Leković:Šta onaj Bujanec i ekipa pričaju?Da sam lažirao atentat?..Mamicu vam vašu iz ovih stopa idem na policiju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Leković:Šta onaj Bujanec i ekipa pričaju?Da sam lažirao atentat?..Mamicu vam vašu iz ovih stopa idem na policiju
da nije bilo automehaničara u Novom Sadu...sada bi možda bili lišeni njegovih proljevakaja wrote:Jesu uspjeli ubiti saleta ili se opet spasio?
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Re: Leković:Šta onaj Bujanec i ekipa pričaju?Da sam lažirao atentat?..Mamicu vam vašu iz ovih stopa idem na policiju
ko je reko da mu je kolega?...marc takve ne smatra kolegaman_razbojnik wrote:Marc yebe ne vadi...pa zar tako o kolegi?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vrhunski,nema šton_razbojnik wrote:Ma komedija u nekoliko činova, index je ipak napravio vrhunac sa ovim bezimenim stručnjakom za sve, od mehanike , psihologije do cestovne sigurnosti. Ako ovo niej smišljao Matija Babić ili netko iz redakcije glavu režem...anonimni stručnjak, pa jebote 'ko pije ovo
Guest- Guest
Pa jesu,po deseti put..kaja wrote:Jesu uspjeli ubiti saleta ili se opet spasio?
Guest- Guest
Meni se čini da je više huškački u ovom kontsekstu spominjati Srbe i srpstvo. Kakve to veze ima? Eto ja prvi put čujem da je Leković Srbin. No, jasno mi je da takvi naslovi odgovaraju publici za koju pišeš, a tržište traži svoje, tu rasprave nema.marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/lekoviceva-prica-spada-u-teorije-zavjere-ugrozeni-srbi-u-ratnohuskacku-politiku-968581#axzz4OeVfMEUP
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Meni se čini da je više huškački u ovom kontsekstu spominjati Srbe i srpstvo. Kakve to veze ima? Eto ja prvi put čujem da je Leković Srbin. No, jasno mi je da takvi naslovi odgovaraju publici za koju pišeš, a tržište traži svoje, tu rasprave nema.marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/lekoviceva-prica-spada-u-teorije-zavjere-ugrozeni-srbi-u-ratnohuskacku-politiku-968581#axzz4OeVfMEUP
Ima, jer je Leković optužio "ustaše" da ga žele ubiti jer je Srbin. Pa on je karijeru napravio na svom srpstvu, tj. na imageu hrabrog srbina u hrvatskoj (kvaka je naravno da s hrvatskom nema veze, kao predsjednik HND živi i radi u Beogradu i tamo predaje na fakultetu)
Naravno, bez ikakvih dokaza. Kad se već izlazi s tako teškim optužbama na račun "ustaša" hrvata da ga žele ubiti, minimum etike bi bio da se prije svega ne izlazi s nikakvim optužbama dok policija nije izvela nikakav očevid i nešto utvrdila.
Ovo je sustav difamacije.
Koliko vidim po portalima, Leković nije nigdje koristio argument svoje nacionalne pripadnosti, nego je taj incident (što god to bilo, ne vjerujem ni ja da se radi baš o pokušaju ubojstva) pripisao nesnošljivosti prema novinarima (što nije nimalo van mozga, niti neopravdano, kad znamo na što novinarstvo danas liči, čast iznimkama).marcellus wrote:Starhemberg wrote:Meni se čini da je više huškački u ovom kontsekstu spominjati Srbe i srpstvo. Kakve to veze ima? Eto ja prvi put čujem da je Leković Srbin. No, jasno mi je da takvi naslovi odgovaraju publici za koju pišeš, a tržište traži svoje, tu rasprave nema.marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/lekoviceva-prica-spada-u-teorije-zavjere-ugrozeni-srbi-u-ratnohuskacku-politiku-968581#axzz4OeVfMEUP
Ima, jer je Leković optužio "ustaše" da ga žele ubiti jer je Srbin. Pa on je karijeru napravio na svom srpstvu, tj. na imageu hrabrog srbina u hrvatskoj (kvaka je naravno da s hrvatskom nema veze, kao predsjednik HND živi i radi u Beogradu i tamo predaje na fakultetu)
Naravno, bez ikakvih dokaza. Kad se već izlazi s tako teškim optužbama na račun "ustaša" hrvata da ga žele ubiti, minimum etike bi bio da se prije svega ne izlazi s nikakvim optužbama dok policija nije izvela nikakav očevid i nešto utvrdila.
