NATO pacificira Pernara
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
NATO pacificira Pernara
IVAN PERNAR objavio je na svom Facebook profilu kako je danas u 15.20 pozvan na sastanak na Pantovčak kod Kolinde Grabar Kitarović.
"U četvrtak u 15.20 pozvan sam kod predsjednice Kolinda Grabar-Kitarović na razgovor. Cijenim njenu odluku za susretom i slobodnom razmjenom mišljenja.
Nadam se da me mediji nakon toga neće nazvati NATO špijunom kao što su me prozvali nakon susreta sa Sergejem Trofimovim, prvim tajnikom ruskog veleposlanstva. Ovom prilikom naglašavam da sam spreman na susret, razgovor i razmjenu mišljenja sa svim članovima diplomatskog zbora bez obzira na zemlju iz koje dolaze, ali i najvišim državnim dužnosnicima po svim aktualnim pitanjima.
Želim naglasiti da mi se tijekom dva prethodna susreta (za vrijeme konzultacija) svidjela kao osoba, bez obzira na različitost u mišljenju po političkim pitanjima.", napisao je Pernar na svom Facebook profilu.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pernar-ide-danas-kod-kolinde/929636.aspx
"U četvrtak u 15.20 pozvan sam kod predsjednice Kolinda Grabar-Kitarović na razgovor. Cijenim njenu odluku za susretom i slobodnom razmjenom mišljenja.
Nadam se da me mediji nakon toga neće nazvati NATO špijunom kao što su me prozvali nakon susreta sa Sergejem Trofimovim, prvim tajnikom ruskog veleposlanstva. Ovom prilikom naglašavam da sam spreman na susret, razgovor i razmjenu mišljenja sa svim članovima diplomatskog zbora bez obzira na zemlju iz koje dolaze, ali i najvišim državnim dužnosnicima po svim aktualnim pitanjima.
Želim naglasiti da mi se tijekom dva prethodna susreta (za vrijeme konzultacija) svidjela kao osoba, bez obzira na različitost u mišljenju po političkim pitanjima.", napisao je Pernar na svom Facebook profilu.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pernar-ide-danas-kod-kolinde/929636.aspx
Guest- Guest
Re: NATO pacificira Pernara
heeeh..!!! i sad se sjetih kako su forumske ljame pljuckale po tom istom Pernaru i pokusavali ga svojim grcevitim stiskanjem zlijezda slinavki,opljuvati kao nekog kome treba strucna psiholoska pomoc..i kako se to vodjke kaze..
PERNAR EBE- NE VADI..!!!
PERNAR EBE- NE VADI..!!!
Guest- Guest
Sad će njemu teta Kolinda objasnit kak stvari stoje i kaj treba u Saboru spikat.
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
Svakako su ga zato i pozvali,i bude jako zanimljivo ocekivati reakciju Pernara..ovako,po procijeni,ne djeluje mi kao neki beskicmenjak,kao ove dosada masovne postave grebatora i ljesinara..Eva wrote:Sad će njemu teta Kolinda objasnit kak stvari stoje i kaj treba u Saboru spikat.
Guest- Guest
ooo,Koly sada jebozovno u picku mtr izgleda..vrlo lijepa zena i stamena..
Guest- Guest
Svatko ima Ahilovu petu. Čim je ona njega pozvala to je znak da mu je CIA nekaj spakirala.bogomdani wrote:Svakako su ga zato i pozvali,i bude jako zanimljivo ocekivati reakciju Pernara..ovako,po procijeni,ne djeluje mi kao neki beskicmenjak,kao ove dosada masovne postave grebatora i ljesinara..Eva wrote:Sad će njemu teta Kolinda objasnit kak stvari stoje i kaj treba u Saboru spikat.
Guest- Guest
Zato ga i ona preodgaja a ne Plenki. Plenki bi dobil u zadatak Jandrokovića, da se slučajno otrgne s lanca, malo pripitomit. CIA zna tko kaj voli.Stanojko wrote:Nek mu pokaze brazilku, odma` ce ga prevaspitati...
Guest- Guest
pernar bitan za svijet...decko jednostavno igra logicnu politicku igru svidjet se svima pa ako prodje prodje...em mu pupovac ok...em koli...em plenkovic...em glasnovic...em maras.
