Američka vojna vežba na području Banje Luke i okoline
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Američka vojna vežba na području Banje Luke i okoline
Ja bih igrao na to d4,ili možda s konjem na c3.epikur37 wrote:jastreb wrote:Ma ni meni se ne da. No siguran sam da bi odigrao 1...e5.Eroo wrote:Nemam ni volje ni razloga, Jastrebe.
d6
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Noor wrote:I1b*epikur37 wrote:jastreb wrote:Ma ni meni se ne da. No siguran sam da bi odigrao 1...e5.Eroo wrote:Nemam ni volje ni razloga, Jastrebe.
d6
tzv erino otvaranje ili hercegovka :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Najbolji odgovor.Noor wrote:I1b*epikur37 wrote:jastreb wrote:Ma ni meni se ne da. No siguran sam da bi odigrao 1...e5.Eroo wrote:Nemam ni volje ni razloga, Jastrebe.
d6
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Vrijeme je za ozbiljne stvari, od 16-te sam bacio i sah i sport i uhvatio se posla i zena kako muskarcu i dolikuje:)epikur37 wrote:Eroo wrote:Saš mi reć kako si nakon toga zaspa ka mala beba...epikur37 wrote: A za jednu noć do jutra sam znao odigrati i 30 partija:)
A znao sam i srušiti figure a šahovsku ploču baciti kroz prozor..:D
O kako mi fale te stvari za koje imaš vremena ...šah, debeli romani, spavanje i dokolica...
Pf ali ništa, sad je ova faza života...sad se striže i muze još desetak godina.
dijagram-
2015-08-09
epikur37 wrote:Noor wrote:I1b*epikur37 wrote:jastreb wrote:Ma ni meni se ne da. No siguran sam da bi odigrao 1...e5.Eroo wrote:Nemam ni volje ni razloga, Jastrebe.
d6
Guest- Guest
Damin gambit u svakom slučaju. Prihvaćeni.epikur37 wrote:Noor wrote:I1b*epikur37 wrote:jastreb wrote:Ma ni meni se ne da. No siguran sam da bi odigrao 1...e5.Eroo wrote:Nemam ni volje ni razloga, Jastrebe.
d6
Last edited by Eroo on 13/11/2016, 22:57; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Najbolji odgovor.Noor wrote:I1b*epikur37 wrote:jastreb wrote:Ma ni meni se ne da. No siguran sam da bi odigrao 1...e5.Eroo wrote:Nemam ni volje ni razloga, Jastrebe.
d6
Guest- Guest
dijagram wrote:Vrijeme je za ozbiljne stvari, od 16-te sam bacio i sah i sport i uhvatio se posla i zena kako muskarcu i dolikuje:)epikur37 wrote:Eroo wrote:Saš mi reć kako si nakon toga zaspa ka mala beba...epikur37 wrote: A za jednu noć do jutra sam znao odigrati i 30 partija:)
O kako mi fale te stvari za koje imaš vremena ...šah, debeli romani, spavanje i dokolica...
Tebi posla i žena nikad previše ;) :D
2015-08-06
epikur37 wrote:dijagram wrote:Vrijeme je za ozbiljne stvari, od 16-te sam bacio i sah i sport i uhvatio se posla i zena kako muskarcu i dolikuje:)epikur37 wrote:Eroo wrote:Saš mi reć kako si nakon toga zaspa ka mala beba...epikur37 wrote: A za jednu noć do jutra sam znao odigrati i 30 partija:)
Nikad, pa kako mi bude:)
dijagram-
2015-08-09
epikur37 wrote:dijagram wrote:Vrijeme je za ozbiljne stvari, od 16-te sam bacio i sah i sport i uhvatio se posla i zena kako muskarcu i dolikuje:)epikur37 wrote:Eroo wrote:Saš mi reć kako si nakon toga zaspa ka mala beba...epikur37 wrote: A za jednu noć do jutra sam znao odigrati i 30 partija:)
Guest- Guest
mora netko i to, ne mogu svi pratiti izbore po svijetu, ratove po svijetu, zavjere po svjetu, navijati za odabrane i sto sve ne:)Noor wrote:epikur37 wrote:dijagram wrote:Vrijeme je za ozbiljne stvari, od 16-te sam bacio i sah i sport i uhvatio se posla i zena kako muskarcu i dolikuje:)epikur37 wrote:Eroo wrote:
Saš mi reć kako si nakon toga zaspa ka mala beba...
