Index napokon priznao: obrazovani i urbani ljudi su pederi
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Index napokon priznao: obrazovani i urbani ljudi su pederi
Tja..muzicka umjetnost tudej....stvarno interesantno kao i svaka druga danasnja "umjetnost"..nis s nicim..melkior wrote:Što obrazovanje učini od čovjeka: pedera i uz to još i ljubitelja Beyonce Ne usudim se niti pomišljat što potajice sluša mladi Kim u Sjevernoj Koreji, sigurno Justina BieberaLeviathan2 wrote:svetac, jes ti obrazovan :Dbogomdani wrote:ebem te autistična,pa GNJEČ..Yehudi wrote:bogomdani wrote:ESKO P.....
Esko je tu ?
Guest- Guest
Ja sam sreo jednog po ljeti kad sam se vraćao s noćnog ribolova. Bio je Talijan i pitao me je dali znam da li ima neko mjesto gdje se okupljaju gayevi. I pitao je da li bi mu dao da mi obavi jednu radnju. Onda sam stao mahati ribarskim sakom(mrežom),pa je pobjegao ko pička.bogomdani wrote:nisam dosao u blizi kontakt,onako,sjedio sam sestrom na terasi kafica i utad je projurio lik onako brzo hodajuci i uvrcuci sa bogovima kao pička..Arabe su ga nekako cudno gledali...jastreb wrote:I šta je rekao? Jel pokušavao što ili samo oblijetao?bogomdani wrote:Mislis vidjeti?..da,jesam..jastreb wrote:Da li si u Njemačkoj imao priliku naletjeti na gaya?bogomdani wrote:Ma hotje samo retji da su napredni u idejama..ono geje..samo kao primjer...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
hehehehe..ja onako fizicki inace prijetece izgledam,mada nisam agresivan po prirodi,a znam imati i prilicnomrk pogled,pa vjerovatno radi toga nisam imao bliski susret ili ponudu...jastreb wrote:Ja sam sreo jednog po ljeti kad sam se vraćao s noćnog ribolova. Bio je Talijan i pitao me je dali znam da li ima neko mjesto gdje se okupljaju gayevi. I pitao je da li bi mu dao da mi obavi jednu radnju. Onda sam stao mahati ribarskim sakom(mrežom),pa je pobjegao ko pička.bogomdani wrote:nisam dosao u blizi kontakt,onako,sjedio sam sestrom na terasi kafica i utad je projurio lik onako brzo hodajuci i uvrcuci sa bogovima kao pička..Arabe su ga nekako cudno gledali...jastreb wrote:I šta je rekao? Jel pokušavao što ili samo oblijetao?bogomdani wrote:Mislis vidjeti?..da,jesam..jastreb wrote:
Da li si u Njemačkoj imao priliku naletjeti na gaya?
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Index priznao.jugoslavija kao olimpijska sila je-mit,Hrvatska je daleko najjača od zemalja raspale Jugoslavije
» Index: Ljudi iz Trumpove kampanje sad lobiraju za Dodika
» Plenki razocarano priznao u svezi cjepljenja i korone:'Ljudi nam ne vjeruju zbog nepovjerenja u drzavne institucije'
» Čovjek koji je potpisao ključno vještačenje u aferi Agrokor priznao: 'Ljudi, ja uopće nisam vještak'
» Damir Urban priznao da ga je Thompson pobjedio u broju ljudi na koncertima koji su istovremeno održani u Koprivnici
» Index: Ljudi iz Trumpove kampanje sad lobiraju za Dodika
» Plenki razocarano priznao u svezi cjepljenja i korone:'Ljudi nam ne vjeruju zbog nepovjerenja u drzavne institucije'
» Čovjek koji je potpisao ključno vještačenje u aferi Agrokor priznao: 'Ljudi, ja uopće nisam vještak'
» Damir Urban priznao da ga je Thompson pobjedio u broju ljudi na koncertima koji su istovremeno održani u Koprivnici
Page 3 of 3