Stipe Mesić stao iza Trumpa i pozdravio njegovu pobjedu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Stipe Mesić stao iza Trumpa i pozdravio njegovu pobjedu
tudjmanu su otvoreno prijetili da ce ga ubiti ako zakoraci u bg...ne uhapsiti vec ubiti....jastreb wrote:Imao je mooda. To što je malo krao,a tko nije?RayMabus wrote:U biti običan lopov.jastreb wrote:Posljednji hrvatski državnik. Imao je muda otići u Moskvu na paradu za Dan pobjede. Usudio se otploviti na kubu i ondje položiti vijenac na Che Guevarin grob. Petljati sa gadafijem,švrljati s Kinezima i prkositi Srbiji.asilovski wrote:heheheh stipica je za plenkija i njegove pacere tata mata
Svi poslije njega su pičkim dim.
Imao je 1991. g. muda ne samo doći u BG(Tuđman nije htio) već se slobodno šetao gradom.
U vrijeme predsjedničkog mandata radio je upravo ono što danas Kolinda i Plenki ne pomišljaju ni u snu.
Hoće li kolinda posjetiti Moskvu? Ili ići kod Assada?
Oće vraga!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa i Titu su usaše i četnici prijetili da će ga likvidirati ako dođe u USA ili UK,pa je svejedno išao.vuksadinare wrote:tudjmanu su otvoreno prijetili da ce ga ubiti ako zakoraci u bg...ne uhapsiti vec ubiti....jastreb wrote:Imao je mooda. To što je malo krao,a tko nije?RayMabus wrote:U biti običan lopov.jastreb wrote:Posljednji hrvatski državnik. Imao je muda otići u Moskvu na paradu za Dan pobjede. Usudio se otploviti na kubu i ondje položiti vijenac na Che Guevarin grob. Petljati sa gadafijem,švrljati s Kinezima i prkositi Srbiji.asilovski wrote:heheheh stipica je za plenkija i njegove pacere tata mata
Svi poslije njega su pičkim dim.
Imao je 1991. g. muda ne samo doći u BG(Tuđman nije htio) već se slobodno šetao gradom.
U vrijeme predsjedničkog mandata radio je upravo ono što danas Kolinda i Plenki ne pomišljaju ni u snu.
Hoće li kolinda posjetiti Moskvu? Ili ići kod Assada?
Oće vraga!
No ostavimo Tita. Tuđman je barem išao u Rusiju.
Kolindica to ne može ni sanjati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Znači li to da Kolinda nije čestitala čovjeku koji je, demokratski, voljom naroda,
izabran za predsjednika Amerike, Trampu.
Moglo bi je to koštati
Moglo bi je to koštati
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Je.Yehudi wrote:Znači li to da Kolinda nije čestitala čovjeku koji je, demokratski, voljom naroda,
Moglo bi je to koštati
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/predsjednica-iz-cabra-cestitala-trumpu-uvjerena-sam-u-dobru-suradnju/5242231/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Stjepan Mesić može Donaldu Gnječu glancat cipele.
Guest- Guest
Stipe je na svojoj zvaničnoj stranici osetio potrebu da se obrati Trampu…
“Kao neko ko je, za razliku od vas, većinu svog života proveo u politici (bio sam i deset godina predsednik Hrvatske), verujte mi da znam šta govorim kada kažem da ste pobedili iako je sve bilo protiv vas.
Iako nisam više aktivno uključen u politiku, pažljivo sam i s velikim zanimanjem pratio celu kampanju. Osetio sam olakšanje kada sam čuo kako govorite o spoljnoj politici, te mestu i ulozi SAD u svetu.
Bili ste suočeni s udruženim frontom establišmenta i mejnstrim medija i briljantno ste se s njima borili, dobili ste veliku bitku.
Nametanje režima i izazivanje konfrontacije s Rusijom su najveće greške koje je Vašington učinio poslednjih godina. Verujem da ćete moći voditi i Ameriku i svet prema boljoj i obećavajućoj budućnosti.
Mesić bi voleo da može da se sretne sa Donaldom
to je učinio i Stipe Mesić, bivši predsednik Hrvatske.
Bilo bi mi drago kada bih dobio priliku da se sretnem s vama, pogotovo ako biste bilo kada pomislili da bi vam iskustvo i znanje predsednika jedne malene evropske države moglo biti od pomoći”, piše u Mesićevom pismu.
(Telegraf.rs)
Guest- Guest
Bilo bi mi drago kada bih dobio priliku da se sretnem s vama, pogotovo ako biste bilo kada pomislili da bi vam iskustvo i znanje predsednika jedne malene evropske države moglo biti od pomoći”, piše u Mesićevom pismu.
Trinity-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» stipe mesic u 94 min. odbijancem u ledja zabio za pobjedu ni kriv ni duzan
» Stipe Mesić
» alzo šprah stipe mesić
» Stipe Mesić: Kako (ni)sam rušio Jugoslaviju
» Stipe Mesić strike again,,Na Bleiburgu nitko nije ubijen''
» Stipe Mesić
» alzo šprah stipe mesić
» Stipe Mesić: Kako (ni)sam rušio Jugoslaviju