Kraj karijere... :(
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kraj karijere... :(
Izgleda da je karijera našeg najplemenitijeg i najboljeg igrača jos od Vatrenih došla kraju...
Prokleta ozljeda...
:((((
Prokleta ozljeda...
:((((
Guest- Guest
Steta...mislio sam da ce se na kraju kao Eduardo vratiti TATI da zavrsi karijeru gdje je i poceo u plavom dresu najvećeg hrvatskog kluba
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Niko se je moga vratiti samo on već par godina nije igrač nego ozljeđeni igrač ili oporavljenik, a postajala je čak i priča s Eduardom ali njemu žena nebi dala da igra za tako malu paru u Hajduku...muckodjubre wrote: dresu najvećeg hrvatskog kluba
Guest- Guest
Sa strepnjom sam otvorio ovo...znači ipak...znam da će zvučati ko floskula, ali zbilja sam ga volio još dok je u Dinamu bio...strašan talent, prekrasni golovi, asistencije, driblinzi...sječam se kad je tek u Hajduk došao, on doslovce prvu sezonu nije imao s kime igrati...hrpa poluinvalida(u glavi) koja je jedva uspijevala čitati njegove genijelne paseve iz neke sasvim druge dimenzije...samo ta nesretna fizikalija ga koštala da ne postane jedan od najvećih svjetskih igrača...za današnji nogomet jednostavno nije imao dovoljnu eksplozivnost i brzinu, a sve drugo za čistu desetku...šut, dribling, razumijevanje i čitanje igre, preciznost paseva, centaršut, slobodan udarac, organizacija napada, duel igra, pozicioniranje, inteligencija...ma sve...šteta, Niko hvala ti na genijalnim potezima zbog kojih se i sad naježim kad ih vidim...
Last edited by jasambrend on 4/11/2016, 11:08; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Moga je on dati i više, ali se zadnji par godina bori s ozljedama... Šteta...jasambrend wrote:Sa strepnjom sam otvorio ovo...znači ipak...znam da će zvučati ko floskula, ali zbilja sam ga volio još dok je u Dinamu bio...strašan talent, prekrasni golovi, asistencije, driblinzi...sječam se kad je tek u Hajduk došao, on doslovce prvu sezonu nije imao s kime igrati...hrpa poluinvalida(u glavi) koja je jedva uspijevala čitati njegove genijelne paseve iz neke sasvim druge dimenzije...samo ta nesretna fizikalija ga koštala da ne postane jedan od najvećih svjetskih igrača...za današnji nogomet jednostavno nije imao dovoljnu eksplozivnost i brzinu, a sve drugo za čistu desetku...šut, dribling, razumijevanje i čitanje igre, preciznost paseva, centaršut, slobodan udarac, organizacija napada, duel igra, pozicioniranje, inteligencija...ma sve...šteta, Niko hvala ti na genijalnim potezima od kojih se i sad naježim kad ih vidim...
Guest- Guest
jasambrend wrote:Sa strepnjom sam otvorio ovo...znači ipak...znam da će zvučati ko floskula, ali zbilja sam ga volio još dok je u Dinamu bio...strašan talent, prekrasni golovi, asistencije, driblinzi...sječam se kad je tek u Hajduk došao, on doslovce prvu sezonu nije imao s kime igrati...hrpa poluinvalida(u glavi) koja je jedva uspijevala čitati njegove genijelne paseve iz neke sasvim druge dimenzije...samo ta nesretna fizikalija ga koštala da ne postane jedan od najvećih svjetskih igrača...za današnji nogomet jednostavno nije imao dovoljnu eksplozivnost i brzinu, a sve drugo za čistu desetku...šut, dribling, razumijevanje i čitanje igre, preciznost paseva, centaršut, slobodan udarac, organizacija napada, duel igra, pozicioniranje, inteligencija...ma sve...šteta, Niko hvala ti na genijalnim potezima zbog kojih se i sad naježim kad ih vidim...
Guest- Guest
love je valjda dovoljno zaradio pa sad moze bez suzdrzavanja udarati po zrinki i kremsnitama...sretno niko i uzivaj u zivotu
Karijera kosaca trave tek pocinje
nowitzki-
2014-04-27
Sta sam ja jalan? boli ga kurac tek sad krece uzivati,nema vise treninga obaveza itd. samo udaranje
niko je i meni prirastao srcu makar je prešao u gayduk, takav je jednostavno igrač svi ga vole i rado se sjećaju na njega.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Miran i pristojan na terenu fin momak
Klasa od igrača...
S nikakvim igračima je osvojia naslov...
Osim rodjaka mi i par dobrih igrača, sve ostalo he bilo užasno od kadra...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Klasa od igrača...
;)
dosao na polusezoni kada je hajduk imao veliku prednost...
Guest- Guest
I jel tad ostao duzan za posteno suđenje? :D
U rangu Liesterovog uzimanja premirshipa...fridrih_niche wrote:Klasa od igrača...
;)
Guest- Guest
amper1950 wrote:U rangu Liesterovog uzimanja premirshipa...fridrih_niche wrote:Klasa od igrača...
;)
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kraj bezvezne karijere Milanke Opačić
» Neslavni kraj karijere najveće sponzoruše u HR politici
» Zarko Potocnjak objavio kraj glumacke karijere jer smatra da su ove nove generacije glumaca za kujac
» Frljić napao Anu Lederer i najavio kraj kazališne karijere u Hrvatskoj odlaskom na 'kazališni' rad u Njemačku 2019 i 2020?!
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» Neslavni kraj karijere najveće sponzoruše u HR politici
» Zarko Potocnjak objavio kraj glumacke karijere jer smatra da su ove nove generacije glumaca za kujac
» Frljić napao Anu Lederer i najavio kraj kazališne karijere u Hrvatskoj odlaskom na 'kazališni' rad u Njemačku 2019 i 2020?!
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 5