Kako je Stier kupio vikendicu zahvaljujući bizarnoj nezgodi s kosilicom
Page 1 of 1
Kako je Stier kupio vikendicu zahvaljujući bizarnoj nezgodi s kosilicom
U imovinskoj kartici koju je Stier ovih dana objavio navedeno je da jevikendicu od sto kvadrata vrijednu gotovo 800 tisuća kuna u Crikvenici kupio od primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada te primitaka od osiguranja Europskog parlamenta zbog ozljede.
Riječ je, podsjetimo, o nesreći koju je doživio u travnju 2014., kada je nakon nedjeljnog ručka išao kositi travu. 'Bio sam s obitelji na misi i ručali smo, a nakon toga sam odlučio pokositi travu jer je nedjelja jedini dan kad imam vremena za to. Trava je bila mokra pa sam se poskliznuo. Sve se odigralo u sekundi i kosilica mi je zahvatila prste desne noge. Odmah sam prevezen na Rebro te su me operirali', rekao je Stier tada.
Nezgoda u kojoj je umalo ostao bez palca dogodila se u dvorištu obiteljske kuće u Samoboru. Obiteljpotpredsjednika Vlade živi u kući od 275 kvadrata, vrijednoj 972 tisuće kuna. Nju je stekao ušteđevinom, kreditom i naplatom životnog osiguranja od svojeg oca Antuna Ivana Stiera.
Za kredit Stier i supruga izdvajaju 1500 kuna na mjesec, a iznos duga je 439 tisuća kuna. On godišnje uprihodi i oko 15 tisuća kuna od nastavne djelatnosti, autorskih honorara za knjigu 'Nova hrvatska paradigma' te povrata oduzete imovine.
Njegova supruga je honorarac te radi na autorski ugovor. O njoj javnost ne zna ništa niti se Stier pojavljuje s njom na javnim događajima. No na osnovi podataka u imovinskoj kartici očito je da sebavi novinarskim poslom jer je navedeno da je za taj posao dobila 18 tisuća kuna na godišnjoj razini te još 20 tisuća kuna na temelju autorskog ugovora.
Stier ima štednju od 85.600 eura, a u kartici je naveo i članstvo u Zakladi hrvatskog državnog zavjeta, Hrvatskoj paneuropskoj uniji te udruzi za duhovnu obnovu Kršćanski društveni krugovi.
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/452490/Kako-je-Stier-kupio-vikendicu-zahvaljujuci-bizarnoj-nezgodi.html
Riječ je, podsjetimo, o nesreći koju je doživio u travnju 2014., kada je nakon nedjeljnog ručka išao kositi travu. 'Bio sam s obitelji na misi i ručali smo, a nakon toga sam odlučio pokositi travu jer je nedjelja jedini dan kad imam vremena za to. Trava je bila mokra pa sam se poskliznuo. Sve se odigralo u sekundi i kosilica mi je zahvatila prste desne noge. Odmah sam prevezen na Rebro te su me operirali', rekao je Stier tada.
Nezgoda u kojoj je umalo ostao bez palca dogodila se u dvorištu obiteljske kuće u Samoboru. Obiteljpotpredsjednika Vlade živi u kući od 275 kvadrata, vrijednoj 972 tisuće kuna. Nju je stekao ušteđevinom, kreditom i naplatom životnog osiguranja od svojeg oca Antuna Ivana Stiera.
Za kredit Stier i supruga izdvajaju 1500 kuna na mjesec, a iznos duga je 439 tisuća kuna. On godišnje uprihodi i oko 15 tisuća kuna od nastavne djelatnosti, autorskih honorara za knjigu 'Nova hrvatska paradigma' te povrata oduzete imovine.
Njegova supruga je honorarac te radi na autorski ugovor. O njoj javnost ne zna ništa niti se Stier pojavljuje s njom na javnim događajima. No na osnovi podataka u imovinskoj kartici očito je da sebavi novinarskim poslom jer je navedeno da je za taj posao dobila 18 tisuća kuna na godišnjoj razini te još 20 tisuća kuna na temelju autorskog ugovora.
Stier ima štednju od 85.600 eura, a u kartici je naveo i članstvo u Zakladi hrvatskog državnog zavjeta, Hrvatskoj paneuropskoj uniji te udruzi za duhovnu obnovu Kršćanski društveni krugovi.
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/452490/Kako-je-Stier-kupio-vikendicu-zahvaljujuci-bizarnoj-nezgodi.html
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Kako je Stier kupio vikendicu zahvaljujući bizarnoj nezgodi s kosilicom
lijepo
mene auto osiguranje 8 mj. zavlacilo s isplatom a on dobio ostetu za neoprezan rad bez zastitne opreme nedjeljom nakon svete mise u visini kuce na moru
mene auto osiguranje 8 mj. zavlacilo s isplatom a on dobio ostetu za neoprezan rad bez zastitne opreme nedjeljom nakon svete mise u visini kuce na moru
2014-04-12
jes ti zavidan.... sad je tek jasno zaš se stazić sjebo s bicikla... štuco je dok si ga ti spominjo zarad onog ljetovanja za 7 kuna.....
