NATO digao 300.000 vojnika u stanje visoke pripravnosti
Page 6 of 14
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: NATO digao 300.000 vojnika u stanje visoke pripravnosti
svetozare pa nisi ti mogao otići u mirovinu.... očito nisi imao para da ju kupiš, a staž u specijalnoj policiji ti je bio nedostatan da podneseš uredovan zahtjev.... al tu ti ja nisam kriv, a i to nema veze s ovim o čemu raspravljamo.... konkretno je činjenica da ti živiš u zemlji koja je članica nato-a, po tvojim upisima u drugoj članici također nato-a privređuješ odnosno osiguravaš si egzistenciju i ukoliko dođe do rata ti ali ne samo ti da se razumijemo ćete biti okvalificirani kao državni neprijatelji i nedvojbeno će vas se tretirati kao potencijalnu petu kolonu, što sama logika nalaže, a i razvidno je iz vaših upisa.... jebiga braco ne mreš se vamo kurčit sa ojerima koje ti je omogućio bigbro da ih zarađuješ, a tamo davat podršku braći rusima u nekom budućem mogučem ratu....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Urodilo plodom lobiranje Madonne, de Nira i sličnih političkih analfabeta što je najgore...njih se sluša.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Upoznat će Amerikanci strah budu li izabrali ovo zlo od žene. Stvarno im to ne želim, niti svijetu da to dođe do stvarnih poluga moći. Tek će se onda pravo značenje pojma strah iskristalizirati.
bojim se da stvari idu u njenom smjeru
Guest- Guest
Videcemo...bice jako zanimljivo kad se objave rezultati...Starhemberg wrote:Urodilo plodom lobiranje Madonne, de Nira i sličnih političkih analfabeta što je najgore...njih se sluša.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Upoznat će Amerikanci strah budu li izabrali ovo zlo od žene. Stvarno im to ne želim, niti svijetu da to dođe do stvarnih poluga moći. Tek će se onda pravo značenje pojma strah iskristalizirati.
Nisi shvatio što sam želio reći. Nije to do njihove moći, nego kako će ga Clintonica primijeniti i kakve će to sve skupa posljedice imati.michaellcmacha wrote:glupost malo žešća, horni.... Amerikanci su velika nacija, toliko velika da to mi, ti, ja ili bilo tko drugi ne možemo ni pojmiti..... mi jednostavno nismo sposobni razumjeti razmjer sile kojom Amerikanci raspolažu... neovisno dal se to nama sviđa ili ne da li ih simpatiziramo ili ne.... evo samo jedan od podataka od kojeg mozak zastane... ukoliko je u stanju razumjeti o čemu se radi..... Amerikanci na godišnjoj razini potroše više zaštitne boje za svoju ratnu mornaricu nego europa za sve svoje potrebe zaštitnog premazivanja na svim poljima.... jbg pa sad ti zbrajaj i oduzimaj kako god računo puno je to horni puno....Starhemberg wrote:Upoznat će Amerikanci strah budu li izabrali ovo zlo od žene. Stvarno im to ne želim, niti svijetu da to dođe do stvarnih poluga moći. Tek će se onda pravo značenje pojma strah iskristalizirati.
Guest- Guest
Bit ce : Baci bombu , goni bandu .......preko izvora.Starhemberg wrote:Nisi shvatio što sam želio reći. Nije to do njihove moći, nego kako će ga Clintonica primijeniti i kakve će to sve skupa posljedice imati.michaellcmacha wrote:glupost malo žešća, horni.... Amerikanci su velika nacija, toliko velika da to mi, ti, ja ili bilo tko drugi ne možemo ni pojmiti..... mi jednostavno nismo sposobni razumjeti razmjer sile kojom Amerikanci raspolažu... neovisno dal se to nama sviđa ili ne da li ih simpatiziramo ili ne.... evo samo jedan od podataka od kojeg mozak zastane... ukoliko je u stanju razumjeti o čemu se radi..... Amerikanci na godišnjoj razini potroše više zaštitne boje za svoju ratnu mornaricu nego europa za sve svoje potrebe zaštitnog premazivanja na svim poljima.... jbg pa sad ti zbrajaj i oduzimaj kako god računo puno je to horni puno....Starhemberg wrote:Upoznat će Amerikanci strah budu li izabrali ovo zlo od žene. Stvarno im to ne želim, niti svijetu da to dođe do stvarnih poluga moći. Tek će se onda pravo značenje pojma strah iskristalizirati.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ameri NISU nacija..prije svega,nego amero-ovi i oni...kohezija koju ti impliciras,je u zadnjih par godina pala na jako niske grane,veike su podijele u gradjanstvu,na nacionalnim razinama,latinosi su brutalno protiv Nigga,a i ijedni i drugi polako istiskuju bjelce...
