Republika Srpska podigla optužnicu protiv Gotovine, Krstičevića i još 14 generala!?
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Republika Srpska podigla optužnicu protiv Gotovine, Krstičevića i još 14 generala!?
Dodo caruje dok se hrvatstvo BIH u vidu katoličanstva i islama opet ne ujedini,a onda će se druga pjesma pjevati.bogomdani wrote:A Irud te jebo,od cega se ja imam izvlaciti??Pa kazem podrzavao sam ga,i bilo mi je funny,i bila mi je prihvatljiva ideja mirnog saveza srba i hrvata u Bosniji..Mislim koji qrc??..eto,sad mudrujete kako dalje,kad ste navalili protiv Dode,a on va mvelemajstorski gurnuo do jooja..Noor wrote:bogomdani wrote:Nije,da se naci te postove,uostalom,dok drugi dojdu pa se prisjete,netko ce i polipiti tvoje postove...ja sam nes lijen i valja prvo doruckovati...zasto bih lagao,jos tada sam se zezao i podrzavao te jer si bio toliko odusevljen,kao NEKAD sa Kolindom..Eroo wrote:bogomdani wrote:
je,je,ali Epi je Epi,no Ero se freneticno veselio dodi,kao ,Dodo ce pripomotji hertzegovce i opcenito Hrvate u Bosniji da ojacaju i dobiju Entitet...ono,faljenje u stilu Koli,Haze i slicno...
Gomila laži na moj račun.
No, samo se ti nasloni, ako će ti to nešto pomoći.
to se unaprijed izvlačiš, ako se nađu Erini postovi vidjet će se i tvoji puni podrške, a sad njega izruguješ...cccc
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Republika Srpska podigla optužnicu protiv Gotovine, Krstičevića i još 14 generala!?
no,u cemu je problem,??bioti slijepi tutlekasti kao vi,i vjecito nes birkati,ne znati bil piskili il kakili,a dotle vam balije uvalise?..Noor wrote:bogomdani wrote:A Irud te jebo,od cega se ja imam izvlaciti??Pa kazem podrzavao sam ga,i bilo mi je funny,i bila mi je prihvatljiva ideja mirnog saveza srba i hrvata u Bosniji..Mislim koji qrc??..eto,sad mudrujete kako dalje,kad ste navalili protiv Dode,a on va mvelemajstorski gurnuo do jooja..Noor wrote:bogomdani wrote:Nije,da se naci te postove,uostalom,dok drugi dojdu pa se prisjete,netko ce i polipiti tvoje postove...ja sam nes lijen i valja prvo doruckovati...zasto bih lagao,jos tada sam se zezao i podrzavao te jer si bio toliko odusevljen,kao NEKAD sa Kolindom..Eroo wrote:
to se unaprijed izvlačiš, ako se nađu Erini postovi vidjet će se i tvoji puni podrške, a sad njega izruguješ...cccc
dobro, shvatili smo tvoj iskristalizirani politički stav
Dodo je Moodonja vrhunski naspram vasih politikanata,koji se ne kuze u politiku niti kurceve mrve...eto,cheers sa partizanim i ustasama,dotle vcam uleti..
Guest- Guest
Noor wrote:bogomdani wrote:Nije,da se naci te postove,uostalom,dok drugi dojdu pa se prisjete,netko ce i polipiti tvoje postove...ja sam nes lijen i valja prvo doruckovati...zasto bih lagao,jos tada sam se zezao i podrzavao te jer si bio toliko odusevljen,kao NEKAD sa Kolindom..Eroo wrote:bogomdani wrote:je,je,ali Epi je Epi,no Ero se freneticno veselio dodi,kao ,Dodo ce pripomotji hertzegovce i opcenito Hrvate u Bosniji da ojacaju i dobiju Entitet...ono,faljenje u stilu Koli,Haze i slicno...gargamel0101 wrote:
ček zar to nije radio Epi? "Dodo zna", "Dodo car", "osovina Čovo - Dodo" itd....
Dok su vlast u HR mijenjali kao bičve, Dodik je izdržao sve moguće prijetnje i pritiske.
Ito koga sve ne. Moram li ih navesti?
To je ta razlika između hr nepismenih političkih mangupa i izdajica i Dodika.
Dodiku jednostavno nisu do kolina, skupa sa svim bruxelleskim kancelarijskim pacovima.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Uz to ja nisam velika PovrRvatina kao Ero,pa mogu podrzavati za kog mislim da je format u glavi..Noor wrote:bogomdani wrote:Nije,da se naci te postove,uostalom,dok drugi dojdu pa se prisjete,netko ce i polipiti tvoje postove...ja sam nes lijen i valja prvo doruckovati...zasto bih lagao,jos tada sam se zezao i podrzavao te jer si bio toliko odusevljen,kao NEKAD sa Kolindom..Eroo wrote:bogomdani wrote:je,je,ali Epi je Epi,no Ero se freneticno veselio dodi,kao ,Dodo ce pripomotji hertzegovce i opcenito Hrvate u Bosniji da ojacaju i dobiju Entitet...ono,faljenje u stilu Koli,Haze i slicno...gargamel0101 wrote:
ček zar to nije radio Epi? "Dodo zna", "Dodo car", "osovina Čovo - Dodo" itd....
