Plenki odbio Kineze
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Plenki odbio Kineze
bogomdani wrote:Mhhhh...Crvenkasti???...epikur37 wrote:Kinezi su protiv našeg američkog gazde, zato najbolje odbiti te poslove i ako treba nalupati kojeg kineza po zagrebu ili splitu, pa će nas gazda voliti i držati u zaštiti :) trep
ma ne...sprdnja od poltronske politike samo
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
bogomdani wrote:Tamo su sada Rusi,a Ameri se boje Rusa,a i nemaju novaca da ratuju sa punom vojskom na tlu,jerbo je preskupo...
Otkud ćemo onda dobijat plin?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Nama će naši ameri dati lng i tu će dolaziti brodovi s ukapljenim plinom...jebi te se bizantinci i jebo vas konfucije :D
To samo dok ne svrgnu Asada i naprave plinovod od Katara preko Sirije, pa do Europe.
strpljen spašen, amerovehabijski plin uskoro dolazi....samo strpljivo
2015-08-06
epikur37 wrote:bogomdani wrote:Mhhhh...Crvenkasti???...epikur37 wrote:Kinezi su protiv našeg američkog gazde, zato najbolje odbiti te poslove i ako treba nalupati kojeg kineza po zagrebu ili splitu, pa će nas gazda voliti i držati u zaštiti :) trep
isto ko ja
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:epikur37 wrote:bogomdani wrote:Mhhhh...Crvenkasti???...epikur37 wrote:Kinezi su protiv našeg američkog gazde, zato najbolje odbiti te poslove i ako treba nalupati kojeg kineza po zagrebu ili splitu, pa će nas gazda voliti i držati u zaštiti :) trep
isto ko ja
Motivi su drukčiji ali da.
2015-08-06
Morate ,ako ne prijec na stranu rusa,to vam se moze oprostiti,jer su Rusi Srbi,a onobar da budete pacifisticki nastrojeni i odbijete bilo kakav angazman u vojnom smislu...crvenkasti wrote:bogomdani wrote:Tamo su sada Rusi,a Ameri se boje Rusa,a i nemaju novaca da ratuju sa punom vojskom na tlu,jerbo je preskupo...
Otkud ćemo onda dobijat plin?
Guest- Guest
Nismo mi ništa krivi. Mi smo praktički okupirani, a ova država je marionetska tvorevina koju hrvatski narod nikad nije želio. Kad fašisti siđu sa svjetske scene, kad dođu Rusi, skinu nam okove i oslobode naša tijela i duše, ponovo ćemo se ujediniti s prirodnom braćom.
crvenkasti-
2014-04-17
Srbi će nam oprostiti, oni su naivni i, bez obzira na sve, oni nas i dalje vole.
Malo ćemo kukati, malo moliti, i opet će nas primiti u svoju državu.
Malo ćemo kukati, malo moliti, i opet će nas primiti u svoju državu.
crvenkasti-
2014-04-17
Jebeš mi sve, ja bih još njima platio samo da požderu pse po hrvatskoj.kaja wrote:Eto, za 5 godina bilo bi ih 800 000 i požderali bi sve.Eroo wrote:Odbila ih je i Slovenija.4-5 godina unatrag.
Za izgradnju 2. željezničkog tira tražili su izgradnju i naselja za 20,000 ljudi(za njihove radnike i obitelji im) .
Da, 20,000, nije greška.
danni1-
2014-04-16
tako je,bude jednog dana bolje..crvenkasti wrote:Nismo mi ništa krivi. Mi smo praktički okupirani, a ova država je marionetska tvorevina koju hrvatski narod nikad nije želio. Kad fašisti siđu sa svjetske scene, kad dođu Rusi, skinu nam okove i oslobode naša tijela i duše, ponovo ćemo se ujediniti s prirodnom braćom.
Guest- Guest
Ja obrnuto . Samljela bi ih u neku hranu za ribe al onda bi ih na kraju pojeli mi . Fuj, ipak ne.danni1 wrote:Jebeš mi sve, ja bih još njima platio samo da požderu pse po hrvatskoj.kaja wrote:Eto, za 5 godina bilo bi ih 800 000 i požderali bi sve.Eroo wrote:Odbila ih je i Slovenija.4-5 godina unatrag.
Za izgradnju 2. željezničkog tira tražili su izgradnju i naselja za 20,000 ljudi(za njihove radnike i obitelji im) .
Da, 20,000, nije greška.