...prozirno
...prozirno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mhhh...vrlo moguce,makar izgenerirano u samoj Centrali Idjotske Agencije...Eva wrote:Svatko ima Ahilovu petu. Čim je ona njega pozvala to je znak da mu je CIA nekaj spakirala.bogomdani wrote:Svakako su ga zato i pozvali,i bude jako zanimljivo ocekivati reakciju Pernara..ovako,po procijeni,ne djeluje mi kao neki beskicmenjak,kao ove dosada masovne postave grebatora i ljesinara..Eva wrote:Sad će njemu teta Kolinda objasnit kak stvari stoje i kaj treba u Saboru spikat.
na njegovom mjestu bih pokacioo po sebi mikrofone i sve moguce biljezace zvuka,mozda i videja..
Guest- Guest
mhhhh...... dakle da Menea Veleumnog Koly pozove,vjerovatno bi bilo zato jer je dobila nalog od Cije da mi se seksualno Poda,da moze modati moj glas...Eva wrote:Zato ga i ona preodgaja a ne Plenki. Plenki bi dobil u zadatak Jandrokovića, da se slučajno otrgne s lanca, malo pripitomit. CIA zna tko kaj voli.Stanojko wrote:Nek mu pokaze brazilku, odma` ce ga prevaspitati...
Guest- Guest
Jest da je šarlatan,ali ipak žao mi je dečka,ne zna u što se upustio.Nadam se da Zrinka Kasapić neće imati razloga za pisanje članaka o Pernaru.Eva wrote:Sad će njemu teta Kolinda objasnit kak stvari stoje i kaj treba u Saboru spikat.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
provocator-
2015-08-11
Naravno... On je šarlatan a nama trebaju zastupnici koji su gospoda. Kao npr. HDZ-ov Fiolić koji u dva mandata nije rekao ni riječ ali je uredno glasao i dizao ruku. Ili možda Kerum koji je rekao za koji curac da dolazi u sabor kada ionako ni o čemu ne odlučuje ali nije rekao da neće primati masnu plaću svaki mjesec plus dodatke. Takve zastupnike mi trebamo a ne neke šarlatane koji su dovoljno drski da nam kažu istinu u lice.Iknar je gay wrote:Jest da je šarlatan,ali ipak žao mi je dečka,ne zna u što se upustio.Nadam se da Zrinka Kasapić neće imati razloga za pisanje članaka o Pernaru.Eva wrote:Sad će njemu teta Kolinda objasnit kak stvari stoje i kaj treba u Saboru spikat.
Nema, NATO salje svoje najubojitije oruzje na Pernara :) tko misli da je Koly praznoglava pudlica, bacio se skroz u prazno.
Ako Koly ne preodgoji Pernara, uvijek ostaje kvar na kocnicama bicikla.
Guest- Guest
Pernar kvari idilu i harmoniju u sabornici, zivcira Plenkija i Bozu, u 15 min rekao je vise istine nego sto je ta sabornica ikad vidjela.
Previse je to.
Previse je to.
Guest- Guest
moja slobodna procjena je da bi ga jedna sljaga resetirala,
bio bi ko nov
bio bi ko nov
2014-04-19
Iknar je gay wrote:Jest da je šarlatan,ali ipak žao mi je dečka,ne zna u što se upustio.Nadam se da Zrinka Kasapić neće imati razloga za pisanje članaka o Pernaru.Eva wrote:Sad će njemu teta Kolinda objasnit kak stvari stoje i kaj treba u Saboru spikat.
Bilo bi previše očigledno da tako odigraju...ići će na sustavnu diskreditaciju i na to da će ovaj s vremenom narodu dosaditi...ionako su ljudi glupi ko kurac...dva- tri plaćena pamfletica i ovaj je povijest...
darth_vader-
2014-04-17
kolerik wrote:Nema, NATO salje svoje najubojitije oruzje na Pernara :) tko misli da je Koly praznoglava pudlica, bacio se skroz u prazno.
Možda mu netko odvrne vijke na kotaču...
mrincredible-
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
» Užas: Kinezi prijete SAD-u i NATO paktu: "Nismo zaboravili krvavi dug NATO-a kineskom narodu bombardiranjem kineske ambasade u Jugoslaviji.""
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
» Užas: Kinezi prijete SAD-u i NATO paktu: "Nismo zaboravili krvavi dug NATO-a kineskom narodu bombardiranjem kineske ambasade u Jugoslaviji.""
Page 1 of 2