Italija: Lokalno stanovništvo nezadovoljno zbog rekordnog broja migranata
Page 1 of 1
Italija: Lokalno stanovništvo nezadovoljno zbog rekordnog broja migranata
Sa više od 27.000 pristiglih migranata u Italiju do sad ovog meseca, oktobar će potući sve rekorde dolazaka migranata poslednjih godina u Italiji, gde širenje prihvatne mreže nailazi na otpor lokalnog stanovništva. Prema statistikama italijanskog ministarstva unutrašnjih poslova objavljenim danas 26.161 migrant, gotovo svi iz Zapadne Afrike ili Roga Afrike, iskrcalo se u Italiji ovog meseca, a na to treba dodati migrante koji su još na moru. Hiljadu njih je spaseno juče.
Čak i tokom najvećeg priliva migranata poslednjih leta ni jednom broj nije prešao 25.000 ljudi u jednom mesecu.
Sa ovim rekordnim brojem u oktobru ukupan broj migranata koji su stigli u Italiju od početka godine je oko 159.000, što prelazi ukupan broj za celu 2015. od 153.000 približava se rekordu postignutom 2014. kada je u zemlju došlo 170.000 ljudi.
http://www.blic.rs/vesti/svet/italija-lokalno-stanovnistvo-nezadovoljno-zbog-rekordnog-broja-migranata/9krxgpq
Samo ..........
Čak i tokom najvećeg priliva migranata poslednjih leta ni jednom broj nije prešao 25.000 ljudi u jednom mesecu.
Sa ovim rekordnim brojem u oktobru ukupan broj migranata koji su stigli u Italiju od početka godine je oko 159.000, što prelazi ukupan broj za celu 2015. od 153.000 približava se rekordu postignutom 2014. kada je u zemlju došlo 170.000 ljudi.
http://www.blic.rs/vesti/svet/italija-lokalno-stanovnistvo-nezadovoljno-zbog-rekordnog-broja-migranata/9krxgpq
Samo ..........
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Italija: Lokalno stanovništvo nezadovoljno zbog rekordnog broja migranata
italijanku jos niko da siluje, nece ih ni migranti...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
NIsu im dovoljno jebozovne.
2014-04-11
Opcija da Svedjanke lazu ili ove nece da zveknu.
Vratio se sad iz teretane, kurava ko puzeva posle kise.
Problem je sto dobro izgledaju, sve u tangama, halteri, kakva god da ti zatreba a kostaju 20-30 eura.
Zasto ce migrant da se zafrkava sa zabarkom, kada kod ove ima za sitne pare.
Problem je sto dobro izgledaju, sve u tangama, halteri, kakva god da ti zatreba a kostaju 20-30 eura.
2014-08-25
Da u pravu si ....Italija puna kurbi na sve strane ....nema potrebe da siluju naokolo.Serbinho-3 wrote:Opcija da Svedjanke lazu ili ove nece da zveknu.
2014-04-11
Sta ce da siluju.
Otisao ja jedne noci posle teretane do Burger King drive thru.
Izlazim i na rotondi kurave izasle na put, blokirale me i "Dai amore, facciamo in culo",
Izlazim i na rotondi kurave izasle na put, blokirale me i "Dai amore, facciamo in culo",
2014-08-25
Ha ha haSerbinho-3 wrote:Sta ce da siluju.
2014-04-11
Similar topics
» BiH: Migranti zapošljavaju lokalno stanovništvo
» Dok stranci bez identiteta dolaze, lokalno stanovništvo odlazi iz Bosne i Hercegovine
» Italija: Za pet dana spašeno 8.300 migranata
» Italija iz Sredozemlja spasila 1850 migranata
» Italija dopustila pristajanje humanitarnog broda s 800 migranata
» Dok stranci bez identiteta dolaze, lokalno stanovništvo odlazi iz Bosne i Hercegovine
» Italija: Za pet dana spašeno 8.300 migranata
» Italija iz Sredozemlja spasila 1850 migranata
» Italija dopustila pristajanje humanitarnog broda s 800 migranata
Page 1 of 1