To je onaj ociti dio..
Drugi manje vidljivi je da je Amerika dosegla vanjski dug u visini 18 000 milijardi dolara...uglavnom nabijajuci ga svojim seansama svjetskog serifa i zadnje,poizvodnjom nafte iz skriljevca,kojemu je cijena produkcije bar dvaput visa nego standardnim postupkom..eto da se Rusi shebu kao...
sto se tice brutalnosti njihove industrije,zasto ih je hvatala panika od svapske ucinkovitosti,kvalitete i dizanja produktivnosti...odnosno jacanja Ojra?
U nekom razmjeruovoga i onoga,Ameri jesu veliki,300 mil dusa..nije za potcijeniti,ali ekonomski,jedino jos opstaju zahvaljujuci dolaru,koji je nametnut,umjetno odrzane vrijednosti i ucijenama svih mogucih profila diljem svijeta...
ameri su prljavi igraci,a olupine od drzava koje su oni dohvatili dokaz tome i njenoj hegemoniji...
Gadafi je popusio,jer je htio uvesti realnu vrijednost nafte,plativo u zlatu..Amere panika uhvatila,kao i Francuze i eto,hajmo razjebati drzavu koja je bila vrlo napredna u ekonomiji...pa onda zakuhavanje cijelom sjevernom obalom afrike,Sirija...
doista,nekad sam slijepo drzao stranu Amerima,valjda jer sam im opravdavao bez pameti,divljanje po cijelom svijetu,ali kad su mrtvi ladni uhvatili na pik Europu,odnosno i moj habitat,malo sam se poslozio...daljnje podrzavanje te imperijalno zlocinacke politike,mogu samo beskarakterni ljudi i drzave,koji ocekuju valjda neku osobnu korist od amerike.u isto vrijeme ne shvacajuci da su oni kadri gurnuti bilo koju od clanica Saveza u vatru,ako to njima pase...
E pa ljudovi moji,slobodno vi surfajte sa njima,osjecajuci se ravnopravno sa njima,i nadajte se da necete dobiti laktom u rebra,i pasti psini ravno u ralje,eto malo da oni zastite svoje bokove..
To je onaj ociti dio..
Drugi manje vidljivi je da je Amerika dosegla vanjski dug u visini 18 000 milijardi dolara...uglavnom nabijajuci ga svojim seansama svjetskog serifa i zadnje,poizvodnjom nafte iz skriljevca,kojemu je cijena produkcije bar dvaput visa nego standardnim postupkom..eto da se Rusi shebu kao...
sto se tice brutalnosti njihove industrije,zasto ih je hvatala panika od svapske ucinkovitosti,kvalitete i dizanja produktivnosti...odnosno jacanja Ojra?
U nekom razmjeruovoga i onoga,Ameri jesu veliki,300 mil dusa..nije za potcijeniti,ali ekonomski,jedino jos opstaju zahvaljujuci dolaru,koji je nametnut,umjetno odrzane vrijednosti i ucijenama svih mogucih profila diljem svijeta...
ameri su prljavi igraci,a olupine od drzava koje su oni dohvatili dokaz tome i njenoj hegemoniji...
Gadafi je popusio,jer je htio uvesti realnu vrijednost nafte,plativo u zlatu..Amere panika uhvatila,kao i Francuze i eto,hajmo razjebati drzavu koja je bila vrlo napredna u ekonomiji...pa onda zakuhavanje cijelom sjevernom obalom afrike,Sirija...
doista,nekad sam slijepo drzao stranu Amerima,valjda jer sam im opravdavao bez pameti,divljanje po cijelom svijetu,ali kad su mrtvi ladni uhvatili na pik Europu,odnosno i moj habitat,malo sam se poslozio...daljnje podrzavanje te imperijalno zlocinacke politike,mogu samo beskarakterni ljudi i drzave,koji ocekuju valjda neku osobnu korist od amerike.u isto vrijeme ne shvacajuci da su oni kadri gurnuti bilo koju od clanica Saveza u vatru,ako to njima pase...
