ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nacional: Kaptol je prevario Papu, Stepinac nije ubijen

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Nacional: Kaptol je prevario Papu, Stepinac nije ubijen - Page 2 Empty Re: Nacional: Kaptol je prevario Papu, Stepinac nije ubijen

Post by Guest 8/11/2016, 17:10

kaja wrote:
UjacŠtijef&UjnaBarek wrote:
Eroo wrote:Petokolonaši, uskoro vam slijdi postrojavanje.... :)
Ej, aj priprijeti jos koji put.
Joj, joj i sta ces onda .. direkt u službu za državnu bezbednost ..
UDBA je vec tu. Ljubicast ko kardinal. Acting as if he is having a broomstick up his ass.

Guest
Guest

Back to top Go down

Nacional: Kaptol je prevario Papu, Stepinac nije ubijen - Page 2 Empty Re: Nacional: Kaptol je prevario Papu, Stepinac nije ubijen

Post by darth_vader 8/11/2016, 17:10

kaja wrote:Drago pilsel Armando Gomez miki maus danas je u eteru potvrdio da osobno popričao s tadašnjim patolozima  i rekli su mu " majke mi, nije ništa sumnjivo !"
Sada nisu vise živi ali on je živi svjedok iz druge ruke.

Kad ne tuče okolo tuđu djecu još se stigne i istraživačkim novinarstvom baviti...Pa gdje mu je kraj?
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 8/11/2016, 17:12

Kralj istrazivackog novinarsta, resavska skola, je marcellus.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/11/2016, 17:13

debotoijusto wrote:
crvenkasti wrote:Crkvi ne trebaju dokazi, sam jaka vjera.

onda su ka trumpovci
thicky thick or a bit slow - ciljna forumska grupa  afro
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 8/11/2016, 17:14

jasambrend wrote:
kaja wrote:Drago pilsel Armando Gomez miki maus danas je u eteru potvrdio da osobno popričao s tadašnjim patolozima  i rekli su mu " majke mi, nije ništa sumnjivo !"
Sada nisu vise živi ali on je živi svjedok iz druge ruke.

Kad ne tuče okolo tuđu djecu još se stigne i istraživačkim novinarstvom baviti...Pa gdje mu je kraj?
On je popričao i doktorom koji ga liječio znas, i reko mu je " majke mi, leukemija ".
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 8/11/2016, 17:17

Mislim kako je to uspio iz Argentine sa 10 godina ne znam  al je..jer svjedoci nisu živi ima 45 godina.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by darth_vader 8/11/2016, 17:21

kaja wrote:Mislim kako je to uspio iz Argentine sa 10 godina ne znam  al je..jer svjedoci nisu živi ima 45 godina.

To saznanje ga je i preobratilo iz ljutog ustaše u ovo danas... neustrašivog borca za pravdu...koji se ne boji ni klinaca iz 8. B...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya 8/11/2016, 17:30

jasambrend wrote:
kaja wrote:Mislim kako je to uspio iz Argentine sa 10 godina ne znam  al je..jer svjedoci nisu živi ima 45 godina.

To saznanje ga je i preobratilo iz ljutog ustaše u ovo danas... neustrašivog borca za pravdu...koji se ne boji ni klinaca iz 8. B...
U biti da,  a ne znam znas li gdje zapravo doživio prosvjetljenje po vlastitom priznanju. 
Na grobu JBT u Beogradu. Tako je barem napisao. Tu je shvatio sve. Ne znam samo jel mu se Joža obratio ili je to nako, sam od sebe.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by darth_vader 8/11/2016, 17:36

Mislim da je presudno ipak bilo kad je pročitao kako je mali Joža nahranio braću i sestre svinjskom glavom, a roditelji na svadbi...nakon toga bi se i najtvrđi obratili...znam samo da sam jecajući kao mali to čitao...to i Pirga...:)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya 8/11/2016, 17:39

jasambrend wrote: Mislim da je presudno ipak bilo kad je pročitao kako je mali Joža nahranio braću i sestre svinjskom glavom, a roditelji na svadbi...nakon toga bi se i najtvrđi obratili...znam samo da sam jecajući kao mali to čitao...to i Pirga...:)
:D
Je, dirljivo. 
Meni je bilo tužno ono kada mu je poginuo pas umjesto njega u Drvaru. 
Iskreno ne zbog toga sto sam bila antidrzavni element sa 5 godina nego mi bilo zao psa.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 8/11/2016, 17:45

Lijevonapredna misao neda klerofašistima radosti... nećete u beatificirane dok smo živi mi

Drugovi Šesta lička čeka zapovjed , računajte na nas

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by kaya 8/11/2016, 17:46

n_razbojnik wrote:Lijevonapredna misao neda klerofašistima radosti... nećete u beatificirane dok smo živi mi

Slavko ti se jos držiš ?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 8/11/2016, 17:55

kaja wrote:
n_razbojnik wrote:Lijevonapredna misao neda klerofašistima radosti... nećete u beatificirane dok smo živi mi

Slavko ti se jos držiš ?
Ovakve stvari me vrate u život i raduju

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by jastreb 8/11/2016, 19:03

Stepinac je nevino osuđen. To je točno,ali nikakvo trovanje,nikakvo maltretiranje,nikakvo ubojstvo...

U zatvoru je imao povlašten položaj. Mislim nije to neka povlastica,pogotovu ako si nevin u ćuzi,ali sve priče o trovanju i slično su najobičnije bedastoće.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sora 8/11/2016, 19:14

jastreb wrote:Stepinac je nevino osuđen. To je točno,ali nikakvo trovanje,nikakvo maltretiranje,nikakvo ubojstvo...

U zatvoru je imao povlašten položaj. Mislim nije to neka povlastica,pogotovu ako si nevin u ćuzi,ali sve priče o trovanju i slično su najobičnije bedastoće.

Ma on je nevin ko ona Zagorkina koja je bila Nevina u ludnici :cry

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics