i seki negativacStanojko wrote:Vuk Draskovic je primer da bescasce nema dno...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Seki je DB-ovski frankenstajn i najveca smradina u Srbijivuksadinare wrote:cica ima li tko nije tamo izdajica za tebe... ...cak ti je i seki negativacStanojko wrote:Vuk Draskovic je primer da bescasce nema dno...
eto,
konacno poklapanje stava,
barem po 1 pitanju
barem po 1 pitanju
Guest- Guest
... a siptar Musliju je njegov isprdak...pizzon wrote:eto,
barem po 1 pitanju
Nije sve crno bijelo Fuk..zasto bi primjer neka drzva sa nekom drugom kvarila politicke i ekonomske odnose,jerbo si ti posvadjan sa njom??vuksadinare wrote:ali je prijatelj srbije..odnosno da je i ne znam bantustan prijatelj srbije on su neprijatelji glasnovicu...tako ej kako je...covjek ima pravo na takvo razmisljanje....jee'l demokracija ili nije...ko smo mi da sudimo...i trumpu je vjecni neprijatelj iran...kina...seselju je san velika srbija....isilovcu da cijeli svijet bude islam....najgluplja stvar je da svi isto mislimo...ovaj forum bi bio dosadan da svi isto mislimo...jastreb wrote:da,ali Rusija nije neprijatelj Hrvatskoj.vuksadinare wrote:zato sto on ovako razmislja...prijatelj mog i bratovog krvnika je moj neprijatelj a neprijatelj mog krvnika je moj prijateljjastreb wrote:A kakve veze ima to sa Putinom? Zašto Glasnović non stop priča protiv Putina? Zašto insinuira povratak Krajine Rusima? Zašto Putina povezuje sa RSK? Što su tom Glasnoviću Rusi toliko zgriješili?vuksadinare wrote:
zato sto non stop prozivas i vrijedjas glasnovica ni ne znavsi sto je prosao...da si pravi rekao bi pustite covjeka prosao je obiteljsku i osobnu tragediju...ima razloga takav biti..i sto rece razbojnik tebi je sto puta draze pec rakiju sa rodjacima iz nebljusa i raspredat mitove...nego imat empatiju
bil ti kvario odnose sa recimo Amerima da navale na Svabiju??
Hoces ti sad mrziti Ruse,jer u biti su uletili u Ukrajinu,na prijetnje nacistickih hordi koje su pocele prijetiti ozbiljno nacionalnim manjinama,otvoreno Rusima i Židovima?
Guest- Guest
Impotentan si ako prihvatis zenski vladavinu...Regoč wrote:Kakva ti je to glupa analiza? Ne želim žensku vladavinu pa sam impotentan? Očito su te iz Logike pustili tek na drugom roku popravnoga iz čiste samilosti.Oh_Femder wrote:Šta to tebe muči? Bit će da ti je: - Jao pao! sindrom u pitanju ;P U materijarhatu naime, za što su jako dobar primjer bonobo čimpanze, ima jako malo nasilja i svi konflikti se rješavaju sveopćom jebačinom :DRegoč wrote:Dolje matrijarhat!
Guest- Guest
ZNAM LJUDE KOJI SU DOZIVJELI NEUSPOREDIVO GORE TRAGEDIJE OD GLASNOVICA PA NE PRAVE BUDALE OD SEBE KAO ON STO RADI.vuksadinare wrote:zato sto non stop prozivas i vrijedjas glasnovica ni ne znavsi sto je prosao...da si pravi rekao bi pustite covjeka prosao je obiteljsku i osobnu tragediju...ima razloga takav biti..i sto rece razbojnik tebi je sto puta draze pec rakiju sa rodjacima iz nebljusa i raspredat mitove...nego imat empatijujastreb wrote:Kakve to veze ima sa tobom,Draškovićem,Putinom i Bancem???vuksadinare wrote:jesi citao ili gledao sto su cetnici radili bratu blizancu zeljka glasnovica....sto da on takvo sto pozeli tvom bratu ili sestri...da li bi onda drukao za njihjastreb wrote:Glasnović,Tomac i Vuk sa Dinare sinuće sloboda.epikur37 wrote:Eposavina i draskovic...falu jos banac
Moze on smatrati Rusiju i Putina neprijateljima a Zapadnjake rodjenom bracom ako hoce, ali neka to objasni zasto nam nasa zapadna braca i saveznici uvalise sve zivo u Haag a nas proglasise autorima udruzenog zlocinackog poduhvata.
Hrvati kao nesto mrze Ruse iako nam u sustini nikada nisu nesto lose ucinili, a mi ... pa nije bilo invazije u povijesti koju bi neka baraba povela na Rusiju a da nismo i mi u tome sudjelovali, prisilno ili dragovoljno.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
gud van..Ringo10 wrote:ZNAM LJUDE KOJI SU DOZIVJELI NEUSPOREDIVO GORE TRAGEDIJE OD GLASNOVICA PA NE PRAVE BUDALE OD SEBE KAO ON STO RADI.vuksadinare wrote:zato sto non stop prozivas i vrijedjas glasnovica ni ne znavsi sto je prosao...da si pravi rekao bi pustite covjeka prosao je obiteljsku i osobnu tragediju...ima razloga takav biti..i sto rece razbojnik tebi je sto puta draze pec rakiju sa rodjacima iz nebljusa i raspredat mitove...nego imat empatijujastreb wrote:Kakve to veze ima sa tobom,Draškovićem,Putinom i Bancem???vuksadinare wrote:jesi citao ili gledao sto su cetnici radili bratu blizancu zeljka glasnovica....sto da on takvo sto pozeli tvom bratu ili sestri...da li bi onda drukao za njihjastreb wrote:
Glasnović,Tomac i Vuk sa Dinare sinuće sloboda.