Guest- Guest
na šta liči... pa on se uhvatio posla predsjednikovanja u hnd s ciljem da popravi neke stvari po tom pitanju kad ono kurac otkad je on zasjeo tek je od tad ošlo i na tom planu sve u kurac i još malo dalje.... lik je ako pogledamo njegov plan priložen uz kandidaturu u stvari običan bezveznjaković, prevarant i ološ.... i lezilebović koji je nemali broj puta pobirao tuđe lovorike....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Gad pokvareni i upregnuti. HND je politicko udruzenje lijeve falange. Niti slova nije rekao kada je Tomic (njegov clan) scenarist koji bere lovu od HAVC za razvoj scenarija(????) napisao za nekoga da je retardirani musliman. Sto ocekujete. Razlicite arsine i mjerila imate.. Juricha se proganjalo kao vrag maglu i zabranio im se rad u tri dana. Tomic vrijedja po vjerskoj osnovi i svi sute. Vrijedja i retardirane clanove drustva o cemu se trebao oglasiti pravobranitelj prava invalidnih osoba li ... nista. Dobro je vama jos uvijek, jako dobro.
2014-04-14
Atentat. Ajd u pizdu materinu. Odavno se ne ismijah tako slatko.
2014-04-14
Starhemberg wrote:Koliko vidim po portalima, Leković nije nigdje koristio argument svoje nacionalne pripadnosti, nego je taj incident (što god to bilo, ne vjerujem ni ja da se radi baš o pokušaju ubojstva) pripisao nesnošljivosti prema novinarima (što nije nimalo van mozga, niti neopravdano, kad znamo na što novinarstvo danas liči, čast iznimkama).marcellus wrote:Starhemberg wrote:Meni se čini da je više huškački u ovom kontsekstu spominjati Srbe i srpstvo. Kakve to veze ima? Eto ja prvi put čujem da je Leković Srbin. No, jasno mi je da takvi naslovi odgovaraju publici za koju pišeš, a tržište traži svoje, tu rasprave nema.marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/lekoviceva-prica-spada-u-teorije-zavjere-ugrozeni-srbi-u-ratnohuskacku-politiku-968581#axzz4OeVfMEUP
subkontekst je takav kakav je, svi će posumnjati da ustaše oće da ga ubiju jer je srbin. Da ga neko hoće ubit ne bi se igrali sa šerafima, za boga miloga. A bio on ugrožen kao srbin ili novinar svejedno mi, puna mi kapa ugroženih.
Da je Bujanec izašao s takvom pričom da ga hoće ubit sa dva šerafa svi bi se smijali, i normalno da bi.
Starhemberg wrote:Koliko vidim po portalima, Leković nije nigdje koristio argument svoje nacionalne pripadnosti, nego je taj incident (što god to bilo, ne vjerujem ni ja da se radi baš o pokušaju ubojstva) pripisao nesnošljivosti prema novinarima (što nije nimalo van mozga, niti neopravdano, kad znamo na što novinarstvo danas liči, čast iznimkama).marcellus wrote:Starhemberg wrote:Meni se čini da je više huškački u ovom kontsekstu spominjati Srbe i srpstvo. Kakve to veze ima? Eto ja prvi put čujem da je Leković Srbin. No, jasno mi je da takvi naslovi odgovaraju publici za koju pišeš, a tržište traži svoje, tu rasprave nema.marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/lekoviceva-prica-spada-u-teorije-zavjere-ugrozeni-srbi-u-ratnohuskacku-politiku-968581#axzz4OeVfMEUP
ajde netko pametan tko vidi bez nacionalnih naočala
a za njih fala Marcelku jebote Marcelko
da nema takvih ko ti, tko bi oživljava ustaše
jel to radiš metodom usta na usta ili usta na guzu?
dakle zalijepili se postovi ..gore, moj i adminov..hehhe
pitam još jednom Marcelka
kojom metodom oživljava ustaše:
jel usta na usta ili usta na guzicu?
pitam još jednom Marcelka
kojom metodom oživljava ustaše:
jel usta na usta ili usta na guzicu?
metodom subkonteksta ?
aupm
i kaj čitatelji dnevno.hr progutaju udicu?
oho ho ho
svaka čast manipulatoru Marcelku, motaj ih brate kad su blesavi
aupm
i kaj čitatelji dnevno.hr progutaju udicu?
oho ho ho
svaka čast manipulatoru Marcelku, motaj ih brate kad su blesavi
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» NIELS I NJEGOVA FORUMSKA EKIPA PRICAJU DOZIVLJAJE
» Atentat koji je zgrozio ceo svet i 'region'(slučaj Milorad Pupovac):Atentat malokalibarskom limunovom košpicom
» Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
» ''MILIJAN BRKIĆ OŠTRO PO MILANOVIĆU 'Ne smijemo dopustiti da pobijedi onaj koji nas dijeli, onaj koji je ostavio Hrvatsku na koljenima' ''
» Jurič: Leković pobrkao lončiće, HND je pretvorio u političku stranku
» Atentat koji je zgrozio ceo svet i 'region'(slučaj Milorad Pupovac):Atentat malokalibarskom limunovom košpicom
» Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
» ''MILIJAN BRKIĆ OŠTRO PO MILANOVIĆU 'Ne smijemo dopustiti da pobijedi onaj koji nas dijeli, onaj koji je ostavio Hrvatsku na koljenima' ''
» Jurič: Leković pobrkao lončiće, HND je pretvorio u političku stranku
Page 2 of 2