Nacional: Kaptol je prevario Papu, Stepinac nije ubijen
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nacional: Kaptol je prevario Papu, Stepinac nije ubijen
UDBA je vec tu. Ljubicast ko kardinal. Acting as if he is having a broomstick up his ass.kaja wrote:Joj, joj i sta ces onda .. direkt u službu za državnu bezbednost ..UjacŠtijef&UjnaBarek wrote:Ej, aj priprijeti jos koji put.Eroo wrote:Petokolonaši, uskoro vam slijdi postrojavanje....
Guest- Guest
kaja wrote:Drago pilsel Armando Gomez miki maus danas je u eteru potvrdio da osobno popričao s tadašnjim patolozima i rekli su mu " majke mi, nije ništa sumnjivo !"
Sada nisu vise živi ali on je živi svjedok iz druge ruke.
Kad ne tuče okolo tuđu djecu još se stigne i istraživačkim novinarstvom baviti...Pa gdje mu je kraj?
darth_vader-
2014-04-17
Kralj istrazivackog novinarsta, resavska skola, je marcellus.
Guest- Guest
thicky thick or a bit slow - ciljna forumska grupadebotoijusto wrote:crvenkasti wrote:Crkvi ne trebaju dokazi, sam jaka vjera.
onda su ka trumpovci
Guest- Guest
On je popričao i doktorom koji ga liječio znas, i reko mu je " majke mi, leukemija ".jasambrend wrote:kaja wrote:Drago pilsel Armando Gomez miki maus danas je u eteru potvrdio da osobno popričao s tadašnjim patolozima i rekli su mu " majke mi, nije ništa sumnjivo !"
Sada nisu vise živi ali on je živi svjedok iz druge ruke.
Kad ne tuče okolo tuđu djecu još se stigne i istraživačkim novinarstvom baviti...Pa gdje mu je kraj?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Mislim kako je to uspio iz Argentine sa 10 godina ne znam al je..jer svjedoci nisu živi ima 45 godina.
2015-08-15
kaja wrote:Mislim kako je to uspio iz Argentine sa 10 godina ne znam al je..jer svjedoci nisu živi ima 45 godina.
To saznanje ga je i preobratilo iz ljutog ustaše u ovo danas... neustrašivog borca za pravdu...koji se ne boji ni klinaca iz 8. B...
darth_vader-
2014-04-17
U biti da, a ne znam znas li gdje zapravo doživio prosvjetljenje po vlastitom priznanju.jasambrend wrote:kaja wrote:Mislim kako je to uspio iz Argentine sa 10 godina ne znam al je..jer svjedoci nisu živi ima 45 godina.
To saznanje ga je i preobratilo iz ljutog ustaše u ovo danas... neustrašivog borca za pravdu...koji se ne boji ni klinaca iz 8. B...
Na grobu JBT u Beogradu. Tako je barem napisao. Tu je shvatio sve. Ne znam samo jel mu se Joža obratio ili je to nako, sam od sebe.
2015-08-15
Mislim da je presudno ipak bilo kad je pročitao kako je mali Joža nahranio braću i sestre svinjskom glavom, a roditelji na svadbi...nakon toga bi se i najtvrđi obratili...znam samo da sam jecajući kao mali to čitao...to i Pirga...:)
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote: Mislim da je presudno ipak bilo kad je pročitao kako je mali Joža nahranio braću i sestre svinjskom glavom, a roditelji na svadbi...nakon toga bi se i najtvrđi obratili...znam samo da sam jecajući kao mali to čitao...to i Pirga...:)
Je, dirljivo.
Meni je bilo tužno ono kada mu je poginuo pas umjesto njega u Drvaru.
Iskreno ne zbog toga sto sam bila antidrzavni element sa 5 godina nego mi bilo zao psa.
2015-08-15
Lijevonapredna misao neda klerofašistima radosti... nećete u beatificirane dok smo živi mi
Drugovi Šesta lička čeka zapovjed , računajte na nas
2014-04-15
Slavko ti se jos držiš ?n_razbojnik wrote:Lijevonapredna misao neda klerofašistima radosti... nećete u beatificirane dok smo živi mi
2015-08-15
Ovakve stvari me vrate u život i radujukaja wrote:Slavko ti se jos držiš ?n_razbojnik wrote:Lijevonapredna misao neda klerofašistima radosti... nećete u beatificirane dok smo živi mi
2014-04-15
Stepinac je nevino osuđen. To je točno,ali nikakvo trovanje,nikakvo maltretiranje,nikakvo ubojstvo...
U zatvoru je imao povlašten položaj. Mislim nije to neka povlastica,pogotovu ako si nevin u ćuzi,ali sve priče o trovanju i slično su najobičnije bedastoće.
U zatvoru je imao povlašten položaj. Mislim nije to neka povlastica,pogotovu ako si nevin u ćuzi,ali sve priče o trovanju i slično su najobičnije bedastoće.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Stepinac je nevino osuđen. To je točno,ali nikakvo trovanje,nikakvo maltretiranje,nikakvo ubojstvo...
Ma on je nevin ko ona Zagorkina koja je bila Nevina u ludnici
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nacional: Kaptol je prevario Papu, Stepinac nije bio ni zatvoren
» Da smo 1946. imali ovakvog papu, Stepinac bi bio razapet
» Drago Carlos Labrador Chico Jovo Pilsel umislio da Kaptol ruši papu Franju a papa voli samo Dragu!
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» Je li Karmelino ubijen zato što je mandario onu što nije smio..?
» Da smo 1946. imali ovakvog papu, Stepinac bi bio razapet
» Drago Carlos Labrador Chico Jovo Pilsel umislio da Kaptol ruši papu Franju a papa voli samo Dragu!
» svatko ko je ubijen nije nevin, samo mu nije dokazana krivnja
» Je li Karmelino ubijen zato što je mandario onu što nije smio..?
Page 2 of 2