Guest- Guest
Ero,cimnem te malo..ali znas da sam te podrzavao oko Dode,i dana danas kazem,Dodo je legenda...Eroo wrote:Noor wrote:bogomdani wrote:Nije,da se naci te postove,uostalom,dok drugi dojdu pa se prisjete,netko ce i polipiti tvoje postove...ja sam nes lijen i valja prvo doruckovati...zasto bih lagao,jos tada sam se zezao i podrzavao te jer si bio toliko odusevljen,kao NEKAD sa Kolindom..Eroo wrote:bogomdani wrote:
je,je,ali Epi je Epi,no Ero se freneticno veselio dodi,kao ,Dodo ce pripomotji hertzegovce i opcenito Hrvate u Bosniji da ojacaju i dobiju Entitet...ono,faljenje u stilu Koli,Haze i slicno...
Dok su vlast u HR mijenjali kao bičve, Dodik je izdržao sve moguće prijetnje i pritiske.
Dodiku jednostavno nisu do kolina, skupa sa svim bruxelleskim kancelarijskim pacovima.
Guest- Guest
Ovo se ti ne slaže s onim postom iznad...Minjaš mišljenje ka mudante.bogomdani wrote:no,u cemu je problem,??bioti slijepi tutlekasti kao vi,i vjecito nes birkati,ne znati bil piskili il kakili,a dotle vam balije uvalise?..Noor wrote:bogomdani wrote:A Irud te jebo,od cega se ja imam izvlaciti??Pa kazem podrzavao sam ga,i bilo mi je funny,i bila mi je prihvatljiva ideja mirnog saveza srba i hrvata u Bosniji..Mislim koji qrc??..eto,sad mudrujete kako dalje,kad ste navalili protiv Dode,a on va mvelemajstorski gurnuo do jooja..Noor wrote:bogomdani wrote:
Nije,da se naci te postove,uostalom,dok drugi dojdu pa se prisjete,netko ce i polipiti tvoje postove...ja sam nes lijen i valja prvo doruckovati...zasto bih lagao,jos tada sam se zezao i podrzavao te jer si bio toliko odusevljen,kao NEKAD sa Kolindom..
Dodo je Moodonja vrhunski naspram vasih politikanata,koji se ne kuze u politiku niti kurceve mrve...eto,cheers sa partizanim i ustasama,dotle vcam uleti..
2016-07-22
slaze se..poanta jest,da su srbi,daleko bolji diplomati,politicari od drugih na podrucju bivse Juge,ispade i da su balije ispred Hrvata...Eroo wrote:Ovo se ti ne slaže s onim postom iznad...Minjaš mišljenje ka mudante.bogomdani wrote:no,u cemu je problem,??bioti slijepi tutlekasti kao vi,i vjecito nes birkati,ne znati bil piskili il kakili,a dotle vam balije uvalise?..Noor wrote:bogomdani wrote:A Irud te jebo,od cega se ja imam izvlaciti??Pa kazem podrzavao sam ga,i bilo mi je funny,i bila mi je prihvatljiva ideja mirnog saveza srba i hrvata u Bosniji..Mislim koji qrc??..eto,sad mudrujete kako dalje,kad ste navalili protiv Dode,a on va mvelemajstorski gurnuo do jooja..Noor wrote:
Guest- Guest
I ovo ti je dokaza da se u politiku qrtza razumiš...bogomdani wrote:Ero,cimnem te malo..ali znas da sam te podrzavao oko Dode,i dana danas kazem,Dodo je legenda...Eroo wrote:Noor wrote:bogomdani wrote:Nije,da se naci te postove,uostalom,dok drugi dojdu pa se prisjete,netko ce i polipiti tvoje postove...ja sam nes lijen i valja prvo doruckovati...zasto bih lagao,jos tada sam se zezao i podrzavao te jer si bio toliko odusevljen,kao NEKAD sa Kolindom..Eroo wrote:
2016-07-22
dokaz??..A vi da se razumijete,napose ti,da li bi bili sad u ovoj nezavidnoj situaciji,plus jos u njih par..u qrcu ste totalnom..e da se u nes inace kuzite,ne bi bili,ali se i Mara bolje kuzi u krivi kurac nego vi u bilo sto,osim nasitne trpacine tudjeg u vlastite džepove...Eroo wrote:I ovo ti je dokaza da se u politiku qrtza razumiš...bogomdani wrote:Ero,cimnem te malo..ali znas da sam te podrzavao oko Dode,i dana danas kazem,Dodo je legenda...Eroo wrote:Noor wrote:bogomdani wrote:
Nije,da se naci te postove,uostalom,dok drugi dojdu pa se prisjete,netko ce i polipiti tvoje postove...ja sam nes lijen i valja prvo doruckovati...zasto bih lagao,jos tada sam se zezao i podrzavao te jer si bio toliko odusevljen,kao NEKAD sa Kolindom..