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:mora netko i to, ne mogu svi pratiti izbore po svijetu, ratove po svijetu, zavjere po svjetu, navijati za odabrane i sto sve ne:)Noor wrote:epikur37 wrote:dijagram wrote:Vrijeme je za ozbiljne stvari, od 16-te sam bacio i sah i sport i uhvatio se posla i zena kako muskarcu i dolikuje:)epikur37 wrote:
tvoja žrtva je golema
Guest- Guest
a dobro, tu i tamo dobijem priznanje, i kojesta slicnog:)Noor wrote:dijagram wrote:mora netko i to, ne mogu svi pratiti izbore po svijetu, ratove po svijetu, zavjere po svjetu, navijati za odabrane i sto sve ne:)Noor wrote:epikur37 wrote:dijagram wrote:
Vrijeme je za ozbiljne stvari, od 16-te sam bacio i sah i sport i uhvatio se posla i zena kako muskarcu i dolikuje:)
tvoja žrtva je golema
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:a dobro, tu i tamo dobijem priznanje, i kojesta slicnog:)Noor wrote:dijagram wrote:mora netko i to, ne mogu svi pratiti izbore po svijetu, ratove po svijetu, zavjere po svjetu, navijati za odabrane i sto sve ne:)Noor wrote:epikur37 wrote:
tvoja žrtva je golema
to je u redu :D
Guest- Guest
Noor wrote:dijagram wrote:a dobro, tu i tamo dobijem priznanje, i kojesta slicnog:)Noor wrote:dijagram wrote:mora netko i to, ne mogu svi pratiti izbore po svijetu, ratove po svijetu, zavjere po svjetu, navijati za odabrane i sto sve ne:)Noor wrote:
tvoja žrtva je golema
jel se može dobiti to koješta i gdje treba pitati :D
2015-08-06
epikur37 wrote:Noor wrote:dijagram wrote:a dobro, tu i tamo dobijem priznanje, i kojesta slicnog:)Noor wrote:dijagram wrote:
mora netko i to, ne mogu svi pratiti izbore po svijetu, ratove po svijetu, zavjere po svjetu, navijati za odabrane i sto sve ne:)
tvoja žrtva je golema
ne znam ja ništa
Guest- Guest
Pričaš koješta!Noor wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:dijagram wrote:a dobro, tu i tamo dobijem priznanje, i kojesta slicnog:)Noor wrote:
tvoja žrtva je golema
ne znam ja ništa
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
moždajastreb wrote:Pričaš koješta!Noor wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:dijagram wrote:
a dobro, tu i tamo dobijem priznanje, i kojesta slicnog:)
ne znam ja ništa
Guest- Guest
BiH je protektorat a Srbi su dobili entitet u političkom smislu kao dio BiH al dalje od toga priča zaršava i sve ostalo je protektorat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Na glavnom području obuke OS BiH „Manjača“, od 17. do 20. svibnja 2016. godine, realizirana je vježba vanjskog ocjenjivanja NATO NEL-1 „DINAMIČAN ODGOVOR 16-5“, s ciljem provjere interoperabilnosti, kroz ocjenjivanje/evaluaciju razine 1, osam deklariranih postrojbi OS BiH za djelovanje unutar NATO zapovjedništava i postrojbi.
-------
Stalno su tamo vježbe ....jedna manje više ....
-------
Stalno su tamo vježbe ....jedna manje više ....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Srbin protiv Srbina. :D:D:D:Dmichaellcmacha wrote:"Vežba će biti izvedena u različitim vremenskim periodima tokom pet dana, te je moguća i veća prisutnost američkih vojnika i njihove opreme na ovom području, potvrđeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, čiji pripadnici sarađuju u ovoj pokaznoj vojnoj vežbi."
srbi u srpskoj vježbaju sa amerima a srbi u srbiji sa rusima.... etot ga na... i danas sutra bratoubilački sukob ko nekad..... cccc
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Novi gradonačelnik Banje Luke: Koliko je ljudi ubijeno u Jasenovcu? 800.000?
» Serwer: Američki i britanski padobranci iznad Banje Luke, za jači dojam
» Amerika uvela sankcije Miloradu Dodiku i Alternativnoj televiziji iz Banje Luke
» Šef HGK-a ima diplomu iz Banje Luke. Dodik kaže da fakultet dila lažne diplome
» (VIDEO) 3.000 NATO VOJNIKA KOD SKOPLJA! U Severnoj Makedoniji počela NAJVEĆA VOJNA VEŽBA ALIJANSE!
» Serwer: Američki i britanski padobranci iznad Banje Luke, za jači dojam
» Amerika uvela sankcije Miloradu Dodiku i Alternativnoj televiziji iz Banje Luke
» Šef HGK-a ima diplomu iz Banje Luke. Dodik kaže da fakultet dila lažne diplome
» (VIDEO) 3.000 NATO VOJNIKA KOD SKOPLJA! U Severnoj Makedoniji počela NAJVEĆA VOJNA VEŽBA ALIJANSE!
Page 2 of 3