E pa ljudovi moji,slobodno vi surfajte sa njima,osjecajuci se ravnopravno sa njima,i nadajte se da necete dobiti laktom u rebra,i pasti psini ravno u ralje,eto malo da oni zastite svoje bokove..
Guest- Guest
Oboje su idioti, to je jasno iz njihovih nastupa i govora...no Trump je tip idiota koji je otvoren i pomalo to na shou-biz način izlaže...dok je Hilarijka neiskrena, maliciozna i korumpirana politički da ta govna bogotac ne bi mogao sprati...zlo je zlo, ali treba birati manje.Stanojko wrote:Videcemo...bice jako zanimljivo kad se objave rezultati...Starhemberg wrote:Urodilo plodom lobiranje Madonne, de Nira i sličnih političkih analfabeta što je najgore...njih se sluša.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Upoznat će Amerikanci strah budu li izabrali ovo zlo od žene. Stvarno im to ne želim, niti svijetu da to dođe do stvarnih poluga moći. Tek će se onda pravo značenje pojma strah iskristalizirati.
Guest- Guest
Šta te brige ? I onako nemožeš mjenjati prostor vrijeme ( osim ako nemaš vremeplov a nemaš ). Bombardirat ce Iran. No sikirki.Starhemberg wrote:nego kako će ga Clintonica primijeniti i kakve će to sve skupa posljedice imati.
2014-04-11
Nemoj tako, a zapadna civilizacija, kurac-palac? :)bogomdani wrote:ameri NISU nacija..prije svega,nego amero-ovi i oni...kohezija koju ti impliciras,je u zadnjih par godina pala na jako niske grane,veike su podijele u gradjanstvu,na nacionalnim razinama,latinosi su brutalno protiv Nigga,a i ijedni i drugi polako istiskuju bjelce...
To je onaj ociti dio..
Nedo nam Bog Trumpa, tek tada bi bili u problemima. Clintonica će silu koristiti u skladu s uputama onih koji znaju kad i kako.Starhemberg wrote:Nisi shvatio što sam želio reći. Nije to do njihove moći, nego kako će ga Clintonica primijeniti i kakve će to sve skupa posljedice imati.michaellcmacha wrote:glupost malo žešća, horni.... Amerikanci su velika nacija, toliko velika da to mi, ti, ja ili bilo tko drugi ne možemo ni pojmiti..... mi jednostavno nismo sposobni razumjeti razmjer sile kojom Amerikanci raspolažu... neovisno dal se to nama sviđa ili ne da li ih simpatiziramo ili ne.... evo samo jedan od podataka od kojeg mozak zastane... ukoliko je u stanju razumjeti o čemu se radi..... Amerikanci na godišnjoj razini potroše više zaštitne boje za svoju ratnu mornaricu nego europa za sve svoje potrebe zaštitnog premazivanja na svim poljima.... jbg pa sad ti zbrajaj i oduzimaj kako god računo puno je to horni puno....Starhemberg wrote:Upoznat će Amerikanci strah budu li izabrali ovo zlo od žene. Stvarno im to ne želim, niti svijetu da to dođe do stvarnih poluga moći. Tek će se onda pravo značenje pojma strah iskristalizirati.
Dakle, kod nje će sve biti predvidljivo, što nije malo...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Za Trampa ne znam, ali ova je esencija zla...Starhemberg wrote:Oboje su idioti, to je jasno iz njihovih nastupa i govora...no Trump je tip idiota koji je otvoren i pomalo to na shou-biz način izlaže...dok je Hilarijka neiskrena, maliciozna i korumpirana politički da ta govna bogotac ne bi mogao sprati...zlo je zlo, ali treba birati manje.Stanojko wrote:Videcemo...bice jako zanimljivo kad se objave rezultati...Starhemberg wrote:Urodilo plodom lobiranje Madonne, de Nira i sličnih političkih analfabeta što je najgore...njih se sluša.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Upoznat će Amerikanci strah budu li izabrali ovo zlo od žene. Stvarno im to ne želim, niti svijetu da to dođe do stvarnih poluga moći. Tek će se onda pravo značenje pojma strah iskristalizirati.
