Glasnovićevom bratu blizancu četnici odrezali uho i optužili ga za period dok je bio u logoru
Page 1 of 1
Glasnovićevom bratu blizancu četnici odrezali uho i optužili ga za period dok je bio u logoru
http://www.direktno.hr/en/2014/direkt/67533/Glasnovićev-brat-Četnici-mi-odrezali-uho-i-optužili-me-za-period-u-logoru!.htm
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Glasnovićevom bratu blizancu četnici odrezali uho i optužili ga za period dok je bio u logoru
nije ni cudo da zeljko mrzi srbe i petokolonase...sto su mu radili od brata blizanca...pitaio bi jastreba kako bi se na njegovom mjestu osjecao...da se to njegovom bratu blizancu recimo desilo..sigurno mi tad hvalio copica,dodika i slicne
2015-09-08
Re: Glasnovićevom bratu blizancu četnici odrezali uho i optužili ga za period dok je bio u logoru
ne znam jel istina..ali sam citao da jednojajcani blizanci znaju osjetiti bol ako se nanese bol onom drugom bratu ili sestri..
2015-09-08
ta će jastreb, taj sa Srbima samo peče rakiju i vara državu
2014-04-15
https://www.youtube.com/watch?v=Oq0nIhuMzCQ
2015-09-08
Pa ako ćemo tim rezonom,onda nije ni čudo što su Adžić i Mladić mrzili Muslimane,budući su im ustaše (muslimani) pobili sve živo.vuksadinare wrote:nije ni cudo da zeljko mrzi srbe i petokolonase...sto su mu radili od brata blizanca...pitaio bi jastreba kako bi se na njegovom mjestu osjecao...da se to njegovom bratu blizancu recimo desilo..sigurno mi tad hvalio copica,dodika i slicne
Onda bih ja morao mrziti Nijemce. A gle čuda navijao sam za njih na zadnjem SP. U djetinjstvu sam obožavao pjevačicu Nenu Kerner. I kaj sad?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
P.S. Branka Ćopića može mrziti samo poremećeni um.
2014-04-22
....ali ti nisu rezali uho,busili busilicom koljena,vukli te kamionom...da si molio tisucu puta da te ubiju...jastreb wrote:Pa ako ćemo tim rezonom,onda nije ni čudo što su Adžić i Mladić mrzili Muslimane,budući su im ustaše (muslimani) pobili sve živo.vuksadinare wrote:nije ni cudo da zeljko mrzi srbe i petokolonase...sto su mu radili od brata blizanca...pitaio bi jastreba kako bi se na njegovom mjestu osjecao...da se to njegovom bratu blizancu recimo desilo..sigurno mi tad hvalio copica,dodika i slicne
Onda bih ja morao mrziti Nijemce. A gle čuda navijao sam za njih na zadnjem SP. U djetinjstvu sam obožavao pjevačicu Nenu Kerner. I kaj sad?
2015-09-08
jesi nasao 'lijepu' usporedbu..adzic i mladic...lijepo su se oni nplatili na muslimanima i hrvatima...nisu da nisu...jebote usporedjivat glasnovica sa zlocincima mladicem i adzicem...to te moze biti sram...jastreb wrote:Pa ako ćemo tim rezonom,onda nije ni čudo što su Adžić i Mladić mrzili Muslimane,budući su im ustaše (muslimani) pobili sve živo.vuksadinare wrote:nije ni cudo da zeljko mrzi srbe i petokolonase...sto su mu radili od brata blizanca...pitaio bi jastreba kako bi se na njegovom mjestu osjecao...da se to njegovom bratu blizancu recimo desilo..sigurno mi tad hvalio copica,dodika i slicne
2015-09-08
Životinje bolesne. Mislim nisu ni životinje, one su dobre.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kad ovo sve cujes i vidis..oni isilovci ispadaju bebe za cedekaja wrote:Životinje bolesne. Mislim nisu ni životinje, one su dobre.
2015-09-08
Ništa ja ne uspoređujem. Samo odgovaram na tvoj rezon. Znači u redu je od Glasnovića što mrzi Srbe? A nije u redu kad netko s drugge strane mrzi tebe ili Muslimane?vuksadinare wrote:jesi nasao 'lijepu' usporedbu..adzic i mladic...lijepo su se oni nplatili na muslimanima i hrvatima...nisu da nisu...jebote usporedjivat glasnovica sa zlocincima mladicem i adzicem...to te moze biti sram...jastreb wrote:Pa ako ćemo tim rezonom,onda nije ni čudo što su Adžić i Mladić mrzili Muslimane,budući su im ustaše (muslimani) pobili sve živo.vuksadinare wrote:nije ni cudo da zeljko mrzi srbe i petokolonase...sto su mu radili od brata blizanca...pitaio bi jastreba kako bi se na njegovom mjestu osjecao...da se to njegovom bratu blizancu recimo desilo..sigurno mi tad hvalio copica,dodika i slicne
A sad me ostavi na miru,jer nisam baš dobre volje. Znaš?
2014-04-22
ne znam...sto te vec ostavila prije nego sto si umocio...jastreb wrote:Ništa ja ne uspoređujem. Samo odgovaram na tvoj rezon. Znači u redu je od Glasnovića što mrzi Srbe? A nije u redu kad netko s drugge strane mrzi tebe ili Muslimane?vuksadinare wrote:jesi nasao 'lijepu' usporedbu..adzic i mladic...lijepo su se oni nplatili na muslimanima i hrvatima...nisu da nisu...jebote usporedjivat glasnovica sa zlocincima mladicem i adzicem...to te moze biti sram...jastreb wrote:Pa ako ćemo tim rezonom,onda nije ni čudo što su Adžić i Mladić mrzili Muslimane,budući su im ustaše (muslimani) pobili sve živo.vuksadinare wrote:nije ni cudo da zeljko mrzi srbe i petokolonase...sto su mu radili od brata blizanca...pitaio bi jastreba kako bi se na njegovom mjestu osjecao...da se to njegovom bratu blizancu recimo desilo..sigurno mi tad hvalio copica,dodika i slicne
A sad me ostavi na miru,jer nisam baš dobre volje. Znaš?
2015-09-08
Similar topics
» Turci odrezali glavu Sirijcu i silovali ga
» Bugari zestoko optuzili Rusiju
» Izetbegović: Ustaše su vladale Sarajevom, to je bio NAJGORI period!
» Sto vas veze za period s kraja osamdesetih i pocetak devedesetih
» Bilal Bosnić pušten na dženazu sinu i bratu
» Bugari zestoko optuzili Rusiju
» Izetbegović: Ustaše su vladale Sarajevom, to je bio NAJGORI period!
» Sto vas veze za period s kraja osamdesetih i pocetak devedesetih
» Bilal Bosnić pušten na dženazu sinu i bratu
Page 1 of 1