kako rijesiti problem pasa u Hrvatskoj
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: kako rijesiti problem pasa u Hrvatskoj
Logika ti nikad nije bila jača strana. ;)aben wrote:interesantna je defenzivnost i apologetika vlasnika pasa, ja iman dvi maške, iston logikon, valjda bi triba zastupati slobodno šetanje tigrova :)
Trinity-
2014-04-17
Paranoja, paranoja...bogomdani wrote:ebi ga..stos,kad ima i takvih ljudi..iknarovdje wrote:sve je ovdje u moralnsoti,dakel da li psotujes druge ljude ili ne,vlasnici pasa najcesce su isfrustrirani necime i zele pokazati da su mocni,jer imaju spe,zato ih i psutaju bez brnjice i povodca na druge ljude,vole imati moc,dok im ja ne dođem i odrezem recimo tetive na nogama ako napadnu neko dijetebogomdani wrote:moras biti dobar covjek..ljudi koji imaju macke,nisam primjetio da su zlocesti i negativni...aben wrote:interesantna je defenzivnost i apologetika vlasnika pasa, ja iman dvi maške, iston logikon, valjda bi triba zastupati slobodno šetanje tigrova :)
Trinity-
2014-04-17
misliš, logistika?Trinity wrote:Logika ti nikad nije bila jača strana. ;)aben wrote:interesantna je defenzivnost i apologetika vlasnika pasa, ja iman dvi maške, iston logikon, valjda bi triba zastupati slobodno šetanje tigrova :)
:)
2014-04-16
A ni čitanje s razumijevanjem, ;)aben wrote:misliš, logistika?Trinity wrote:Logika ti nikad nije bila jača strana. ;)aben wrote:interesantna je defenzivnost i apologetika vlasnika pasa, ja iman dvi maške, iston logikon, valjda bi triba zastupati slobodno šetanje tigrova :)
Trinity-
2014-04-17
morat ću ti virovati, ipak si ti logistician :)Trinity wrote:A ni čitanje s razumijevanjem, ;)aben wrote:misliš, logistika?Trinity wrote:Logika ti nikad nije bila jača strana. ;)aben wrote:interesantna je defenzivnost i apologetika vlasnika pasa, ja iman dvi maške, iston logikon, valjda bi triba zastupati slobodno šetanje tigrova :)
2014-04-16
abenče , debateru, kako se stručno zovu muškarci koji se boje pasa ?
Ja sam to onako zdravoseljački rekla, sigurno ima neki stručni naziv, s latinskim u korijenu ?
Za vaše meke uši. ;P
Ja sam to onako zdravoseljački rekla, sigurno ima neki stručni naziv, s latinskim u korijenu ?
Za vaše meke uši. ;P
Trinity-
2014-04-17
iknarovdje wrote:dakle ima puno situacija pustanja pasa ,nema brnjice,govna pseca nitko niti ne kupi,bar ja nsiam vidio to a svakid an vuidim pse skoro da seru a vlasnik samo gleda i slicno
dakle kako rijesiti problem zivotinja koji psutaju pse bez lajne ,nemaju psi brnjice i slicno
tko u HRvatskoj ja za to zadusen i koje su ovlasti policije u tom slucaju?
dakle da vas vidim vi koji nesto znate,kako bi vi rijesili problem tih"oruzja#koje se pusta među djecu,mlađe,starije itd
Po meni je puno važnije da eutaniziramo degenerike kao ti. Lako za pse.
Guest- Guest
nije logistično da postoji stručni naziv za to po spolu, jer bi onda bilo i logistično da postoji naziv za plašljivce po religiskoj osnovi, al to je sad možda previše za tebe :)Trinity wrote:abenče , debateru, kako se stručno zovu muškarci koji se boje pasa ?
Za vaše meke uši. ;P
a debateri nemaju meke uši, meni pičkice sasvim odgovara.
2014-04-16
Oderati Ćukovu kožu i dati Triny da prekrije medjunozje..
Guest- Guest
aben wrote:nije logistično da postoji stručni naziv za to po spolu, jer bi onda bilo i logistično da postoji naziv za plašljivce po religiskoj osnovi, al to je sad možda previše za tebe :)
Ma pokušaj...nije valjda da ne znaš ?!
a debateri nemaju meke uši, meni pičkice sasvim odgovara.
To je zbog ovih drugih, lako za tebe...;)
Trinity-
2014-04-17
Za to bi bilo bolje oderati mačku...bogomdani wrote:Oderati Ćukovu kožu i dati Triny da prekrije medjunozje..
Trinity-
2014-04-17
E onda ces imati dvije Mace..ne moze..mora vladati balans..Ćukovo krzno na glatku Macu..eto..
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Amerika ne želi izbjeglice: ‘Europa je sposobna sama riješiti ovaj problem’
» Mesić: Problem Milorada Dodika koji ne priznaje BiH se ne može riješiti u Sarajevu
» Milanović i Merkel razgovarali 45 minuta: Izbjeglički problem mora se riješiti na vanjskim granicama EU
» miroljubivi čovjek pokušava s kombijem umjesto kalašnjikovom riješiti problem lijepoj našoj.
» Kako je Šešelj u Hrvatskoj aboliran i kako je ovdje započeo karijeru?
» Mesić: Problem Milorada Dodika koji ne priznaje BiH se ne može riješiti u Sarajevu
» Milanović i Merkel razgovarali 45 minuta: Izbjeglički problem mora se riješiti na vanjskim granicama EU
» miroljubivi čovjek pokušava s kombijem umjesto kalašnjikovom riješiti problem lijepoj našoj.
» Kako je Šešelj u Hrvatskoj aboliran i kako je ovdje započeo karijeru?
Page 4 of 4