Mislim da je situacija upravo obrnuta, no vidjet ćemo.Eroo wrote:Nedo nam Bog Trumpa, tek tada bi bili u problemima. Clintonica će silu koristiti u skladu s uputama onih koji znaju kad i kako.Starhemberg wrote:Nisi shvatio što sam želio reći. Nije to do njihove moći, nego kako će ga Clintonica primijeniti i kakve će to sve skupa posljedice imati.michaellcmacha wrote:glupost malo žešća, horni.... Amerikanci su velika nacija, toliko velika da to mi, ti, ja ili bilo tko drugi ne možemo ni pojmiti..... mi jednostavno nismo sposobni razumjeti razmjer sile kojom Amerikanci raspolažu... neovisno dal se to nama sviđa ili ne da li ih simpatiziramo ili ne.... evo samo jedan od podataka od kojeg mozak zastane... ukoliko je u stanju razumjeti o čemu se radi..... Amerikanci na godišnjoj razini potroše više zaštitne boje za svoju ratnu mornaricu nego europa za sve svoje potrebe zaštitnog premazivanja na svim poljima.... jbg pa sad ti zbrajaj i oduzimaj kako god računo puno je to horni puno....Starhemberg wrote:Upoznat će Amerikanci strah budu li izabrali ovo zlo od žene. Stvarno im to ne želim, niti svijetu da to dođe do stvarnih poluga moći. Tek će se onda pravo značenje pojma strah iskristalizirati.
Guest- Guest
Cuo si neki dan izjavu nekog Generala koji bi promptno zapoceo rat..Dakle,Ero,nisi bas neki Lumen,ali je ovo i preocito u kojem smjeru ide,ne brini,ako Europa bude gorjela radi _Amera,i tvoja guzica ce..Eroo wrote:Nedo nam Bog Trumpa, tek tada bi bili u problemima. Clintonica će silu koristiti u skladu s uputama onih koji znaju kad i kako.Starhemberg wrote:Nisi shvatio što sam želio reći. Nije to do njihove moći, nego kako će ga Clintonica primijeniti i kakve će to sve skupa posljedice imati.michaellcmacha wrote:glupost malo žešća, horni.... Amerikanci su velika nacija, toliko velika da to mi, ti, ja ili bilo tko drugi ne možemo ni pojmiti..... mi jednostavno nismo sposobni razumjeti razmjer sile kojom Amerikanci raspolažu... neovisno dal se to nama sviđa ili ne da li ih simpatiziramo ili ne.... evo samo jedan od podataka od kojeg mozak zastane... ukoliko je u stanju razumjeti o čemu se radi..... Amerikanci na godišnjoj razini potroše više zaštitne boje za svoju ratnu mornaricu nego europa za sve svoje potrebe zaštitnog premazivanja na svim poljima.... jbg pa sad ti zbrajaj i oduzimaj kako god računo puno je to horni puno....Starhemberg wrote:Upoznat će Amerikanci strah budu li izabrali ovo zlo od žene. Stvarno im to ne želim, niti svijetu da to dođe do stvarnih poluga moći. Tek će se onda pravo značenje pojma strah iskristalizirati.
Guest- Guest
trumpov prvi potez bi bio spektakl Orgija sa Ljepoticama svijeta...i bancenje do jutra..treceg...Starhemberg wrote:Mislim da je situacija upravo obrnuta, no vidjet ćemo.Eroo wrote:Nedo nam Bog Trumpa, tek tada bi bili u problemima. Clintonica će silu koristiti u skladu s uputama onih koji znaju kad i kako.Starhemberg wrote:Nisi shvatio što sam želio reći. Nije to do njihove moći, nego kako će ga Clintonica primijeniti i kakve će to sve skupa posljedice imati.michaellcmacha wrote:glupost malo žešća, horni.... Amerikanci su velika nacija, toliko velika da to mi, ti, ja ili bilo tko drugi ne možemo ni pojmiti..... mi jednostavno nismo sposobni razumjeti razmjer sile kojom Amerikanci raspolažu... neovisno dal se to nama sviđa ili ne da li ih simpatiziramo ili ne.... evo samo jedan od podataka od kojeg mozak zastane... ukoliko je u stanju razumjeti o čemu se radi..... Amerikanci na godišnjoj razini potroše više zaštitne boje za svoju ratnu mornaricu nego europa za sve svoje potrebe zaštitnog premazivanja na svim poljima.... jbg pa sad ti zbrajaj i oduzimaj kako god računo puno je to horni puno....Starhemberg wrote:Upoznat će Amerikanci strah budu li izabrali ovo zlo od žene. Stvarno im to ne želim, niti svijetu da to dođe do stvarnih poluga moći. Tek će se onda pravo značenje pojma strah iskristalizirati.
