Održan izbor za miss holokausta
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Održan izbor za miss holokausta
Ne znam ja je l' napunjen ili nije, čim je u ruci prijetnja je.Starhemberg wrote:Ne brini; u biti je Nietzsche bio pacifist, pištolj nije napunjen :)Mad_Vlad wrote:Ne smijem s tobom pričat dok ti je pištolj u ruci.Starhemberg wrote:Tebi ne smeta ništa, čak ni ovo sprdanje.Mad_Vlad wrote:Reci ti nama što ti još smeta kod Židova. Nije vrag da si samo na bakice ljubomoran.
Da je Nietzsche bio pacifist ne bi onolika sranja pisao protiv svog naroda.
Mad_Vlad- Posts : 1954
2014-05-02
Pa Holokaust je njihov brend, izvozni proizvod, okrenuli su na njemu milijarde, zato i miss holokausta. Dobro da ne organiziraju kulinarski show "3,2,1 plin!".
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne drže, ali nije tema.Mad_Vlad wrote:
Je l' drže i hrvatski kapital u svojim rukama il su ga pokrali hrvatski kršćanski političari?
Sto osvaja miss?
2015-08-15
Sve što je pisao, pisao je s razlogom.Mad_Vlad wrote:Ne znam ja je l' napunjen ili nije, čim je u ruci prijetnja je.Starhemberg wrote:Ne brini; u biti je Nietzsche bio pacifist, pištolj nije napunjen :)Mad_Vlad wrote:Ne smijem s tobom pričat dok ti je pištolj u ruci.Starhemberg wrote:Tebi ne smeta ništa, čak ni ovo sprdanje.Mad_Vlad wrote:Reci ti nama što ti još smeta kod Židova. Nije vrag da si samo na bakice ljubomoran.
Guest- Guest
deda wrote:jesi, čestitam, svaki dan se nađe neki sa niskim IQ koji me gađa
DEDA KOJI BI VOLIO BITI BABA I ZVATI SE KILLERY .........sa IQ - 42 ipo............NEPROCJENJIVO
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Sto je pisao?Starhemberg wrote:Sve što je pisao, pisao je s razlogom.Mad_Vlad wrote:Ne znam ja je l' napunjen ili nije, čim je u ruci prijetnja je.Starhemberg wrote:Ne brini; u biti je Nietzsche bio pacifist, pištolj nije napunjen :)Mad_Vlad wrote:Ne smijem s tobom pričat dok ti je pištolj u ruci.Starhemberg wrote:
Tebi ne smeta ništa, čak ni ovo sprdanje.
2015-08-15
kaja wrote:Pa Holokaust je njihov brend, izvozni proizvod, okrenuli su na njemu milijarde, zato i miss holokausta. Dobro da ne organiziraju kulinarski show "3,2,1 plin!".
Pa osmisli ti - Miss - blajburg - možda poneseš lentu
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Boze pomozi, pa nismo tako bolesni u mozak ipakYehudi wrote:kaja wrote:Pa Holokaust je njihov brend, izvozni proizvod, okrenuli su na njemu milijarde, zato i miss holokausta. Dobro da ne organiziraju kulinarski show "3,2,1 plin!".
Pa osmisli ti - Miss - blajburg - možda poneseš lentu
2015-08-15
...ou sit...deda wrote:
2014-04-14
Naravno, k'o i svi židomrsci. Znamo njihove razloge.Starhemberg wrote:Sve što je pisao, pisao je s razlogom.Mad_Vlad wrote:Ne znam ja je l' napunjen ili nije, čim je u ruci prijetnja je.Starhemberg wrote:Ne brini; u biti je Nietzsche bio pacifist, pištolj nije napunjen :)Mad_Vlad wrote:Ne smijem s tobom pričat dok ti je pištolj u ruci.Starhemberg wrote:
Mad_Vlad-
2014-05-02
Da, ljubomorni su jer ste lijepi.Mad_Vlad wrote:Naravno, k'o i svi židomrsci. Znamo njihove razloge.Starhemberg wrote:Sve što je pisao, pisao je s razlogom.Mad_Vlad wrote:Ne znam ja je l' napunjen ili nije, čim je u ruci prijetnja je.Starhemberg wrote:Ne brini; u biti je Nietzsche bio pacifist, pištolj nije napunjen :)Mad_Vlad wrote:
Ne smijem s tobom pričat dok ti je pištolj u ruci.
