Nikada neće doći do rata Rusije i SAD, a Putin će vlast u Ukrajini osvojiti mirnim putem.
Page 1 of 1
Nikada neće doći do rata Rusije i SAD, a Putin će vlast u Ukrajini osvojiti mirnim putem.
Grčka ostaje u EU do njenog raspada i kasnije će se pridružiti Evroazijskom savezu.
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/prorocanstvo-vede-sa-kosmaja-nece-biti-rata-eu-ce-se-raspasti-bih-crna-gora-i-kosovo-ce-se-vratiti-srbiji-clanak-1891335
................................................................................................................................................................
Najgore mi je što će se raspast BiH. A i Europe mi je žao.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Nikada neće doći do rata Rusije i SAD, a Putin će vlast u Ukrajini osvojiti mirnim putem.
Glupane,Vede su hinduističke svete knjige,a ne proročanstva sa Kosmaja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Nikada neće doći do rata Rusije i SAD, a Putin će vlast u Ukrajini osvojiti mirnim putem.
Dosad sam mislio da se crvenkasti zaebava, a sad vidim da je ipak Hrvat.
Svatko tko ima domovnicu je hrvat ,i ruski mafijaši..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Similar topics
» Erdogan se okrenuo od Rusije: Turska nikada neće priznati Krim
» Zašto Putin nikada neće pristati na deeskalaciju
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Nikolić:'Ako Srbija prizna Kosovo,doći će do RATA'!
» Putin i Asad čvrsto odlučili osvojiti Alep pa na djecu bacaju bombe napalma
» Zašto Putin nikada neće pristati na deeskalaciju
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Nikolić:'Ako Srbija prizna Kosovo,doći će do RATA'!
» Putin i Asad čvrsto odlučili osvojiti Alep pa na djecu bacaju bombe napalma
Page 1 of 1