Putin i Tramp
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Putin i Tramp
ma dobro to su oni pobrkali.... putin je čestitao neki dan trumpu i usput mu napomenuo da se što prije opet čuju... a oni zbrojili da su se već čuli.... ok poznato je da ih jebe matematika, već dulje vrijeme....Leviathan2 wrote:aupickumaterinu, pizon nam prenosi vesti sa nekog portala iz vranje gde nema laganje, svinja 100 kila a dobiju 150 kila cvaraka
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Leviathan2 wrote:aupickumaterinu, pizon nam prenosi vesti sa nekog portala iz vranje gde nema laganje, svinja 100 kila a dobiju 150 kila cvaraka
u vranje nema laganje )
gde si to mogo da cujes )
ima, cuo sam i ja, ali ja, gde ti ::)
Last edited by pizzon on 14/11/2016, 21:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
iz vranja je bio spiro kostić.... predsjednik sisačkog sds-a... ;)pizzon wrote:Leviathan2 wrote:aupickumaterinu, pizon nam prenosi vesti sa nekog portala iz vranje gde nema laganje, svinja 100 kila a dobiju 150 kila cvaraka
u vranje nema laganje )
2015-08-08
Leviathan2 wrote:aupickumaterinu, pizon nam prenosi vesti sa nekog portala iz vranje gde nema laganje, svinja 100 kila a dobiju 150 kila cvaraka
što im je to uopće 'sputnik'?
crvenkasti-
2014-04-17
kako vas ne mrzi da pamtite sva ta imena,
iz tog perioda ja se uglavnom secam,
s.m. -m.m.-f.t.-mesica-karadzica,mladica,gotivine-alije-
seselja-uglavnom, ostali su bili pratnja, da martica,
onaj stomatolog, zubar, ne znam, kako se zvase
Guest- Guest
pizzon wrote:kako vas ne mrzi da pamtite sva ta imena,
seslja-uglavnom, ostali su bili pratnja
a el se sećaš l.d.? ili a.p.?
Guest- Guest
kako da ne )Noor wrote:pizzon wrote:kako vas ne mrzi da pamtite sva ta imena,
svidja mi se kako si pitala, " a el " )
Last edited by pizzon on 14/11/2016, 21:42; edited 1 time in total
Guest- Guest
pizzon wrote:kako da ne )Noor wrote:pizzon wrote:kako vas ne mrzi da pamtite sva ta imena,
e, bome svaka čast
Guest- Guest
pa sjećam se vrlo dobro jer je on bio nadređen mom starom i bio je predviđen da ga se razmijeni za dr. šretera s pakračkog područja... na kraju su njega i krivokuću razmijenili za zarobljenike sa čavić brda... dok šreter nije bio ni u igri jer su ga ranije ubili.....pizzon wrote:kako vas ne mrzi da pamtite sva ta imena,
2015-08-08
ja u vranje domaci covek, jedna moja rodjakinja iz plemena je upoznala vranjanca i udala se, sretno su u braku vec 30 godina, 4 djece, odem dole svake 2-3 godine il oni dojdu na plemenske sazive, a inace ti poznam vascelu srbiju, posao mi bio takav svojevremenopizzon wrote:Leviathan2 wrote:aupickumaterinu, pizon nam prenosi vesti sa nekog portala iz vranje gde nema laganje, svinja 100 kila a dobiju 150 kila cvaraka
u vranje nema laganje )
ima, cuo sam i ja, ali ja, gde ti ::)
pizzon wrote:Urednik Njujork Tajmsa: Pogrešili smo u vezi TrampaOvo je samo jedno od izvinjenja koje su novinari širom SAD uputili javnosti, nakon što je bilo jasno da je Tramp novi predsednik. Tramp misli da je izvinjenje zakasnilo
Objavljeno: 14.11.2016. 14:31h
Foto: Wikipedia, Njujork tajms
Izvršni urednik Njujork tajmsa Din Bake izjavio je da viđenje ove novine o mogućnosti da Donald Tramp postane predsednik SAD bilo pogrešno.
U intervjuju Tajmsu, on je rekao da ta publikacija nikako nije videla mogućnost da Tramp postane predsednik, pre svega jer nije razumela kako razmišlja većina birača.
"Naša je novinarska greška što nismo bili više na ulici među glasačima širom zemlje koji imaju različito viđenje stvari. Pogotovo ako ste novina iz Njujorka, jer nas je to podsetilo da pogled iz Njujorka nije realan", kaže Bake.
Ovo je samo jedno od izvinjenja koje su novinari širom SAD uputili javnosti, nakon što je bilo jasno da je Tramp novi predsednik.
"Mediji su očekivali da Tramp izgubi jer nisu shvatali ko ga sve podržava i nisu osluškivali šta nam oni govore" napisao je kolumnista Tajmsa dejvig Bruks u martu. Po njemu ovo je lekcija koja će doprineti da tačnije izveštava od događajima u zemlji.
Tramp je oštro kritikovao "Njujork Tajms" i naveo da mu taj američki list pripisuje reči koje nije izgovorio.
Njujork Tajms tvrdi da Donald Džon Tramp veruje da više zemalja treba da nabavi nuklearno oružje. Kako su nepošteni. Nikad ovo nisam rekao", naveo je Tramp na Tviteru.