2015-08-08
ne poštuje dan gospodnji i onda se čudi kad mu se dogodi to što mu se dogodilodebotoijusto wrote:kada je nakon nedjeljnog ručka išao kositi travu. 'Bio sam s obitelji na misi i ručali smo, a nakon toga sam odlučio pokositi travu
Guest- Guest
pa dobro mu se dogodilo, na ogrebotini je zaradio 100 000 eura i kusur.... da je bio radni dan zaradio bi trostruko...deda wrote:ne poštuje dan gospodnji i onda se čudi kad mu se dogodi to što mu se dogodilodebotoijusto wrote:kada je nakon nedjeljnog ručka išao kositi travu. 'Bio sam s obitelji na misi i ručali smo, a nakon toga sam odlučio pokositi travu
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
po meni bezveze investicija, bacio je te novce na vikencicu na neatraktivnoj lokaciji u kojoj će boraviti par dana gpdišnje, za iste novce može ljetovati po najboljim ljetovalištima diljem Hrvatske sljedećih nekoliko desetljećamichaellcmacha wrote:
pa dobro mu se dogodilo, na ogrebotini je zaradio 100 000 eura i kusur.... da je bio radni dan zaradio bi trostruko...
Guest- Guest
deda wrote:po meni bezveze investicija, bacio je te novce na vikencicu na neatraktivnoj lokaciji u kojoj će boraviti par dana gpdišnje, za iste novce može ljetovati po najboljim ljetovalištima diljem Hrvatske sljedećih nekoliko desetljećamichaellcmacha wrote:
pa dobro mu se dogodilo, na ogrebotini je zaradio 100 000 eura i kusur.... da je bio radni dan zaradio bi trostruko...
pogledaj mu karticu , ne razmislja on tako , mercedes mu je prikolica...
2014-04-12
A čuj....vjerojatno ni premija nije sićadebotoijusto wrote:lijepo
Guest- Guest
pa to nije bitno....;)Noor wrote:A čuj....vjerojatno ni premija nije sićadebotoijusto wrote:lijepo
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Težak je život europarlamentaraca, tolika žrtva i toliko breme, kojeg se mogu osloboditi samo na svetu nedjelju...i onda takva nesreća...malo je to Bruxellese za žrtvu i patnju, malo
2014-04-15
Noor wrote:A čuj....vjerojatno ni premija nije sićadebotoijusto wrote:lijepo
zasigurno
ne placa je on
2014-04-12
A čudna li čuda.....ugovoriš ono kaj možeš plaćati. Amen.michaellcmacha wrote:pa to nije bitno....;)Noor wrote:A čuj....vjerojatno ni premija nije sićadebotoijusto wrote:lijepo
Guest- Guest
Ti to pouzdano znaš ili si tak misliš?!debotoijusto wrote:Noor wrote:A čuj....vjerojatno ni premija nije sićadebotoijusto wrote:lijepo
zasigurno
ne placa je on
Guest- Guest
Za bol koju je podnosio ne bih se mijenjao s njim ni za dvostruko vise novcica od osiguranja.
Krvavo zaradjen novac.
Mislim da smo za ranjavanje dobili od osiguranja cca 1500 kuna:)
Krvavo zaradjen novac.
Mislim da smo za ranjavanje dobili od osiguranja cca 1500 kuna:)
dijagram-
2015-08-09
Noor wrote:Ti to pouzdano znaš ili si tak misliš?!debotoijusto wrote:Noor wrote:A čuj....vjerojatno ni premija nije sićadebotoijusto wrote:lijepo
zasigurno
ne placa je on
primitaka od osiguranja Europskog parlamenta zbog ozljede.
citam tekst prije komentiranja , gospo moja
2014-04-12
Similar topics
» Njemački Bayer kupio Monsanto kako bi započeo sa GMO ekspanzijom u Europi?!?
» POGLEDAJTE KAKO IZGLEDAJU KUĆE U AMERICI KOJE JE KUPIO DUŠAN VUJOVIĆ
» Umjesto izbjegličke krize Žutarnji na naslovnici: LIČKI DRAKULA HARAO HRVATSKOM Novinar i pjevač koji se kreće po okupljalištima jet-seta opelješio znanca kako bi mami kupio skupu koraljnu ogrlicu
» HDZ-e spalio vikendicu Ortynskom
» Mladić reketario župnika. Ovaj mu prepisao dva auta, vikendicu i dao 100.000 kuna
» POGLEDAJTE KAKO IZGLEDAJU KUĆE U AMERICI KOJE JE KUPIO DUŠAN VUJOVIĆ
» Umjesto izbjegličke krize Žutarnji na naslovnici: LIČKI DRAKULA HARAO HRVATSKOM Novinar i pjevač koji se kreće po okupljalištima jet-seta opelješio znanca kako bi mami kupio skupu koraljnu ogrlicu
» HDZ-e spalio vikendicu Ortynskom
» Mladić reketario župnika. Ovaj mu prepisao dva auta, vikendicu i dao 100.000 kuna
Page 1 of 1