Tko je ovdje retardiran ???
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Tko je ovdje retardiran ???
Ma zna ona sve,nego se umiruje narod..mazanje javnosti ociju...egejn..
Guest- Guest
zadnjih godina... oduvijek je malik...nalik...kic wrote:ti kao da imaš mengu zadnjih dana.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
al vas jebe precjednica, i neka, tak i treba,
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
inače, jalnuški diletanti, zaplotnjaci i stoko sitnog zuba, samo dajte jurišajte na barikade....u siriji ili egiptu, ionako nikad nećete stat u obranu hrvatske na hrvatskim granicama, ni protiv srba ni protiv isila, kad i ako dođe vrijeme....
2015-08-02
ljubo1212 wrote: protiv srba ....
Dobro ljubo rat je završio ima već priko dvaest godina :P
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nemoj si naivan.epikur37 wrote:ljubo1212 wrote: protiv srba ....
A Memorandum 2? A provokacije sa tri prsta na Preobraženju u Mutiliću?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ha, tako si vjerojatno govorio i za memorandum 1 a takvih sam se naslušao prije rata ko u priči.albatros wrote:Nemoj si naivan.epikur37 wrote:ljubo1212 wrote: protiv srba ....
Guest- Guest
a nisam mislio niti se povodio mislju na bilo kojeg forumasa,tu smo da razvijamo pristojnu diskusiju(bilo bi jako lijepo :) ) nego da gnjojamo po politicarima,ne drzimo im stranu i krvimo se sa obicnim narodom..Naslov se odnosio dakle na Politicare i narod..Tko je tu retardiran?? jel Politicari koji manipuliraju,ili Narod koji guta lazi naivno..
Guest- Guest
A što misliš koja je funkcija spomenutog ljigavca?bogomdani wrote:a nisam mislio niti se povodio mislju na bilo kojeg forumasa,tu smo da razvijamo pristojnu diskusiju(bilo bi jako lijepo :) ) nego da gnjojamo po politicarima,ne drzimo im stranu i krvimo se sa obicnim narodom..Naslov se odnosio dakle na Politicare i narod..Tko je tu retardiran?? jel Politicari koji manipuliraju,ili Narod koji guta lazi naivno..
Guest- Guest
Da je pitanje bilo bilo tko je ovdje seronja, ja bih odmah znao da sam to ja.
Jer marcelus na ovom forumu ne boravi toliko.
Jer marcelus na ovom forumu ne boravi toliko.
crvenkasti-
2014-04-17
Znači ti bi zabranio forum retardiranima????ajd bogati pođi od sebe,....vidi meni nitko ne smeta i sa svima volim raspravljati,argumenti i gledišta.....svatko vidi stvar sa svoje pozicije a sad lijepo odjebi tamo gdje si samo jednom bio,pusa ...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
dobro, za memorandum kako tako, a za provokaciju, još jednom uništa, ali to si ti, il pinokio il kreten, nema trećeg kod tebealbatros wrote:Nemoj si naivan.epikur37 wrote:ljubo1212 wrote: protiv srba ....
2015-08-02
Islamska deklaracija koju je napisao A.Izetbegović,u stostruko je zlokobniji i jeziviji dokumenat od tog pišljivog memoranduma.tre91 wrote:ha, tako si vjerojatno govorio i za memorandum 1 a takvih sam se naslušao prije rata ko u priči.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
bogomdani wrote:hehehehe..jako dobro.. .odmah mi jedan pao na pamet sa Certifikatom Psihopatije,a takvi bi bas pasali da se puste kao bijesni Ćukovi na ISIS-ovce..iknarovdje wrote:gdje su sada one hrabre"pickice2koje govore gdje ste bili 91-95 i slicno,da vidimo njih gdje su primaju place,penzije a nisu us tatrosti neka idu u borbu sa ISILom psoto prijaju takve naknade koje placa HRvatski narod,dakle svi takvi
Pa kreni ti na islamiste, kakav si ti to žid ako nećeš, mislim boli nas kurac za isil... što se mene tiče salopek kao ni bilo koji drugi zapadnjak nema što uopće raditi među kozojebima, kao što kozojebi nemaju što raditi u europi... poserem se na multikulturalnost, neka lijepo svatko živi u svojoj zemlji...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
a i što reče tre kome se ratuje po pustinji s kozojebima nek ratuje... to nije naš rat, mi nemamo po koji k. ići ratovati izvan granica RH... nek antife ratuju tamo ako im se ratuje
marcellus wrote:
Pa kreni ti na islamiste, kakav si ti to žid ako nećeš, mislim boli nas kurac za isil... što se mene tiče salopek kao ni bilo koji drugi zapadnjak nema što uopće raditi među kozojebima, kao što kozojebi nemaju što raditi u europi... poserem se na multikulturalnost, neka lijepo svatko živi u svojoj zemlji...
Ajde recimo da si u pravu. Pa sto, trebalo mu je glavu odrubiti kao moralnu pouku? Takvi razumiju samo jedan jezik. Kad vide svoje vodje, prijatelje, obitelji...raznesene, onda ce zbrisati u pecine i cekati svoj kraj. Vec vidjeno. Ili mozemo poslusati tvoju sugestiju i mi se povuci medju svoja cetiri zida i misliti da nas oni nece dirati ako mi ne diramo njih.
Guest- Guest
hehehehehe..zvucis kao neka Primadona...marcellus wrote:bogomdani wrote:hehehehe..jako dobro.. .odmah mi jedan pao na pamet sa Certifikatom Psihopatije,a takvi bi bas pasali da se puste kao bijesni Ćukovi na ISIS-ovce..iknarovdje wrote:gdje su sada one hrabre"pickice2koje govore gdje ste bili 91-95 i slicno,da vidimo njih gdje su primaju place,penzije a nisu us tatrosti neka idu u borbu sa ISILom psoto prijaju takve naknade koje placa HRvatski narod,dakle svi takvi
Guest- Guest
Ne bi ti niti unutar granica RH...marcellus wrote:a i što reče tre kome se ratuje po pustinji s kozojebima nek ratuje... to nije naš rat, mi nemamo po koji k. ići ratovati izvan granica RH... nek antife ratuju tamo ako im se ratuje
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» TKO JE TU ZAPRAVO RETARDIRAN?
» index je retardiran
» kanadski premijer je retardiran
» Ona je prva bila ovdje!
» Ovdje javno priznajem...
» index je retardiran
» kanadski premijer je retardiran
» Ona je prva bila ovdje!
» Ovdje javno priznajem...