Pitanje odlaska mladih ljudi iz Hrvatske ključno je za sve procese u državi
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pitanje odlaska mladih ljudi iz Hrvatske ključno je za sve procese u državi
Opet?
Dajte shvatite da oni tu zele biti direktori i novinari i neće raditi za prosječnu hrvatsku placu . Onda odu vani jer je placa veća i rade niskorangirane poslove koje tu ne bi radili . Kada zbroje troškove života vani i crncenje jer tamo nitko ne tolerira 20 cigareta i 5 kava u 8 satnom radnom vremenu vrate se doma. 30 000 ih je otišlo prošle godine a 12000 se vratilo.
Dajte shvatite da oni tu zele biti direktori i novinari i neće raditi za prosječnu hrvatsku placu . Onda odu vani jer je placa veća i rade niskorangirane poslove koje tu ne bi radili . Kada zbroje troškove života vani i crncenje jer tamo nitko ne tolerira 20 cigareta i 5 kava u 8 satnom radnom vremenu vrate se doma. 30 000 ih je otišlo prošle godine a 12000 se vratilo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ona se pojebala u šumarku sa 16 i neko je obrisao kuraz o nju i sad da ja to plačam .......pa ne dolazi u obzir iz dwa razloga ........prwo ona s time uopče ne podiže natalitet ( treba troje dječe po ženi ) a drugo neču ja plačat nečiju jebačinu.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
kaja wrote:Opet?
jasna stvar, selma mi smo sve bliže u politici :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Longi ili sam jebi ili ćeš plaćati tuđu jebačinu ...to ti je tako..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Longi ili sam jebi ili ćeš plaćati tuđu jebačinu ...to ti je tako..
2014-04-11
Pa to je realnost, oni briju na neku ugroženost, ok ima i takvih ali to su Slavonci gdje nema posla ni za ljeka.epikur37 wrote:kaja wrote:Opet?
jasna stvar, selma mi smo sve bliže u politici :)
Ovi ostali, to ti je spika necu ja tu raditi za 5, 10, 15, ovisi sto rade , idem ja kod svabe ili u Italiju pa ce mi dati duplo. Hoce ali ce ga duplo i iskoristiti ili ce prati sude ali tamo ga to nije sram . I onda vrate za koju godinu. Mogu se oni tu prekvalificirati ali neće .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Epikur ja mislim da če wama sad nawalit arapiči i da če wam natalitet i demografska obnowa bit na zadnjem mjestu.
2014-04-11
RayMabus wrote:Mislim da je ono u prosjeku oko 1500 kuna po dijetetu alimentacija ..znači kad nisi u braku djeca idu ženi i muški toliko plača.
Oču da mi onda država plača 1500 kuna po glavi KAD SAM U BRAKU.
Pitao si dobio si odgovor.
Logično.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Natalitet uopče wiše nije bitan zato za ww3 ta dječa šta se sad rode treba im bar 16 godina da odrastu i nauče bačat bombe a nemamo toliko wrimena.
Trebaju nam :
Trebaju nam :
2014-04-11
Natalitet je bitan u miru , da se održi ekonomija , mir ....sad kad če to krahirat a oče šta če mi sad ta dječa kad im treba najmanje 16 godina da prođe da nauče ispalit metak ?
Sad mi tribaju roboti a ne dječa.
Sad mi tribaju roboti a ne dječa.
2014-04-11
Šta ja imam od dječe koja se sad počmu rađat a ww3 če počet za manje od 10 godina ?
Pa samo su teret i ništa wiše.
Pa samo su teret i ništa wiše.
2014-04-11
najjača je šema ako se u državnom sektoru u radno vrijeme pije 5 kava i 20cigareta, da se to radi u privatnom sektoru.kaja wrote:Opet?
u RH se u privatnom sektoru radi u većini poslova puno žešće nego u njemačkoj. jedan od razloga zašto ljudi odlaze vanka jest što manje rade i više zarade.. ovdje tipa ekipa radi u skladištu za 3500kn, moraš trčati cijelu smjenu, nema disanja, prekovremeni itd.. odeš u njemačku počneš sa 1500€, 8h , i presing nije upola kao ovamo..
Guest- Guest
Natalitet wiše nije problem Europe nego tehnika i to wojna koja če wodit ratowe.
Nemamo mi ništa od derišta koja če se sada rađat .....samo su teret.
2016 . 2026
Prekasno .....najwiše če imat 10 godina .........to ne nosa pušku.
Nemamo mi ništa od derišta koja če se sada rađat .....samo su teret.
2016 . 2026
Prekasno .....najwiše če imat 10 godina .........to ne nosa pušku.
2014-04-11
Nama trebaju Transformersi a ne djeca.
Hrpa owakwih.
Hrpa owakwih.
2014-04-11
U umjetnoj inteligenciji i robotici je ključ a ne djeci. Ljudi če na Mars za koju godinu , razvijat če robotiku.
To je nova vojska .............spasa.
To je nova vojska .............spasa.
2014-04-11
Imate čudna razmišljanja ....natalitet krahira ima već 20-ak godina najmanje i umjesto da odma skužite da ako je tako da če jednog dana krahirat i to povlači ekonomiju i uništava mir vi ništa a sad kad je krahiralo sad pričate o djeci.
Pa djeca su u ratu teret plus ova šta bi se sad rađala to nemože pušku nosit dakle niškoristi.
Kakva djeca .....roboti brajo roboti.
Nemamo mi vremena za djecu i čekat da oni odrastu tamo negdje oko 2036 ....do tada če pola planete gorit.
Pa djeca su u ratu teret plus ova šta bi se sad rađala to nemože pušku nosit dakle niškoristi.
Kakva djeca .....roboti brajo roboti.
Nemamo mi vremena za djecu i čekat da oni odrastu tamo negdje oko 2036 ....do tada če pola planete gorit.
2014-04-11
Longi, obitelj su mi jedini pravi razlog zašto mi se isplati živjeti.
U ozbiljnijim godinama svaki čovjek tako razmišlja.
Ne zakasni skočit na vlak...
U ozbiljnijim godinama svaki čovjek tako razmišlja.
Ne zakasni skočit na vlak...
Nema u emanicipaciji obitelji.
2014-04-11
Tesla je jedan pametan čovik i on šta je ima napisat o matrijahalnoj imperiji je napisa , posta san miljon puta a ako netko dosad nije ono pročita i neče pa onda koji kuraz išta više objašnjavat.
Lijepo če vam sve to krahirat pa vi onda jedite govna skupa sa emanicipiranima koje podržavate.
Lijepo če vam sve to krahirat pa vi onda jedite govna skupa sa emanicipiranima koje podržavate.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvatsko pitanje je ključno i prioritet da bi BiH krenula k Europi
» Milanović: Ključno je pitanje tko je mandatar? Tko je donio potpise i za koga?
» Predsjedništvo putuje u Brisel: EU želi aktivno pomoći, kraj utjecaja Hrvatske na procese u BiH?
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
» Čovjek koji je potpisao ključno vještačenje u aferi Agrokor priznao: 'Ljudi, ja uopće nisam vještak'
» Milanović: Ključno je pitanje tko je mandatar? Tko je donio potpise i za koga?
» Predsjedništvo putuje u Brisel: EU želi aktivno pomoći, kraj utjecaja Hrvatske na procese u BiH?
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
» Čovjek koji je potpisao ključno vještačenje u aferi Agrokor priznao: 'Ljudi, ja uopće nisam vještak'
Page 3 of 3