Kolinda protiv katoličkih radikala: "Da, ženama treba omogućiti pobačaj kao i do sada"
Page 1 of 1
Kolinda protiv katoličkih radikala: "Da, ženama treba omogućiti pobačaj kao i do sada"
KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ danas je dala intervju za RTL Danas, u kojemu se osvrnula na nekoliko aktualnih društveno-političkih tema.
"Da, ja sam za to da se ženama omogućiti pobačaj, kao i do sada. To je moj stav i on je poznat", kazala je.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-protiv-katolickih-radikala-da-zenama-treba-omoguciti-pobacaj-kao-i-do-sada/929181.aspx
"Da, ja sam za to da se ženama omogućiti pobačaj, kao i do sada. To je moj stav i on je poznat", kazala je.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-protiv-katolickih-radikala-da-zenama-treba-omoguciti-pobacaj-kao-i-do-sada/929181.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Kolinda protiv katoličkih radikala: "Da, ženama treba omogućiti pobačaj kao i do sada"
kolinda se muski , s noga , popisala po moliteljima
posteno
posteno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Kolinda protiv katoličkih radikala: "Da, ženama treba omogućiti pobačaj kao i do sada"
Ajd neka pametna i od nje
stigla partijska direktiva iz SAD
Ne znam čemu sad nakon toliko godina što u SFRJ,a što u RH koliko je dozvoljen pobačaj, odjednom pokretati teme oko zabrane i čuditi se ako zabrana ne prođe.
Zašto to nisu tražili u doba Tuđmana?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zato jer su znali da Amerikanci ni njemu ne bi to dali pa da uštede blamažu.jastreb wrote:Ne znam čemu sad nakon toliko godina što u SFRJ,a što u RH koliko je dozvoljen pobačaj, odjednom pokretati teme oko zabrane i čuditi se ako zabrana ne prođe.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t13151-nakon-20-godina-istrazivanja-muska-kontracepcija-na-injekciju-ucinkovita-je-u-96-posto-slucajeva
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
naravno.marcellus wrote:stigla partijska direktiva iz SAD
ameri jesu vjernici, ali ne jebu katoličke popove 2%.
nije slučajno što je do danas jedini katolik predsjednik amerike bio john Kennedy, a i taj je završio kako je završio...
sitting_bull-
2015-09-28
Similar topics
» Nezamisliva okrutnost ideje da se silovanim ženama treba zabraniti pobačaj
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» Stankoviću katolibane:'Pobačaj je ZLO i treba ga zabraniti'
» Šibenska katolička aktivistica: "Pobačaj treba zabraniti i silovanim djevojčicama"
» Trump opet šokirao: 'Žene koje naprave pobačaj treba kazniti'
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» Stankoviću katolibane:'Pobačaj je ZLO i treba ga zabraniti'
» Šibenska katolička aktivistica: "Pobačaj treba zabraniti i silovanim djevojčicama"
» Trump opet šokirao: 'Žene koje naprave pobačaj treba kazniti'
Page 1 of 1