Moze on smatrati Rusiju i Putina neprijateljima a Zapadnjake rodjenom bracom ako hoce, ali neka to objasni zasto nam nasa zapadna braca i saveznici uvalise sve zivo u Haag a nas proglasise autorima udruzenog zlocinackog poduhvata.
Hrvati kao nesto mrze Ruse iako nam u sustini nikada nisu nesto lose ucinili, a mi ... pa nije bilo invazije u povijesti koju bi neka baraba povela na Rusiju a da nismo i mi u tome sudjelovali, prisilno ili dragovoljno.
Guest- Guest
Koji je tebi kurac? Jesi ti uopće pratio izborne teme i moje upise glede toga?Oh_Femder wrote:Ups! Pogodih dakle point blank u bolno mjesto i Ahilovu... žilu otromboljenu ;PRegoč wrote:Kakva ti je to glupa analiza? Ne želim žensku vladavinu pa sam impotentan? Očito su te iz Logike pustili tek na drugom roku popravnoga iz čiste samilosti.Oh_Femder wrote:Šta to tebe muči? Bit će da ti je: - Jao pao! sindrom u pitanju ;P U materijarhatu naime, za što su jako dobar primjer bonobo čimpanze, ima jako malo nasilja i svi konflikti se rješavaju sveopćom jebačinom :DRegoč wrote:Dolje matrijarhat!
Nego, ajde, skidaj ti onda tu svoju Kitugrabićku. S vlasti, hoću reći; kad već ne želiš ženskinje da ti vlada :D
Dakle, kako god okreneš, impotentan sam? Dobro, impotentan sam!bogomdani wrote:Impotentan si ako prihvatis zenski vladavinu...Regoč wrote:Kakva ti je to glupa analiza? Ne želim žensku vladavinu pa sam impotentan? Očito su te iz Logike pustili tek na drugom roku popravnoga iz čiste samilosti.Oh_Femder wrote:Šta to tebe muči? Bit će da ti je: - Jao pao! sindrom u pitanju ;P U materijarhatu naime, za što su jako dobar primjer bonobo čimpanze, ima jako malo nasilja i svi konflikti se rješavaju sveopćom jebačinom :DRegoč wrote:Dolje matrijarhat!
ne,ne..ne kazem da si impotentan tI,nego da covjek ako se pokori zenskoj vladavini,A NISTA NE PODUZIMA PROTIV TE ISTE,je impotentan..Regoč wrote:Dakle, kako god okreneš, impotentan sam? Dobro, impotentan sam!bogomdani wrote:Impotentan si ako prihvatis zenski vladavinu...Regoč wrote:Kakva ti je to glupa analiza? Ne želim žensku vladavinu pa sam impotentan? Očito su te iz Logike pustili tek na drugom roku popravnoga iz čiste samilosti.Oh_Femder wrote:Šta to tebe muči? Bit će da ti je: - Jao pao! sindrom u pitanju ;P U materijarhatu naime, za što su jako dobar primjer bonobo čimpanze, ima jako malo nasilja i svi konflikti se rješavaju sveopćom jebačinom :DRegoč wrote:Dolje matrijarhat!
Guest- Guest
Tvoj sam upis shvatio kao zajebanciju na Ofenderovu pa sam samo nastavio.bogomdani wrote:ne,ne..ne kazem da si impotentan tI,nego da covjek ako se pokori zenskoj vladavini,A NISTA NE PODUZIMA PROTIV TE ISTE,je impotentan..Regoč wrote:Dakle, kako god okreneš, impotentan sam? Dobro, impotentan sam!bogomdani wrote:Impotentan si ako prihvatis zenski vladavinu...Regoč wrote:Kakva ti je to glupa analiza? Ne želim žensku vladavinu pa sam impotentan? Očito su te iz Logike pustili tek na drugom roku popravnoga iz čiste samilosti.Oh_Femder wrote:
Šta to tebe muči? Bit će da ti je: - Jao pao! sindrom u pitanju ;P U materijarhatu naime, za što su jako dobar primjer bonobo čimpanze, ima jako malo nasilja i svi konflikti se rješavaju sveopćom jebačinom :D
e na ove nivoe pozeljne moramo ponovno dovesti Zenskije
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Strateški je interes Hrvatske da otmemo INU mađarima...
» Komšić upozorava: Treći entitet je strateški interes velokosrpske politike
» PREDSJEDNICA U MOSTARU 'Članstvo BIH u NATO-u i Europskoj uniji je duboki strateški interes Republike Hrvatske'
» Hrvatski interes je da države 'Zapadnog balkana' ne uđu u EU nikad
» Povećan turistički interes za Hrvatsku iz Rusije
» Komšić upozorava: Treći entitet je strateški interes velokosrpske politike
» PREDSJEDNICA U MOSTARU 'Članstvo BIH u NATO-u i Europskoj uniji je duboki strateški interes Republike Hrvatske'
» Hrvatski interes je da države 'Zapadnog balkana' ne uđu u EU nikad
» Povećan turistički interes za Hrvatsku iz Rusije
Page 2 of 2