Guest- Guest
Eroo wrote:Ovo se ti ne slaže s onim postom iznad...Minjaš mišljenje ka mudante.bogomdani wrote:no,u cemu je problem,??bioti slijepi tutlekasti kao vi,i vjecito nes birkati,ne znati bil piskili il kakili,a dotle vam balije uvalise?..Noor wrote:bogomdani wrote:A Irud te jebo,od cega se ja imam izvlaciti??Pa kazem podrzavao sam ga,i bilo mi je funny,i bila mi je prihvatljiva ideja mirnog saveza srba i hrvata u Bosniji..Mislim koji qrc??..eto,sad mudrujete kako dalje,kad ste navalili protiv Dode,a on va mvelemajstorski gurnuo do jooja..Noor wrote:
...a bome ni sa sljedećim..ajoooj
dje je Miha da iskomentira ovo
Last edited by Noor on 11/11/2016, 10:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
Oke,vas igenerali idu na sud..smijesno a..?
Guest- Guest
sto je...zapao pickin histericni smijeh u grlu...e..upravo o tome pricam,stna i zavidna jalnusna sebicna mentalna baza..Meni je ok a druge tko ebe...
Zali BOze tih istinski dobrih generala,koji su organizirali obranu nezahvalnog smetja..
Zali BOze tih istinski dobrih generala,koji su organizirali obranu nezahvalnog smetja..
Guest- Guest
bogomdani wrote:Oke,vas igenerali idu na sud..smijesno a..?
je, već trče
Guest- Guest
bogomdani wrote:sto je...zapao pickin histericni smijeh u grlu...e..upravo o tome pricam,stna i zavidna jalnusna sebicna mentalna baza..Meni je ok a druge tko ebe...
a ti si im posebno zahvalan...bio i ostao...iz minken bojne.
Guest- Guest
tuko neuka,o tome pricam,,iz svojeg profila uma ne mos shvatiti kako je tim ljudima od sad pa nadalje,kad ne smiju preci drzavnu granicu..a vec bili u zatvoru radi stoke poput vas uskracena uma..pffff..nikad srece na balkanu,jer nema niti pameti..Noor wrote:bogomdani wrote:Oke,vas igenerali idu na sud..smijesno a..?
je, već trče
Dodo drzao u ladici najjace karte i figure ,dok su novopecene usrase i partizani ratovali busali se u grudi,ovo ce ono ce,dodi dopizdilo i hajmo,,sah-mat,a vi se mislite sto danas budete na raznju okrenuli i koju pijacu ispili,vama dobro...
pfffuuuj...
Guest- Guest
bio sam ovdje kad sam trebao i bio spreman glavu izgubiti,.nemas ti tu sto srati ,i budi zahvalna da netk oiz drugih naroda je bio spreman vase nezahvalne supkove zastititi...Noor wrote:bogomdani wrote:sto je...zapao pickin histericni smijeh u grlu...e..upravo o tome pricam,stna i zavidna jalnusna sebicna mentalna baza..Meni je ok a druge tko ebe...
Kamo sretje da sam bio u Minken bojnoj,.kamo srece..
Guest- Guest
opet vrijeđanje žena..
2014-04-12
Dodik oštro odgovorio: Izetbegović najveća opasnost po stabilnost
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je da je bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović najveća opasnost po stabilnost u BiH i regiji, jer na sve načine pokušava ostvariti san svoga oca da od BiH stvori islamsku državu.
“Zbog takve pogubne islamističke politike BiH s Bakirom Izetbegovićem nema nikakvu budućnost”, istaknuo je Dodik, javlja Srna.
Komentirajući današnju Izetbegovićevu izjavu da Republika Srpska na čelu s Miloradom Dodikom u velikoj mjeri usporava napredak BiH i da je Dodiku bolje da “promijeni svoje ponašanje kako on ne bi bio promijenjen”, predsjednik Republike Srpske je rekao da je Izetbegović, kao prijatelj i inspirator terorista, vehabija i islamista, posljednji čovjek koji može nekome prijetiti i nekoga mijenjati.
Dodik je rekao kako je Izetbegović dužan, nakon saslušanja Fahrudina Radončića u sudu u Prištini, javnosti, a posebno Srbima objasniti kakva je njegova uloga u likvidaciji Srba i započinjanju rata u BiH.
“Niti meni niti Republici Srpskoj neće nitko prijetiti, niti dovoditi u red, osobito ne ekstremisti poput Bakira Izetbegovića. Vrijeme stranog intervencionizma pripada prošlosti”, poručio je Dodik.
On je napomenuo da je Izetbegović svoj ekstremizam dokazao i proteklih dana svojim, sa ostalim članovima Predsjedništva BiH neusuglašenim nastupom u Bruxellessu, gdje je susrete s dužnosnicima EU i NATO-a ponovno iskoristio za grubu političku manipulaciju na štetu srpskog naroda i Republike Srpske.
“Njegov istup u Bruxellessu je samo dokaz da on u stvari govori u ime radikalnih muslimana koji su spremni za nove sukobe. Tvrdnje da je Republika Srpska nastala na zločinima, da su se muslimani u BiH tijekom rata samo branili, iako svi znaju da nas je sve u taj rat odveo upravo njegov otac sa svojim islamističkim idejama, te opravdavanje ‘puzajućeg’ stvaranja islamske države u BiH – samo pokazuju da Republika Srpska itekako ima razloga da svakim danom sve više jača sebe i svoje institucije”, rekao je Dodik./Večernji list/
________________________________________________________________________________
Dodik je balkanski Trump. Samo što je načitaniji i politički obrazovaniji.
Last edited by Eroo on 11/11/2016, 11:02; edited 1 time in total
2016-07-22
bogomdani wrote:tuko neuka,o tome pricam,,iz svojeg profila uma ne mos shvatiti kako je tim ljudima od sad pa nadalje,kad ne smiju preci drzavnu granicu..a vec bili u zatvoru radi stoke poput vas uskracena uma..pffff..nikad srece na balkanu,jer nema niti pameti..Noor wrote:bogomdani wrote:Oke,vas igenerali idu na sud..smijesno a..?
je, već trče
Dodo drzao u ladici najjace karte i figure ,dok su novopecene usrase i partizani ratovali busali se u grudi,ovo ce ono ce,dodi dopizdilo i hajmo,,sah-mat,a vi se mislite sto danas budete na raznju okrenuli i koju pijacu ispili,vama dobro...
pfffuuuj...
blesane, nemaš ti pojma o čemu pišeš i pričaš, jer mišljenja mijenjaš od posta do posta i u ovisnosti sa sugovornikom....Dodo ti je čas do jaja, čas ga pljuješ i izruguješ se onim koji ga hvale, i tako po svim pitanjima.
generale, koji su organizirali obranu nezahvalnog smeća sad "iskreno" žališ...a zdimio si prvom prilikom kad je trebalo pomoći tim istim generalima u obrani zemlje u kojoj si živio i uzimao od nje što si mogao.
bokte daj se pogledaj u špigl i hračni najviše što možeš.
Guest- Guest
bogomdani wrote:bio sam ovdje kad sam trebao i bio spreman glavu izgubiti,.nemas ti tu sto srati ,i budi zahvalna da netk oiz drugih naroda je bio spreman vase nezahvalne supkove zastititi...Noor wrote:bogomdani wrote:sto je...zapao pickin histericni smijeh u grlu...e..upravo o tome pricam,stna i zavidna jalnusna sebicna mentalna baza..Meni je ok a druge tko ebe...
Kamo sretje da sam bio u Minken bojnoj,.kamo srece..
al, kad si vidio da vrag šalu bere, upalio si traktor, jel?
kakav drugi narod ...šta trabunjaš?! bio si hrvatski državljan, ako to više danas nisi, kako si rekao...i moralno je bilo, a i dužnost ti, ostati...a ne podviti repinu pod dupe i srati iz daleka.
daj zaveži o tome više, rekoh ti, hračak u ogledalo i očisti si nečistu savjest!
Guest- Guest
maggie13 wrote:opet vrijeđanje žena..
može me jedino fizički ugroziti, da nismo na forumu, mentalno ionako nema dosega do mene, tako da se ne osjećam ugroženo....neka ga
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Srpska podignula optuznice protiv Gotovine,Krsticevica i predala tuziteljstvu BiH
» TUŽITELJSTVO BIH PODIŽE OPTUŽNICU PROTIV GOTOVINE?
» BIH podigla optužnicu protiv hrvatskig general i časnika zbog Bljeska
» Tužilaštvo BiH podiglo optužnicu protiv generala Atifa Dudakovića
» Republika Srpska : Za Dayton 2 i protiv njega
» TUŽITELJSTVO BIH PODIŽE OPTUŽNICU PROTIV GOTOVINE?
» BIH podigla optužnicu protiv hrvatskig general i časnika zbog Bljeska
» Tužilaštvo BiH podiglo optužnicu protiv generala Atifa Dudakovića
» Republika Srpska : Za Dayton 2 i protiv njega
Page 2 of 5