Ante Tomić i Huda jama
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Ante Tomić i Huda jama
nakon sranja , pusti vodu!debotoijusto wrote:procitao , dobar tekst
(mit Wasser spühllen)
lobo1- Posts : 701
2014-04-18
Regoč wrote:Ne, nego ti imaš problem s ljudskošću. Zanima me samo jesi li rođen bez nje ili ti je kirurški odstranjena.debotoijusto wrote:maggie13 wrote:Di si to vidio, deboto?!:-odebotoijusto wrote:maggie13 wrote:Regi i ja nemamo diplomu :D
koja samohvala
Ti si se,doduse, zaista i pohvalio pohvalom texta ;-)
tekst je dobar , mozda imas problem s razumijevanjem istog
njah
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Regoč wrote:Ne, nego ti imaš problem s ljudskošću. Zanima me samo jesi li rođen bez nje ili ti je kirurški odstranjena.debotoijusto wrote:maggie13 wrote:Di si to vidio, deboto?!:-odebotoijusto wrote:maggie13 wrote:Regi i ja nemamo diplomu :D
koja samohvala
Ti si se,doduse, zaista i pohvalio pohvalom texta ;-)
tekst je dobar , mozda imas problem s razumijevanjem istog
Inače su ustaše bili humanitarci to je planetarno poznato, kad negdje kažeš hrvat odmah se ljudi sjete ustaša humanitaraca.
Guest- Guest
Socijalizirt ćemo vas vas ili ćete poželit otić. A da pozovemo Cesara, a?Gnječ wrote:Eroo wrote:Pomirba s kime i ja se pitam. S onima koji su ubijali sunarodnike (braću) nema se potrebe miriti, a i malo ih je živih.wiktoriwictorija wrote:
Inace, te floskule o pomirbi dosadile su vise i bogu i vragu.
Prolem je u tome da su nam mrtvi još uvijek po jamama. Njih treba dostojno pokopati...barem onako kao
vojnike okupatorskih vojski. Je li previše očekivati takvo što?
Misliš na ustaše? Naravno da su ubijali sunarodnike (braću) i sa njima nema pomirbe šteta što ih je ostalo i toliko malo na životu trebalo ih je dokrajčiti sve da im se sjeme zatre zauvijek.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Pa ti bi samo ubijao, isti si ko drugovi od 41 na ovamo.Gnječ wrote:wiktoriwictorija wrote:S podpitanjem za desnu opciju - gdje si bio devesprve?Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:
To je utopija, i sam znaš da ova država nema perspektivu ovo je već mlaćenje mrtvog konja, Tuđman je eskivirao lustraciju nametanjem neke apstraktne pomirbe koja je nemoguća osim kad treba pljačkati onda se svi pomire i lijevi i desni. Trebala je lustracija 1992. komunista, ustaša i ustaške emigracije sve to pobiti i točka.
Morao bi se Tuđman sam sebe upucati u gnjilu glavu ali bi ga barem sada cijenili kao vizionara a ne kao kurvinoga sina veleizdajnika ratnog zločinca i ratnogprofitera..
A gle ili ćemo se izmiriti, integrirati i povezati pa postati nacija ili će ovo biti povijesni isprdak.
Ja sam za ovo prvo ali ako nećete...hebe mi se život ide dalje.
Nemoguće. Izmirenje je nemoguće to zaboravi stvar je otišla ireverzibilno u kurac nitko se nemože pomiriti sa neprijateljem i to totalno suprotnih političkih stavova to ti sama zdrava pamet common sense govori. Ako ti misliš da može, onda si napušen hašišom i LSD-ijem.
Ono što se može napraviti a ne želi se to je poništavanje i revizija privatizacijske pljačke i to samo jednim pitanjem osumnjičenima: Odakle ti pare?
Desničare bi prebio željeznom šipkom pa ih tek onda pitao đes bio devesprve. Udbaše bi zavezao u parangal i spojio ih na struju 220v svjetlili bi oni meni ko Betlehem.