Guest- Guest
ne znam..vjerovao sam im,ali su me izdali i razocarali...Stanojko wrote:Nemoj tako, a zapadna civilizacija, kurac-palac? :)bogomdani wrote:ameri NISU nacija..prije svega,nego amero-ovi i oni...kohezija koju ti impliciras,je u zadnjih par godina pala na jako niske grane,veike su podijele u gradjanstvu,na nacionalnim razinama,latinosi su brutalno protiv Nigga,a i ijedni i drugi polako istiskuju bjelce...
To je onaj ociti dio..
Tvrde da im je Svabija saveznik,a idu je indirektno sjhebati..
Nego pade me inapamet ovo projiciranje rata u Europi od strane amera...kako reagiraju burze,nisam bas to pratio?
Guest- Guest
ero,nemate vi niti svoju grudu da ju islamdžije ne jebu i spricaju po njoj...jaja i mozag..samo za svoju korist i tudju stetu....nazalostEroo wrote:Za razliku od hvalisavaca koji visoko lete, Hertzegovci su uvik bili svoj na svome...Ljudi očigledno imaju i jaja i mozak. Jebeš jedno bez drugog i obrnuto.bogomdani wrote:
A Irud te i argumenata..ko da ja sad pocnem,o shemama po kojima su Hetzegovtzi posteni..jos od bijelih carapa i mobitela na biciklu..
Guest- Guest
znači Trump je za Treći.bogomdani wrote:
trumpov prvi potez bi bio spektakl Orgija sa Ljepoticama svijeta...i bancenje do jutra..treceg...
Stanojko wrote:bogomdani wrote:a zapadna civilizacija, kurac
Ne znam za vas al ja baš gledat njemački P 3 Orion kako i kruži poviše kuče ....kruži oko Lore , taman meni dođe poviše glave ...samo kruži ......mater mu Švabsku .....he he he .....nisam ni mislio da cu ikad vidijeti ovaj avion ovako odlično ....odo vani gledat ....evo ga opet.
2014-04-11
Starhemberg wrote:Oboje su idioti, to je jasno iz njihovih nastupa i govora...no Trump je tip idiota koji je otvoren i pomalo to na shou-biz način izlaže...dok je Hilarijka neiskrena, maliciozna i korumpirana politički da ta govna bogotac ne bi mogao sprati...zlo je zlo, ali treba birati manje.Stanojko wrote:Videcemo...bice jako zanimljivo kad se objave rezultati...Starhemberg wrote:Urodilo plodom lobiranje Madonne, de Nira i sličnih političkih analfabeta što je najgore...njih se sluša.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Upoznat će Amerikanci strah budu li izabrali ovo zlo od žene. Stvarno im to ne želim, niti svijetu da to dođe do stvarnih poluga moći. Tek će se onda pravo značenje pojma strah iskristalizirati.
ja čak nemam dojam da je trump neko zlo, sve ono što govori je zapravo posve razumno
Naravno da nije, ali jebi ga, USA 2016 = SSSR 1948marcellus wrote:Starhemberg wrote:Oboje su idioti, to je jasno iz njihovih nastupa i govora...no Trump je tip idiota koji je otvoren i pomalo to na shou-biz način izlaže...dok je Hilarijka neiskrena, maliciozna i korumpirana politički da ta govna bogotac ne bi mogao sprati...zlo je zlo, ali treba birati manje.Stanojko wrote:Videcemo...bice jako zanimljivo kad se objave rezultati...Starhemberg wrote:Urodilo plodom lobiranje Madonne, de Nira i sličnih političkih analfabeta što je najgore...njih se sluša.marcellus wrote:
ja čak nemam dojam da je trump neko zlo, sve ono što govori je zapravo posve razumno
Similar topics
» Ahmetović: NATO treba poslati više vojnika na Kosovo zbog prijetnji Srbije, stanje je slično kao u BiH
» Adem Vuchiqi naredio vojsci stanje pune borbene pripravnosti
» NATO naredio Hrvatskoj:'Dižite stupanj pripravnosti vojnih postrojbi'
» Kolinda i Plenki prpremaju si teren za visoke pozicije u NATO-u i u EU?
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Adem Vuchiqi naredio vojsci stanje pune borbene pripravnosti
» NATO naredio Hrvatskoj:'Dižite stupanj pripravnosti vojnih postrojbi'
» Kolinda i Plenki prpremaju si teren za visoke pozicije u NATO-u i u EU?
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
Page 6 of 14