VIDEO Stanković nakon prekida emisije poručio Pernaru: "Dragi Ivane, pomalo te volim
Page 1 of 1
VIDEO Stanković nakon prekida emisije poručio Pernaru: "Dragi Ivane, pomalo te volim
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-stankovic-nakon-prekida-emisije-porucio-pernaru-dragi-ivane-pomalo-te-volim/931721.aspx
Mogao je emisiju nazvat nedjeljom u 4 pa bi mogao ručat na vrijeme.
Mogao je emisiju nazvat nedjeljom u 4 pa bi mogao ručat na vrijeme.
Guest- Guest
Re: VIDEO Stanković nakon prekida emisije poručio Pernaru: "Dragi Ivane, pomalo te volim
Ja sam mislio da će mi Stanković dozvoliti da normalno odgovaram na pitanja, kao što je dozvolio i masonu Marijanu Hanžekoviću prije tjedan dana, čovjeku koji ovrhama masakrira pola države. Ako je on mogao dobiti priliku bez da ga se prekida i bez sugeriranja što treba govoriti, ne vidim razloga zašto ja ne bih imao isto pravo.
Pošteno i bravo za Pernara!
Pošteno i bravo za Pernara!
Re: VIDEO Stanković nakon prekida emisije poručio Pernaru: "Dragi Ivane, pomalo te volim
auuuuuu bre, Aco ima grde opekotine, pa hini ravnodušje...u stvari zadovoljstvo
Guest- Guest
Similar topics
» Beljak porucio Pernaru da se ide ljeciti
» Nagli rast cijene plina u Europi nakon Gazpromove objave prekida snabdijevanja Poljske
» '' MOST NAKON PREKIDA SJEDNICE SABORA IMA IDEJU 'Zovemo HDZ i SDP na sastanak. Tko ne dođe, s njim više ne pregovaramo' ''
» Kanadski sud -covo nakon prekida mora da placa bivsoj curi preko $50 000 mjesecno u sljedecih 10 godina,
» DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije u Hrvatskoj
» Nagli rast cijene plina u Europi nakon Gazpromove objave prekida snabdijevanja Poljske
» '' MOST NAKON PREKIDA SJEDNICE SABORA IMA IDEJU 'Zovemo HDZ i SDP na sastanak. Tko ne dođe, s njim više ne pregovaramo' ''
» Kanadski sud -covo nakon prekida mora da placa bivsoj curi preko $50 000 mjesecno u sljedecih 10 godina,
» DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije u Hrvatskoj
Page 1 of 1