Pope i kler bi bacio žive u septičku jamu.
Ratneprofitere i političare...eeeee njihova bi tortura bila pregolema.
Guest- Guest
Dudlasta bi se prije objesila nego dostojno ikoga pokopala.Eroo wrote:Pomirba s kime i ja se pitam. S onima koji su ubijali sunarodnike (braću) nema se potrebe miriti, a i malo ih je živih.wiktoriwictorija wrote:
Prolem je u tome da su nam mrtvi još uvijek po jamama. Njih treba dostojno pokopati...barem onako kao
Guest- Guest
Patuljci pojma nemaju.Gnječ wrote:Regoč wrote:Da su svi poput mene, bili bismo najbogatija država na svietu.Gnječ wrote:Regoč wrote:Pa plaćaj, budalo, tko ti brani.Gnječ wrote:
Cijela RH-NDH je gangrena, usto lupio bi porez na budale odnosno budalama bih naplaćivao 500% poreza na svaku budalaštinu koju izgovore ili napišu. Toliko budala koliko ih ima u RH-NDH nema nigdje drugdje na svijetu, hrvati endemska destruktivna vrsta u izumiranju.
Eto nepatvorenog destruktivnog hrvata, oriđinal. Na žalost puna je Hrvatska Regoča.
Tko ti dade diplomu da ga sad mobitelom nazovem i jebem mu svako hrvatsko krvno zrnce koje ima.
Najbogatija u čemu?
Guest- Guest
njahtre911 wrote:Dudlasta bi se prije objesila nego dostojno ikoga pokopala.Eroo wrote:Pomirba s kime i ja se pitam. S onima koji su ubijali sunarodnike (braću) nema se potrebe miriti, a i malo ih je živih.wiktoriwictorija wrote:
Guest- Guest
On je samo osoba sa posebnim potrebama kao i ovaj budalaš esko, da je država kako treba ova dvojica bi odavno gledala u park na vrapču iza prozorskih rešetki.Regoč wrote:Jasno, gade, da je tebi dobar, govnožderu zločinački.debotoijusto wrote:procitao , dobar tekst
Guest- Guest
Meni prva asocijacija ovo...bogomdani wrote:hahahahahaha 20+wiktoriwictorija wrote:S podpitanjem za desnu opciju - gdje si bio devesprve?Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:
To je utopija, i sam znaš da ova država nema perspektivu ovo je već mlaćenje mrtvog konja, Tuđman je eskivirao lustraciju nametanjem neke apstraktne pomirbe koja je nemoguća osim kad treba pljačkati onda se svi pomire i lijevi i desni. Trebala je lustracija 1992. komunista, ustaša i ustaške emigracije sve to pobiti i točka.
Morao bi se Tuđman sam sebe upucati u gnjilu glavu ali bi ga barem sada cijenili kao vizionara a ne kao kurvinoga sina veleizdajnika ratnog zločinca i ratnogprofitera..
A gle ili ćemo se izmiriti, integrirati i povezati pa postati nacija ili će ovo biti povijesni isprdak.
Nemoguće. Izmirenje je nemoguće to zaboravi stvar je otišla ireverzibilno u kurac nitko se nemože pomiriti sa neprijateljem i to totalno suprotnih političkih stavova to ti sama zdrava pamet common sense govori. Ako ti misliš da može, onda si napušen hašišom i LSD-ijem.
Ono što se može napraviti a ne želi se to je poništavanje i revizija privatizacijske pljačke i to samo jednim pitanjem osumnjičenima: Odakle ti pare?
