Hrvatska dobila prvi muzej antifašističke borbe nakon oslobođenja
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Hrvatska dobila prvi muzej antifašističke borbe nakon oslobođenja
Pošto me je čopor napao, ne razlikujem više damu od hijene, kao što vidiš...Noor wrote:Eroo wrote:Noor wrote:Serbinho-3 wrote:Zrtve su samo ujke, to Ero pokusava reci, ali ga nesto ne razumeju.
sasvim sigurno nisu samo ujke...zato i pitam
Opet lažete, nisam porijeklo žrtava uopće spominjao. To vam je valjda genetski tik...
ne propinji se Ero, ovo sam odgovarala Serbinhu...a tebe sam prije tog pitala je li koja žrtva identificirana...no, vidim da se ostaci tek prense u Maribor, a identifikacije će se obavljati kasnije..trajat će to.
šta skačeš ko kengur odmah?!
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Za djecu stradalu u Jasenovcu - veli, bio je rat! Zadnje ljudsko smece...Serbinho-3 wrote:Ne, njega ne zanima deciji logor koji su isti drzali, ali ga zanimaju isti kako su zavrsili.
Isti se zgadili Italijanskim fasistima kad su videli sa kime imaju posla, alarmirali odmah Hitlera i sada ja trebam da ih zalim jos?
Guest- Guest
Eroo wrote:Pošto me je čopor napao, ne razlikujem više damu od hijene, kao što vidiš...Noor wrote:Eroo wrote:Noor wrote:Serbinho-3 wrote:Zrtve su samo ujke, to Ero pokusava reci, ali ga nesto ne razumeju.
sasvim sigurno nisu samo ujke...zato i pitam
Opet lažete, nisam porijeklo žrtava uopće spominjao. To vam je valjda genetski tik...
ne propinji se Ero, ovo sam odgovarala Serbinhu...a tebe sam prije tog pitala je li koja žrtva identificirana...no, vidim da se ostaci tek prense u Maribor, a identifikacije će se obavljati kasnije..trajat će to.
šta skačeš ko kengur odmah?!
dobro, budi skoncentriraniji idući puta.
i mene zanima istina!
Guest- Guest
Muzej pobjede i oslobođenja Dalmacije u 2. svjetskom ratu
----
A treba samo pročitat s razumijewanjem.
----
A treba samo pročitat s razumijewanjem.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ero, nije bilo ni decijih logora u civilizovanim zemljama.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Kosti žrtava isplivavaju, nesmirene duše ne daju mira....To bi ti kao hrišćan trebao znati.Serbinho-3 wrote:Usput, istim zrtvama su napravljene nove tokom 90-ih.
Treba ljude usmeravati u buducnost a ne vodati po jamama i praviti nove.
2016-07-22
Je, našlo se na ulazu gdje su ih zazidali jer ih se par pokušalo probiti, dalje u unutrašnjosti gdje je oko 3000 ljudi nema niti čahure niti ijednog metka ispaljenog niti su pronađene kosti okarakterizirane kao da su pretrpile ozljede sa metkom, dapače na tim kostima nema nikakvih rana što jasno govori o tome da su ti ljudi ŽIVI zazidani u rudarsko okno.jastreb wrote:Ovo o zatrpavanju živih u okna je ordinarna laž. Partizani su ih pobili i bacili leševe unutra. Ili su ih poobili u samom rudniku,pa našlo se metaka po zidovima okna,kao i praznih čahura.
Dakle nikakvog zatrpavanja živih u okna nije bilo.
To je Ljeljakova izmišljotina,koju su desnohrvati jedva dočekali i ponavljali sto puta.
Guest- Guest
Možemo i o tome, ali ne kao opravdanje za Hudu jamu, na primjer.Serbinho-3 wrote:Ero, nije bilo ni decijih logora u civilizovanim zemljama.
Ja ti za takav način diskusije nisam, jer sam kršćanin...
2016-07-22
Dok se formirao red za obilazak muzeja, Luka Nikpalj – kako je sa smiješkom rekao, »šef parade«, zadužen za protokol otvaranja – najavio je da će muzej biti otvoren i zimi, no nešto kraće satnice, dok će u sezoni imati puno radno vrijeme. Potpredsjednik Udruge Petar Mišura sretan je rokom u kojem je sve obavljeno, u samo godinu dana obnovljen je prostor, uz pomoć Grada Šibenika koji je dao 200 tisuća kuna, ali i donacija brojnih obrtnika i privatnih osoba. Zanimljivo, kaže nam Mišura, određen iznos donirala je i kineska udruga boraca iz Drugog svjetskog rata! U pitanju je 15 tisuća eura, udruga engleskih vojnika koji su se borili na Visu donirala je osam tisuća eura, sve je dobro došlo jer je ukupna investicija bila oko 700 tisuća kuna.
2014-04-11
I ti ces o relativizaciji, trolle? Pa sad si se sposro o tome kako je humanije sto su Francuzi slali njemacke zatocenike iz WW2 na prisilni rad ciscenja minskih polja gdje ih mjesecno pogibalo oko 2,000, nego ustaske koljace zatrpati u jame.Eroo wrote:
Ja o žrtvama u Hudoj jami i par tisuća drugih. Ne skreći priču i ne relativiziraj zločine.
Guest- Guest
Wi ste brajo skorz fulali temu.
2014-04-11
Ključ! Tema je otišla k vragu!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
o lipi moj, tebe niko ne sluša :))))RayMabus wrote:Wi ste brajo skorz fulali temu.
Guest- Guest
Ti si sotona, a ne krscanin.Eroo wrote:Možemo i o tome, ali ne kao opravdanje za Hudu jamu, na primjer.Serbinho-3 wrote:Ero, nije bilo ni decijih logora u civilizovanim zemljama.
Ja ti za takav način diskusije nisam, jer sam kršćanin...
Guest- Guest
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Hrvatska dobila prvi Food Outlet
» 22.6 Dan antifašističke borbe
» Dan antifašističke borbe
» HRVATSKA 24 GODINE NAKON OLUJE DOBILA 1.687 NOVIH BRANITELJA Ta brojka nije konačna, zahtjevi se još uvijek mogu podnositi
» Drugarice i drugovi...SRETAN VAM DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE!!!
» 22.6 Dan antifašističke borbe
» Dan antifašističke borbe
» HRVATSKA 24 GODINE NAKON OLUJE DOBILA 1.687 NOVIH BRANITELJA Ta brojka nije konačna, zahtjevi se još uvijek mogu podnositi
» Drugarice i drugovi...SRETAN VAM DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE!!!
Page 13 of 13