žene i sport
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
žene i sport
Košarkašica Meksika imala je tri slobodna bacanja, promašila je posljednje i nakon gužve lopta je došla do slovačke igračice. U tom trenutku sve njene suigračica krenule su se povlačiti prema košu Meksika, a ona je mirno položila loptu u svoj koš.
Međutim, tu bizarnostima nije kraj. Cijela petorka Slovačke povukla se u obrambenu liniju na protivničkoj polovici, a igračice Meksika izvele su loptu pod košem Slovačke i krenule su u napad na svoj koš.
Zavladala je prava konfuzija, suci nisu ništa neobično primijetili, zapisničkom stolu nije bilo ništa jasno, a nastavak totalnog cirkusa spriječila je činjenica da je isteklo vrijeme.
Tek nakon pomnog pregledavanja snimke koš je priznat reprezentaciji Meksika.
Međutim, tu bizarnostima nije kraj. Cijela petorka Slovačke povukla se u obrambenu liniju na protivničkoj polovici, a igračice Meksika izvele su loptu pod košem Slovačke i krenule su u napad na svoj koš.
Zavladala je prava konfuzija, suci nisu ništa neobično primijetili, zapisničkom stolu nije bilo ništa jasno, a nastavak totalnog cirkusa spriječila je činjenica da je isteklo vrijeme.
Tek nakon pomnog pregledavanja snimke koš je priznat reprezentaciji Meksika.
scorpion-
2014-04-18
Re: žene i sport
Kuhanje i 69 :D
Similar topics
» Sport zadnja rupa na svirali : Za kulturu dajemo 2,4 miljarde a za sport 220 miljona
» KULTNI HRVATSKI SPORT
» ex-yu-sport channel
» Bijeli sport
» Sport News
» KULTNI HRVATSKI SPORT
» ex-yu-sport channel
» Bijeli sport
» Sport News
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1