Guest- Guest
Dudlastu umalo zaboravih pa ispravljam grešku.tre911 wrote:On je samo osoba sa posebnim potrebama kao i ovaj budalaš esko, da je država kako treba ova dvojica bi odavno gledala u park na vrapču iza prozorskih rešetki.Regoč wrote:Jasno, gade, da je tebi dobar, govnožderu zločinački.debotoijusto wrote:procitao , dobar tekst
Guest- Guest
tre911 wrote:On je samo osoba sa posebnim potrebama kao i ovaj budalaš esko, da je država kako treba ova dvojica bi odavno gledala u park na vrapču iza prozorskih rešetki.Regoč wrote:Jasno, gade, da je tebi dobar, govnožderu zločinački.debotoijusto wrote:procitao , dobar tekst
i jos jedan njah
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Xdebotoijusto wrote:tre911 wrote:On je samo osoba sa posebnim potrebama kao i ovaj budalaš esko, da je država kako treba ova dvojica bi odavno gledala u park na vrapču iza prozorskih rešetki.Regoč wrote:Jasno, gade, da je tebi dobar, govnožderu zločinački.debotoijusto wrote:procitao , dobar tekst
i jos jedan njah
Guest- Guest
tre911 wrote:Pa ti bi samo ubijao, isti si ko drugovi od 41 na ovamo.Gnječ wrote:wiktoriwictorija wrote:S podpitanjem za desnu opciju - gdje si bio devesprve?Gnječ wrote:epikur37 wrote:
Desničare bi prebio željeznom šipkom pa ih tek onda pitao đes bio devesprve. Udbaše bi zavezao u parangal i spojio ih na struju 220v svjetlili bi oni meni ko Betlehem.
Gori, puno gori od drugova. Daj mi mjesec dana vlasti i od vas neće ostati ni prah ni pepeo.
Guest- Guest
Ante kanta govana? Pa sa ovim tekstom i uvredama umanjuje zločin protiv čovječnosti javno a čime kontaminira javnost. Ja bi mu svakako dala jedno 6 mjeseci zatvora.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
gle malog ante poslije
2014-04-19
trofrtaljac, kojis ti curac ovdjeGnječ wrote:tre911 wrote:Pa ti bi samo ubijao, isti si ko drugovi od 41 na ovamo.Gnječ wrote:wiktoriwictorija wrote:S podpitanjem za desnu opciju - gdje si bio devesprve?Gnječ wrote:
Gori, puno gori od drugova. Daj mi mjesec dana vlasti i od vas neće ostati ni prah ni pepeo.
jebote gave mu se hrvati a ufatio se ovog foruma ko pijano za banderu....nemre jadan zivit bez hrvata
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
jebote bar se mozes odcjepit od HR foruma, ali neee
mogu mislit koji ti je kurcslus u glavi hahahaha
mogu mislit koji ti je kurcslus u glavi hahahaha
2014-04-19
znal ko koja bolest je uzela ovog trofrtaljca
2014-04-19
Koga i gdje ces ti socijalizirati? Ne prijeti nego poradi na vlastitoj socijalizaciji u dezeli.Eroo wrote:
Socijalizirt ćemo vas vas ili ćete poželit otić.
Guest- Guest
nemoj tako, to je takva priroda...njacu ko magarci..:Dprckov wrote:znal ko koja bolest je uzela ovog trofrtaljca
Inace, vrijedna zivotinja.:D
2014-04-12
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» HUDA JAMA: PREDSJEDNICA I PAHOR- EKSKLUZIVNO ZA JUTARNJI 'Očekujemo da ovaj dan prođe bez tenzija, mirno i dostojanstveno'
» Ante Tomić o civiliziranoj Europi
» Ante Tomić: Obukao sam ustašu u haljine
» Ante Tomić je omiljeni hrvatski novinar!
» ANTE TOMIĆ: TRINAEST STOLJEĆA STRANIH INVESTITORA
» Ante Tomić o civiliziranoj Europi
» Ante Tomić: Obukao sam ustašu u haljine
» Ante Tomić je omiljeni hrvatski novinar!
» ANTE TOMIĆ: TRINAEST STOLJEĆA STRANIH INVESTITORA
Page 4 of 13