A thousand kisses deep (chat)
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: A thousand kisses deep (chat)
jos lakse..mob u ruci ;Pdijagram wrote:znao sam, evo nje s laptopom pod miskommaggie13 wrote:kako on sve zna :Ddijagram wrote:sad ce ona, cim me vidi,odmah ce dotipkatiNoor wrote:dijagram wrote:
a tako, to valjda po zimskom vremenu
nista dok se sat opet ne pomakne
mozda se opet vrati u normalu:)
al, nema ni tvoje seke
Pametno moje :0)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
;DNoor wrote:maggie13 wrote:kako on sve zna :Ddijagram wrote:sad ce ona, cim me vidi,odmah ce dotipkatiNoor wrote:dijagram wrote:
a tako, to valjda po zimskom vremenu
nista dok se sat opet ne pomakne
mozda se opet vrati u normalu:)
al, nema ni tvoje seke
ma vidli smo da viriš...zato
Blago se meni.
2014-04-12
mozda i ja jednog dana nabavim takav, ovaj ne moze na internet:)maggie13 wrote:jos lakse..mob u ruci ;Pdijagram wrote:znao sam, evo nje s laptopom pod miskommaggie13 wrote:kako on sve zna :Ddijagram wrote:sad ce ona, cim me vidi,odmah ce dotipkatiNoor wrote:
al, nema ni tvoje seke
dijagram-
2015-08-09
cim prije..onda ces bit stalno available :Ddijagram wrote:mozda i ja jednog dana nabavim takav, ovaj ne moze na internet:)maggie13 wrote:jos lakse..mob u ruci ;Pdijagram wrote:znao sam, evo nje s laptopom pod miskommaggie13 wrote:kako on sve zna :Ddijagram wrote:
sad ce ona, cim me vidi,odmah ce dotipkati
2014-04-12
necu, ja sam karakterna biljka,vladam sobom i cinim kako ja ocumaggie13 wrote:cim prije..onda ces bit stalno available :Ddijagram wrote:mozda i ja jednog dana nabavim takav, ovaj ne moze na internet:)maggie13 wrote:jos lakse..mob u ruci ;Pdijagram wrote:znao sam, evo nje s laptopom pod miskommaggie13 wrote:
kako on sve zna :D
dijagram-
2015-08-09
pa ne nabavljas pametni phone da ne dođes u iskusenje?! :Ddijagram wrote:necu, ja sam karakterna biljka,vladam sobom i cinim kako ja ocumaggie13 wrote:cim prije..onda ces bit stalno available :Ddijagram wrote:mozda i ja jednog dana nabavim takav, ovaj ne moze na internet:)maggie13 wrote:jos lakse..mob u ruci ;Pdijagram wrote:
znao sam, evo nje s laptopom pod miskom
Ali to bi bio izazov...pravi test @_@ 8-)
2014-04-12
sad kad si mi rekla kako je to necu ga kupiti nikada:)maggie13 wrote:pa ne nabavljas pametni phone da ne dođes u iskusenje?! :Ddijagram wrote:necu, ja sam karakterna biljka,vladam sobom i cinim kako ja ocumaggie13 wrote:cim prije..onda ces bit stalno available :Ddijagram wrote:mozda i ja jednog dana nabavim takav, ovaj ne moze na internet:)maggie13 wrote:
jos lakse..mob u ruci ;P
dijagram-
2015-08-09
hehe, stavila sam ti bubicu u uho 8-)dijagram wrote:sad kad si mi rekla kako je to necu ga kupiti nikada:)maggie13 wrote:pa ne nabavljas pametni phone da ne dođes u iskusenje?! :Ddijagram wrote:necu, ja sam karakterna biljka,vladam sobom i cinim kako ja ocumaggie13 wrote:cim prije..onda ces bit stalno available :Ddijagram wrote:
mozda i ja jednog dana nabavim takav, ovaj ne moze na internet:)
2014-04-12
nadam se da je sterilna i nece me cime inficiratiu:)maggie13 wrote:hehe, stavila sam ti bubicu u uho 8-)dijagram wrote:sad kad si mi rekla kako je to necu ga kupiti nikada:)maggie13 wrote:pa ne nabavljas pametni phone da ne dođes u iskusenje?! :Ddijagram wrote:necu, ja sam karakterna biljka,vladam sobom i cinim kako ja ocumaggie13 wrote:
cim prije..onda ces bit stalno available :D
dijagram-
2015-08-09
kocka je bacena ;Pdijagram wrote:nadam se da je sterilna i nece me cime inficiratiu:)maggie13 wrote:hehe, stavila sam ti bubicu u uho 8-)dijagram wrote:sad kad si mi rekla kako je to necu ga kupiti nikada:)maggie13 wrote:pa ne nabavljas pametni phone da ne dođes u iskusenje?! :Ddijagram wrote:
necu, ja sam karakterna biljka,vladam sobom i cinim kako ja ocu
2014-04-12
ja ne secerimmaggie13 wrote:kocka je bacena ;Pdijagram wrote:nadam se da je sterilna i nece me cime inficiratiu:)maggie13 wrote:hehe, stavila sam ti bubicu u uho 8-)dijagram wrote:sad kad si mi rekla kako je to necu ga kupiti nikada:)maggie13 wrote:
pa ne nabavljas pametni phone da ne dođes u iskusenje?! :D
dijagram-
2015-08-09
kavu?dijagram wrote:ja ne secerimmaggie13 wrote:kocka je bacena ;Pdijagram wrote:nadam se da je sterilna i nece me cime inficiratiu:)maggie13 wrote:hehe, stavila sam ti bubicu u uho 8-)dijagram wrote:
sad kad si mi rekla kako je to necu ga kupiti nikada:)
ja je uopće ne pijem..
2014-04-12
da, nisam bila..imala sam obveze..
2014-04-12
ajooj, kako li sam krivo razumjela--mislila sam da sam ti falila..
koliko ti imaš godina?
17?
koliko ti imaš godina?
17?
2014-04-12
nije, jer nije ni megi bila
prati malo bolje, crveni
prati malo bolje, crveni
betty.boop-
2015-01-23
betty.boop wrote:nije, jer nije ni megi bila
prati malo bolje, crveni
2014-04-12
betty.boop wrote:nije, jer nije ni megi bila
prati malo bolje, crveni
znači, sad će
Guest- Guest
idem ja onda ... ionako me oci danas nesto peckaju :D
betty.boop-
2015-01-23
mene zimi često..dobijem točkasti konjuktivitis..kapi obavezno..betty.boop wrote:idem ja onda ... ionako me oci danas nesto peckaju :D
2014-04-12
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Similar topics
» A thousand kisses deep (chat)
» Senat i Deep state idu na rušenje Trump-a
» nista im nije sveto , deep anal
» Hrvatska Deep State? Nije nemoguće. Dapače.
» Oliver Stone: Trump nije problem već Deep State
» Senat i Deep state idu na rušenje Trump-a
» nista im nije sveto , deep anal
» Hrvatska Deep State? Nije nemoguće. Dapače.
» Oliver Stone: Trump nije problem već Deep State
Page 17 of 50