Mozda za eksperimentalne lijekove koji jos nisu u prometu?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Ja obrnuto . Samljela bi ih u neku hranu za ribe al onda bi ih na kraju pojeli mi . Fuj, ipak ne.danni1 wrote:Jebeš mi sve, ja bih još njima platio samo da požderu pse po hrvatskoj.kaja wrote:Eto, za 5 godina bilo bi ih 800 000 i požderali bi sve.Eroo wrote:Odbila ih je i Slovenija.4-5 godina unatrag.
Da, 20,000, nije greška.
može i za razminiravanje. pustit ih iz autobusa i reć im da su tamo preko psi u kavezima, spremni za kazan...
Guest- Guest
Vis dobra idejaNoor wrote:kaja wrote:Ja obrnuto . Samljela bi ih u neku hranu za ribe al onda bi ih na kraju pojeli mi . Fuj, ipak ne.danni1 wrote:Jebeš mi sve, ja bih još njima platio samo da požderu pse po hrvatskoj.kaja wrote:Eto, za 5 godina bilo bi ih 800 000 i požderali bi sve.Eroo wrote:Odbila ih je i Slovenija.4-5 godina unatrag.
Da, 20,000, nije greška.
može i za razminiravanje. pustit ih iz autobusa i reć im da su tamo preko psi u kavezima, spremni za kazan...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kak je rekla susjeda Štefica s trećeg kata: onaj tko drži psa u stanu, spava i jede s njim - i sam je pas.
crvenkasti-
2014-04-17
u biti ne kontaju da su isti jedini ulagači na ovim prostorima slijedećih nekoliko godinaLeviathan2 wrote:hm, kak babe mrze kineze zbog prehrambenih navika, tctc
Kermit-
2014-04-17
Steta .
Kinezi bi nas naucili kako jesti samo travu, rizu , zob i to
Ima i jestivih korijenja
Kinezi bi nas naucili kako jesti samo travu, rizu , zob i to
Ima i jestivih korijenja
Pa Kina je KOMUNISTIČKA. Tko je tamo na vlasti?dva brata wrote:mislim šta kmeče ovi antifašisti i ljevičari?
jeste li protiv neoliberalnog kapitalizma? jeste - kineski kapitalizam je okrutan kao njemački i hrvatski i američki. kako je jedan rekao sindikalist "ja sam protiv svakog kapitala"
i jeste li htjeli srušiti karamarka koji je bio onako za otklon od zapada jer je pre konzervativan i radikalan? jeste.
jeste li htjeli umjerenog briselskog birokrata plenkovića. jeste
e pa posli jebanja nema kajanja
Za vas debiliuse bogata Kina nije komunistička ali S. Koreja ili Kuba jesu.
Shvaćate li koliko ste glupi?
Kurac moj vi shvaćate.
Radije mlade masovno slati u inozemstvo nego se predati komunistima! Nikad robom!bogomdani wrote:Mene samo cudi kako ste vi autodestruktivna nacija...Mlađ vam nema sto jesti pa mora u pecalbu,ali i to je bolje nego prihvatiti kapitalnu lovu za
Ovdje bi oni bili nelojalna konkurencija "uspješnim" poduzetnicima od kojih mladi ljudi bježe van... Todoriću, Mariću, Kerumu, Stanić (Boso)...Nastavi niz.
Zato i kmečimo jer nam ne daju da poslujemo s braćom antifašistima i komunistima iz bratske antifašističke i antihitlerovske Kine.dva brata wrote:mislim šta kmeče ovi antifašisti i ljevičari?
jeste li protiv neoliberalnog kapitalizma? jeste - kineski kapitalizam je okrutan kao njemački i hrvatski i američki. kako je jedan rekao sindikalist "ja sam protiv svakog kapitala"
i jeste li htjeli srušiti karamarka koji je bio onako za otklon od zapada jer je pre konzervativan i radikalan? jeste.
jeste li htjeli umjerenog briselskog birokrata plenkovića. jeste
e pa posli jebanja nema kajanja
Similar topics
» Plenki odbio kineske investicije
» 24 časa: Plenki odbio putinov ultimatum i traži Trumanova jaja
» Air Serbia dovlaci Kineze u HR
» Gradonačelnik Budimpešte razbjesnio Kineze
» Hrvati držali Kineze kao robove
» 24 časa: Plenki odbio putinov ultimatum i traži Trumanova jaja
» Air Serbia dovlaci Kineze u HR
» Gradonačelnik Budimpešte razbjesnio Kineze
» Hrvati držali Kineze kao robove