,
On je kazao da taj list gubi hiljade pratilaca zbog "veoma jadnog i netačnog izveštavanja o 'fenomenu Trampa'".
"Poslali su poruku svojim pratiocima sa izvinjenjem za njihovo loše izveštavanje o meni. Pitam se da li će se to promeniti - sumnjate", naveo je Tramp.
Kako je preneo B92, "Njujork Tajms" je uoči predsedničkih izbora izrazio otvorenu podršku kandidatkinji demokrata Hilari Klinton.
"U svakoj normalnoj izbornoj godini upoređivali bismo dva kandidata. Ovo nije normalna izborna godina. Upoređivanje bi bilo prazna priča u trci gde jedna kandidat, naš izbor Hilari Klinton ima istoriju državne službe i pragmatičnih ideja, dok drugi Donald Tramp ne pokazuje ništa osim sebe ili svojih obećanja za put na mesec", naveo je tada njujorški list u tekstu.
(Newsweek.rs/Washington Examiner/agencije)
Pepela, pepela mi dajte.
mrincredible-
2014-04-16
ovo je juče objavljenomichaellcmacha wrote:Peskov je napomenuo da Rusija i dalje sarađuje sa Barakom Obamom koji će još dva meseca obavljati funkciju predsednika.
- Situacija u Siriji se, recimo, razvija jako brzo da niko ne može da priušti dvomesečnu pauzu, tako da će rad biti nastavljen - rekao je Peskov za list "Moskovski komsomolets", prenela je agencija Tass.
Peskov je naveo da ne želi da nagadja o mogućim kontaktima ruskog predsednika i Trampa.
- Ne znam ništa o tome, ali naravno, takvi kontakti nisu isključeni - naveo je Peskov.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
pa jeste i danas je na snazi...mutava baštarda wrote:ovo je juče objavljenomichaellcmacha wrote:Peskov je napomenuo da Rusija i dalje sarađuje sa Barakom Obamom koji će još dva meseca obavljati funkciju predsednika.
- Situacija u Siriji se, recimo, razvija jako brzo da niko ne može da priušti dvomesečnu pauzu, tako da će rad biti nastavljen - rekao je Peskov za list "Moskovski komsomolets", prenela je agencija Tass.
Peskov je naveo da ne želi da nagadja o mogućim kontaktima ruskog predsednika i Trampa.
- Ne znam ništa o tome, ali naravno, takvi kontakti nisu isključeni - naveo je Peskov.
2015-08-08
nije više jer su izjavu trump i putin stavili van snage...michaellcmacha wrote:pa jeste i danas je na snazi...mutava baštarda wrote:ovo je juče objavljenomichaellcmacha wrote:Peskov je napomenuo da Rusija i dalje sarađuje sa Barakom Obamom koji će još dva meseca obavljati funkciju predsednika.
2015-09-14
ili da pojednostavimo ima li koji svjetski medij da je objavio vijest o telefonskom kontaktu između predsjednika rusije putina i izabranog predsjednika sad-a trumpa... i očemu bi oni to na današnji dan razgovarali.... s obzirom da je portparol peskov naglasio da je za njih predsjednik obama aktualan još 2 mjeseca.....
2015-08-08
Guardian isto prenosi
Vladimir Putin stresses cooperation in phone call with Donald Trump
https://www.theguardian.com/us-news/2016/nov/14/vladimir-putin-donald-trump-phone-call
Vladimir Putin stresses cooperation in phone call with Donald Trump
- Trump looking forward to ‘strong and enduring relationship with Russia’
- Kremlin says two leaders share ‘phenomenally similar’ foreign policy outlook
https://www.theguardian.com/us-news/2016/nov/14/vladimir-putin-donald-trump-phone-call
Last edited by Starhemberg on 14/11/2016, 22:36; edited 1 time in total
Guest- Guest
imaš neku potvrdu te vijesti od strane neke od značajnijih svjetskih agencija.-...mutava baštarda wrote:nije više jer su izjavu trump i putin stavili van snage...michaellcmacha wrote:pa jeste i danas je na snazi...mutava baštarda wrote:ovo je juče objavljenomichaellcmacha wrote:Peskov je napomenuo da Rusija i dalje sarađuje sa Barakom Obamom koji će još dva meseca obavljati funkciju predsednika.
2015-08-08
Trum je priča o tome koga je sve nategao prije 20 godina, a putin mu se hvalio koliko je bolnica i pakara srušio u zadnjih mjesec dana.michaellcmacha wrote:ili da pojednostavimo ima li koji svjetski medij da je objavio vijest o telefonskom kontaktu između predsjednika rusije putina i izabranog predsjednika sad-a trumpa... i očemu bi oni to na današnji dan razgovarali.... s obzirom da je portparol peskov naglasio da je za njih predsjednik obama aktualan još 2 mjeseca.....
2015-09-14
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» PUTIN I TRAMP PRAVE VELIKU SRBIJU ZA PET GODINA
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Tramp u zatvoru!
» Tramp dominiše
» Tramp izdade...
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Tramp u zatvoru!
» Tramp dominiše
» Tramp izdade...
Page 2 of 4