ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Koliko je Hrvatska kao članica koalicije uključena u bitku s džihadistima

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Koliko je Hrvatska kao članica koalicije uključena u bitku s džihadistima - Page 2 Empty Re: Koliko je Hrvatska kao članica koalicije uključena u bitku s džihadistima

Post by RayMabus 13/8/2015, 14:14

Al ih je brojcano malo. Treba povecat broj vojske dole da pomognu ovim normalnima da potaracaju teroriste.

Treba se jace angažirat dole pogtovo sad nakon ovoga.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Koliko je Hrvatska kao članica koalicije uključena u bitku s džihadistima - Page 2 Empty Re: Koliko je Hrvatska kao članica koalicije uključena u bitku s džihadistima

Post by Guest 13/8/2015, 14:16

RayMabus wrote:Al ih je brojcano malo. Treba povecat broj vojske dole da pomognu ovim normalnima da potaracaju teroriste.

Treba se jace angažirat dole pogtovo sad nakon ovoga.

Ja sam rekao poslati Tutinu kažnjeničku dole. Da vide ovi na batina ima dva kraja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/8/2015, 14:28

http://www.index.hr/vijesti/clanak/pusic-protiv-milanovica-necemo-se-skrivati-ispod-stola-mi-smo-dio-koalicije/836020.aspx
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics