BAKIR IZETBEGOVIĆ PRETI DODIKU
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: BAKIR IZETBEGOVIĆ PRETI DODIKU
v.b. ce biti vrlo prisutna na blakanu
i nece biti nama naklonjena
i nece biti nama naklonjena
Guest- Guest
tko ti i...?epikur37 wrote:Nema on što prijetiti, nije Dodik sam, herceg-bosna je uz njega.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:tko ti i... SRBIJA !epikur37 wrote:Nema on što prijetiti, nije Dodik sam, herceg-bosna je uz njega.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:tko ti i...?epikur37 wrote:Nema on što prijetiti, nije Dodik sam, herceg-bosna je uz njega.
Hrvatski narodni sabor, s Ljubićem i Čovićem na čelu, portalom Poskok, Ninom raspudićem i tako dalje....
Dobro ti si uz islamdžije, peta kolona zna se. ali nova europa i nova politika dolaze ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
NARODNA INICIJATIVA: Peticija za Ustav Kraljevine Srbije
Potpisi će se prikupljati na javnim mestima, u prostorijama Udruženja Kraljevina Srbija, odnosno prostorijama koje ovlašćeno lice odredi
Narodna inicijativa za promenu Ustava Republike Srbije u Ustav Kraljevine Srbije, u skladu sa zakonom, donela je odluku o javnom prikupljanju potpisa podrške.
Potpisivanje se organizuje na teritoriji cele Srbije u periodu od 21. do 27. novembra. Pre deset godina, na Mitrovdan, 8. novembra 2006. godine Narodna skupština proglasila je Ustav Srbije, koji je prethodno potvrđen na referendumu. Narodna inicijativa je o predlogu promene Ustava prvo obavestila Narodnu skupštinu 9. septembra, a predsednik Inicijativnog odbora Predrag Marković navodi da će se „potpisi prikupljati na obrascima koji sadrže jasno istaknut naziv predloga Narodne inicijative, broj i datum kada je predlog zaveden u Narodnoj skupštini RS, kao i mesto i datum prikupljanja potpisa i potpis ovlašćenog lica“.
- Potpisi će se prikupljati na javnim mestima, u prostorijama Udruženja Kraljevina Srbija, odnosno prostorijama koje ovlašćeno lice odredi - navodi se u odluci.
Potpisi će se prikupljati na javnim mestima, u prostorijama Udruženja Kraljevina Srbija, odnosno prostorijama koje ovlašćeno lice odredi
Narodna inicijativa za promenu Ustava Republike Srbije u Ustav Kraljevine Srbije, u skladu sa zakonom, donela je odluku o javnom prikupljanju potpisa podrške.
Potpisivanje se organizuje na teritoriji cele Srbije u periodu od 21. do 27. novembra. Pre deset godina, na Mitrovdan, 8. novembra 2006. godine Narodna skupština proglasila je Ustav Srbije, koji je prethodno potvrđen na referendumu. Narodna inicijativa je o predlogu promene Ustava prvo obavestila Narodnu skupštinu 9. septembra, a predsednik Inicijativnog odbora Predrag Marković navodi da će se „potpisi prikupljati na obrascima koji sadrže jasno istaknut naziv predloga Narodne inicijative, broj i datum kada je predlog zaveden u Narodnoj skupštini RS, kao i mesto i datum prikupljanja potpisa i potpis ovlašćenog lica“.
- Potpisi će se prikupljati na javnim mestima, u prostorijama Udruženja Kraljevina Srbija, odnosno prostorijama koje ovlašćeno lice odredi - navodi se u odluci.
Pratite KURIR na VIBERU:
Guest- Guest
Mi iz BiH podrzavamo opstanak RS sve dok Dodo podrzava TRECI hrvatski entitet.vuksadinare wrote:tko ti i...?epikur37 wrote:Nema on što prijetiti, nije Dodik sam, herceg-bosna je uz njega.
A vi iz Kifle, samo nam nemojte matere ti vi podrzavati kao do sada tako vam svega. Odjebite u zaveslajima i ne serite vise po nama i nasoj buducnosti.
