" bošnjaci " hapse hrvatske branitelje
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: " bošnjaci " hapse hrvatske branitelje
Sigurno zato sto brani i cepinsku mafiju:)kofein wrote:dijagram wrote:Ako ne mogu kod asile preko reda, onda jebga, angazirat cu Nobila:)kofein wrote:dijagram wrote:os me branit , kako se ono kaze, neki bono, ako me optuze:)asilovski wrote:čuo sam da se sprema preko cca 500 optužnica
Stani u red.
Rekao sam ti zapravo, stani iza mene u red. :) No, bude li nas Asila branio, imat ćemo barem dodatnu afirmaciju i bonitet kao mange.
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
baš mi kolegica rekla bit će optužnica ko šoderadijagram wrote:Ako ne mogu kod asile preko reda, onda jebga, angazirat cu Nobila:)kofein wrote:dijagram wrote:os me branit , kako se ono kaze, neki bono, ako me optuze:)asilovski wrote:čuo sam da se sprema preko cca 500 optužnica
Stani u red.
Kermit-
2014-04-17
Tome se cudite samo jos vi djeca iz doba DR.asilovski wrote:baš mi kolegica rekla bit će optužnica ko šoderadijagram wrote:Ako ne mogu kod asile preko reda, onda jebga, angazirat cu Nobila:)kofein wrote:dijagram wrote:os me branit , kako se ono kaze, neki bono, ako me optuze:)asilovski wrote:čuo sam da se sprema preko cca 500 optužnica
Stani u red.
Meni to nije nikakva novost
Odavno se sprema i pitanje je samo kad ce i koje aktivirati
Osobno mogu me optuzivati bosanski Srbi, muslimani, a i jna vojni sudovi ive josipovica:)
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vrijeme je pohapsiti sve hrvatske branitelje
» Veterani iz Srbije zovu hrvatske branitelje na razgovor
» PANIHIDA-Molitva za pravoslavne umrle i poginule hrvatske branitelje
» Marko Juric:Zoran Milanovic je hrvatske branitelje proglasio fasistima
» MIJEŠANJE U UNUTARNJA PRAVA HRVATSKE: Bošnjaci vole živjeti u protektoratu.Ne razumiju što je Država
» Veterani iz Srbije zovu hrvatske branitelje na razgovor
» PANIHIDA-Molitva za pravoslavne umrle i poginule hrvatske branitelje
» Marko Juric:Zoran Milanovic je hrvatske branitelje proglasio fasistima
» MIJEŠANJE U UNUTARNJA PRAVA HRVATSKE: Bošnjaci vole živjeti u protektoratu.Ne razumiju što je Država
Page 2 of 2