Avion J-20 predstavlja kinesku tehnološku moć
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Avion J-20 predstavlja kinesku tehnološku moć
vidi pilu, berkut, krila u kontra smjeruNoor wrote:meni je najljepši SU-35
vidi što paraaaa....
taman mi on pao na pamet..preduhitril si me..Leviathan2 wrote:vidi pilu, berkut, krila u kontra smjeruNoor wrote:meni je najljepši SU-35
vidi što paraaaa....
Guest- Guest
moze u mig29, ima voznja za turistebogomdani wrote:E bil jos i sjela u njega??
berkut je jedan od najzahtjevnijih projekata u avioindustriji, ni jedan avion nije bio toliko zahtjevan da bi mogao poletjet, a ovaj ima vrhunske perfomansebogomdani wrote:taman mi on pao na pamet..preduhitril si me..
interesantno,ameri su pokusaval isa svim svojim hajtehom na modeluX-29 sa kontra strijelom ali nisu uspjeli..Leviathan2 wrote:berkut je jedan od najzahtjevnijih projekata u avioindustriji, ni jedan avion nije bio toliko zahtjevan da bi mogao poletjet, a ovaj ima vrhunske perfomansebogomdani wrote:taman mi on pao na pamet..preduhitril si me..
kontrastrijela u biti cini avion nestabilnim i nemogucim za letenje,sve to kompenzira elektronika i kompjuteri,a kanardi osciliraju i do 80 puta u sekundi,da stvore stabilnost i letne sposobnosti avionu.. AMERI: RUSSIA 0 : 1 Russia WIN..!!!
Guest- Guest
naravno...to će mi biti neostvarena želja.bogomdani wrote:E bil jos i sjela u njega??
ne samo su-35, općenito borbeni avioni me privlače.
Guest- Guest
evo ti savjet...sjedi u MiG-25 foxbat..malo vremesniji plejn,ali brzine 3500 kmh i leti do ruba svemira..ono,crnilo i zvijezde pocinjes vidjeti,..imas na tjubu videja o tome...Noor wrote:naravno...to će mi biti neostvarena želja.bogomdani wrote:E bil jos i sjela u njega??
borbeni avioni te privlace..jes mi ti neka izgubljena sestrica???
Guest- Guest
bogomdani wrote:evo ti savjet...sjedi u MiG-25 foxbat..malo vremesniji plejn,ali brzine 3500 kmh i leti do ruba svemira..ono,crnilo i zvijezde pocinjes vidjeti,..imas na tjubu videja o tome...Noor wrote:naravno...to će mi biti neostvarena želja.bogomdani wrote:E bil jos i sjela u njega??
borbeni avioni te privlace..jes mi ti neka izgubljena sestrica???
moram prvo naći zgodnog pilota.
Guest- Guest
tja oni se ionako odjenu u ona baricna odijela i mozes strpati unutra i Eru,pa ce ti se ciniti zgodnim..
Guest- Guest
U takva odijela se trpaju tipovi koji se skrivaju.bogomdani wrote:tja oni se ionako odjenu u ona baricna odijela i mozes strpati unutra i Eru,pa ce ti se ciniti zgodnim..
Ero je zgodan i bez odijela. Tako kaže moja gospođa, a ona nikad ne laže...
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
A vid ga kako iskoci kao mjehurić iz boce Piffa... ...neka,neka,ne sumnjam u ocjenu tvoj gospodje..Eroo wrote:U takva odijela se trpaju tipovi koji se skrivaju.bogomdani wrote:tja oni se ionako odjenu u ona baricna odijela i mozes strpati unutra i Eru,pa ce ti se ciniti zgodnim..
Ero je zgodan i bez odijela. Tako kaže moja gospođa, a ona nikad ne laže...
Guest- Guest
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kad je nece migranti dobar je i avion!Njemica se udaje za avion:'Ja sa njim spavam,intimni smo'
» Precednik primio kinesku vakcinu
» Cesi opeljesili kinesku pomoc italijanima
» Trump povisuje carine na kinesku robu
» Stoltenberg: NATO mora odgovoriti na Kinesku prijetnju
» Precednik primio kinesku vakcinu
» Cesi opeljesili kinesku pomoc italijanima
» Trump povisuje carine na kinesku robu
» Stoltenberg: NATO mora odgovoriti na Kinesku prijetnju
Page 3 of 3