Lijepa priča nedjeljom: Softveraši iz Mostara - od garaže do 150 zaposlenih
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Lijepa priča nedjeljom: Softveraši iz Mostara - od garaže do 150 zaposlenih
Kad pogledam ljeti hrvatsku obalu i otočad,poželim Hercegovce.n_razbojnik wrote:Ne moraš ih znati, dosta da znaš multikulturalne i otvorene Riječane i Fiumane...oni su branik hercegovizaciji terenajastreb wrote:U Rijeci baš i nema nešto puno Hercegovaca. Bosanaca da,ali ja jako malo Hercegovaca znam ondje.n_razbojnik wrote:jastreb wrote:Babić po običaju sere.
Kakva je to u Hrvatskoj netrpeljivost prema Hercegovcima? Gdje je on to vidio?
Možda se druži sa Sorom i njenom rodbinom...ili multikulti Riječanima
Imaju jedni Hercegovci jedan restoran na jednom otoku. Odlični ljudi. Ali kako sam već pisao objekte drži uglavnom kosovsko-rugovski element.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
bosanci su domaći...Bosna i Halubje i tomarcellus wrote:n_razbojnik wrote:Ne moraš ih znati, dosta da znaš multikulturalne i otvorene Riječane i Fiumane...oni su branik hercegovizaciji terenajastreb wrote:U Rijeci baš i nema nešto puno Hercegovaca. Bosanaca da,ali ja jako malo Hercegovaca znam ondje.n_razbojnik wrote:jastreb wrote:Babić po običaju sere.
Kakva je to u Hrvatskoj netrpeljivost prema Hercegovcima? Gdje je on to vidio?
bosanci su nešto drugo, Frljo je naše blago
2014-04-15
Čuj,dok su Bosanci i Ličani više hrlili prema Rijeci ,Hercegovci su tekli u Zagreb i Vukovar,te Dalmaciju.n_razbojnik wrote:bosanci su domaći...Bosna i Halubje i tomarcellus wrote:n_razbojnik wrote:Ne moraš ih znati, dosta da znaš multikulturalne i otvorene Riječane i Fiumane...oni su branik hercegovizaciji terenajastreb wrote:U Rijeci baš i nema nešto puno Hercegovaca. Bosanaca da,ali ja jako malo Hercegovaca znam ondje.n_razbojnik wrote:
bosanci su nešto drugo, Frljo je naše blago
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» lijepa prica nedjeljom
» lijepa prica nedjeljom
» Lijepa priča nedjeljom: Braniteljska zadruga "Donji grad" iz Osijeka zapošljava desetak radnika
» lijepa vijest nedjeljom
» Lijepa priča petkom:Kina preodgaja muslimane
» lijepa prica nedjeljom
» Lijepa priča nedjeljom: Braniteljska zadruga "Donji grad" iz Osijeka zapošljava desetak radnika
» lijepa vijest nedjeljom
» Lijepa priča petkom:Kina preodgaja muslimane
Page 3 of 3