2015-08-15
je, židomrsci everywhere :)Mad_Vlad wrote:Naravno, k'o i svi židomrsci. Znamo njihove razloge.Starhemberg wrote:Sve što je pisao, pisao je s razlogom.Mad_Vlad wrote:Ne znam ja je l' napunjen ili nije, čim je u ruci prijetnja je.Starhemberg wrote:Ne brini; u biti je Nietzsche bio pacifist, pištolj nije napunjen :)Mad_Vlad wrote:Ne smijem s tobom pričat dok ti je pištolj u ruci.Starhemberg wrote:
Guest- Guest
Yehudi wrote:deda wrote:jesi, čestitam, svaki dan se nađe neki sa niskim IQ koji me gađa
DEDA KOJI BI VOLIO BITI BABA I ZVATI SE KILLERY .........sa IQ - 42 ipo............NEPROCJENJIVO
Guest- Guest
Puno toga, no Mad_Vlad je zapamtio samo odlomke koji mu odgovaraju :)kaja wrote:Sto je pisao?Starhemberg wrote:Sve što je pisao, pisao je s razlogom.Mad_Vlad wrote:Ne znam ja je l' napunjen ili nije, čim je u ruci prijetnja je.Starhemberg wrote:Ne brini; u biti je Nietzsche bio pacifist, pištolj nije napunjen :)Mad_Vlad wrote:Ne smijem s tobom pričat dok ti je pištolj u ruci.Starhemberg wrote:
Guest- Guest
kaja wrote:Ne drže, ali nije tema.Mad_Vlad wrote:
Je l' drže i hrvatski kapital u svojim rukama il su ga pokrali hrvatski kršćanski političari?
Sto osvaja miss?
Ništa, one su za mir u svijetu.
Guest- Guest
ic okej...kofein wrote:kaja wrote:Ne drže, ali nije tema.Mad_Vlad wrote:
Sto osvaja miss?
Ništa, one su za mir u svijetu.
Zašto? Pa kod nas je to normalno, to je kod nas umjetnost. Mi smo to iznijeli na malo viši nivo, ovi tek kaskaju za nama.Starhemberg wrote:Ruganje žrtvama, uz to nastrano i bolesno.
danni1-
2014-04-16
Besplatno kremiranje. Jbga, danas se to plača.kaja wrote:Ne drže, ali nije tema.Mad_Vlad wrote:
Sto osvaja miss?
danni1-
2014-04-16
kaja wrote:Ne drže, ali nije tema.Mad_Vlad wrote:
Sto osvaja miss?
Za nagrađivanje je bio zadužen kolega Totenkopf
2014-04-15
Sigurno.Starhemberg wrote:Puno toga, no Mad_Vlad je zapamtio samo odlomke koji mu odgovaraju :)kaja wrote:Sto je pisao?Starhemberg wrote:Sve što je pisao, pisao je s razlogom.Mad_Vlad wrote:Ne znam ja je l' napunjen ili nije, čim je u ruci prijetnja je.Starhemberg wrote:
Ne brini; u biti je Nietzsche bio pacifist, pištolj nije napunjen :)
Mad_Vlad-
2014-05-02
Najljepši na svijetu, vidi samo bratka Isuseka na zidu. Cijeli si je na mamu, moja loza.kaja wrote:Da, ljubomorni su jer ste lijepi.Mad_Vlad wrote:Naravno, k'o i svi židomrsci. Znamo njihove razloge.Starhemberg wrote:Sve što je pisao, pisao je s razlogom.Mad_Vlad wrote:Ne znam ja je l' napunjen ili nije, čim je u ruci prijetnja je.Starhemberg wrote:
Ne brini; u biti je Nietzsche bio pacifist, pištolj nije napunjen :)
Mad_Vlad-
2014-05-02
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Izbor za miss oblina u Sibiru
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» ŽIDOVSKI CENTAR OSUDIO VUČIĆEV GOVOR Zloporaba strahota Holokausta u cilju postizanja političkih probitaka je oblik nijekanja Holokausta
» miss domina za miss hrvatske
» tisuce dokaza o lazima holokausta
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» ŽIDOVSKI CENTAR OSUDIO VUČIĆEV GOVOR Zloporaba strahota Holokausta u cilju postizanja političkih probitaka je oblik nijekanja Holokausta
» miss domina za miss hrvatske
» tisuce dokaza o lazima holokausta
Page 3 of 4