Mi ne seremo u gace pred Srbima kao vi niti padamo u napadaje ludjacke histerije kao vi kad se Srbi spomenu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Treba im u Kiflu naseliti jedno pola miljuna muslimana raznih profila kad ih toliko vole i podrzavaju. Nek se ljubav razvija.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:tko ti i...?epikur37 wrote:Nema on što prijetiti, nije Dodik sam, herceg-bosna je uz njega.
Hrvatski narodni sabor, s Ljubićem i Čovićem na čelu, portalom Poskok, Ninom raspudićem i tako dalje....
Dobro ti si uz islamdžije, peta kolona zna se. ali nova europa i nova politika dolaze ;)
A onda ce nasa braca jednoga dana u Kifli traziti svoj entitet.
Mozda tad budaletine shvate konacno nasu poziciju.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pitaju Srbina iz RS-a, ima li kod njih još Bošnjaka?
-Nema. Neki otišli lani, a neki preklani.
-Nema. Neki otišli lani, a neki preklani.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Izetbegović je na tankom ledu, Rusija se sve jače ukopava u rs-u a amaerika očito mijenja vanjsku politiku.....bolje da ne talasa jer bi mogao led puknuti i ode...
2015-08-06
Ne znam kako im ide s Ukrajinom...Jesu li stigli u Dnjepropetrovsk ili se još brčkaju u Volgi?epikur37 wrote:Izetbegović je na tankom ledu, Rusija se sve jače ukopava u rs-u a amaerika očito mijenja vanjsku politiku.....bolje da ne talasa jer bi mogao led puknuti i ode...
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Secesija Srpske je nedopustiva
Visoki predstavnik Valentin Incko na sednici SB UN optužio vlast u RS da razbija BiH. Dodik govori o odvajanju RS od BiH, referendumu o članstvu u EU i NATO, a to je zabrinjavajuće
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/republika_srpska/aktuelno.655.html:634084-Secesija-Srpske-je-nedopustiva
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
ko se to bre ustrašio.... u regionu...pizzon wrote:hahahaha,
zavladao strah u regonu
strasno )
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Eroo wrote:Ne znam kako im ide s Ukrajinom...Jesu li stigli u Dnjepropetrovsk ili se još brčkaju u Volgi?epikur37 wrote:Izetbegović je na tankom ledu, Rusija se sve jače ukopava u rs-u a amaerika očito mijenja vanjsku politiku.....bolje da ne talasa jer bi mogao led puknuti i ode...
Ukrajina je tamo gdje treba biti izvan NATO pakta :)
Sad kad Trump i Putin sjednu i dgovore...ovi majdanovci će se samoubiti ili će ih narod maknuti :)
2015-08-06
ringo jel tebi dobro....Ringo10 wrote:Treba im u Kiflu naseliti jedno pola miljuna muslimana raznih profila kad ih toliko vole i podrzavaju. Nek se ljubav razvija.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:tko ti i...?epikur37 wrote:Nema on što prijetiti, nije Dodik sam, herceg-bosna je uz njega.
mislim kak ti sa zdravljem....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nije nego treba trumpova šema.. build the wall na granici sa BiHRingo10 wrote:Treba im u Kiflu naseliti jedno pola miljuna muslimana raznih profila kad ih toliko vole i podrzavaju. Nek se ljubav razvija.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:tko ti i...?epikur37 wrote:Nema on što prijetiti, nije Dodik sam, herceg-bosna je uz njega.
Guest- Guest
Obojica su u pravu. RS je nastaka na etničkom čišćenju a Izetbegović je taliban i poturica isto kao i otac mu.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bakir Izetbegović:Spremni smo za rat
» Bakir Izetbegović: Hrvati su ti koji dominiraju i majoriziraju u BiH
» Izetbegović: Ne vidim razlog da se Čović približava Dodiku, to ide na nerve Bošnjacima
» Izetbegović: Treba tvrdo igrati, ni Dodiku ni Čoviću nećemo popustiti
» Bakir Izetbegović iznio zabrinjavajuće informacije o “naoružavanju Srba”
» Bakir Izetbegović: Hrvati su ti koji dominiraju i majoriziraju u BiH
» Izetbegović: Ne vidim razlog da se Čović približava Dodiku, to ide na nerve Bošnjacima
» Izetbegović: Treba tvrdo igrati, ni Dodiku ni Čoviću nećemo popustiti
» Bakir Izetbegović iznio zabrinjavajuće informacije o “naoružavanju Srba”
Page 2 of 2