Veliko zlo,Evropska unija kažnjava Srbiju!
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Veliko zlo,Evropska unija kažnjava Srbiju!
Nama za Kinu... :)kolerik wrote:Stanojko wrote:
Nije mi jasno ovo oko bezviznog rezima, na sta tacno mislis?
Dobro, ok je ziveti u iluziji da ste faktor tamo i da ce u slucaju da vam interesi budu sukobljeni sa, recimo, Nemackim vas pobediti, ali...
Mi se ne guramo...Gura se okupaciona vlast, narodu puste muda za EU...
Ukinuti ce nam vize za Kanadu i SAD, dobro nije bitno. Za UK ce se odluka vjerojatno donijeti u paketu.
Napisao sam tocno suprotno od boldanog.
Vlast ste vi izabrali.
Ovo za vlast i ko je birao je vrlo diskutabilna stvar...
Medvedev rekao da sa Srbijom pocinju razgovori o pristupu zoni slobodne trgovine za Rusijom, Kazahstanom i Belorusijom... U planu (ovo je superozbiljna zemlja) Izrael! U perspektivi Kina, Indonezija i Iran...kakav potencijal, kakva trzista!!!
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Mene interesuju glasovi po pitanju stvari vezanih za Srbiju. Šta me boli kurac za Hrvatsku.kolerik wrote:dzango wrote:U prevodu, imate nešto gčasova po svim pitanjima vezanim za Hrvatsku. Ostale glasove drže Nemačka, Francuska...kolerik wrote:Stanojko wrote:Pa kako je "za stolom"? Osecate li se ravnopravno?
Onoliko koliko zemlja nasih gabarita moze biti. Ne mozemo voditi glavnu rijec, ali to nismo mogli ni u Yugi, toga smo unaprijed bili svjesni.
Ostalo je dobro, sredstva iz fondova pristizu, vize ce se ukinuti u dogledno vrijeme, a izbjeglice saljemo dalje. :)
Slovenci su se samopojebali oko arbitraze koja je bila unaprijed dogovorena, onda su ih Ameri kaznili za prkosenje i proslijedili vasim novinama snimke (kurac Hrvatska snima po Haagu). Tako da nista ni od izmjene Savudrijska vala-EU.
Nama dobro, neka bude i vama, daleko vam lijepa kuca :)
Posve tocno. Vi nemate nista.
jastreb wrote:Moje je mišljenje da Hrvatska još nije stvorila pravo demokratsko ozračje,kakvo je na zapadu,a to obrazlažem time što nemamo jaku stranku zelenih(ekološku).
Ekološki pokret u Hrvatskoj je još uvijek u povojima i obično ne prelazi izborni prag. Tu i tamo neki entuzijast poput Vjerana Piršića okolo larma ,ali kažem,daleko od onoga što ekološki pokret zaslužuje.
Pa sad, necu o tome koliko je demokratska zemlja bez zelenih, ali to su teme na koje je hrvatska javnost, od malenih zajednica do nacionalnih okvira, itekako senzibilizirana - mozda i previse.
Obje mainstream stranke su usvojile program zastite okolisa, u konacnici Hrvatska je turisticka zemlja, postoji konsenzus.
Guest- Guest
I u Srbiji kao i u Hrvatskoj nivo demokratizacije nije na visini zapada.
Srbi ako uopće i imaju zelene,jer nikad za njih nisam čuo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Stanojko wrote:Nama za Kinu... :)kolerik wrote:Stanojko wrote:
Dobro, ok je ziveti u iluziji da ste faktor tamo i da ce u slucaju da vam interesi budu sukobljeni sa, recimo, Nemackim vas pobediti, ali...
Ukinuti ce nam vize za Kanadu i SAD, dobro nije bitno. Za UK ce se odluka vjerojatno donijeti u paketu.
Vlast ste vi izabrali.
Medvedev rekao da sa Srbijom pocinju razgovori o pristupu zoni slobodne trgovine za Rusijom, Kazahstanom i Belorusijom... U planu (ovo je superozbiljna zemlja) Izrael! U perspektivi Kina, Indonezija i Iran...kakav potencijal, kakva trzista!!!
Fenomenalno, samo hrabro naprijed i sve najbolje! :)
Guest- Guest
To su Zukorlicevi...jastreb wrote:I u Srbiji kao i u Hrvatskoj nivo demokratizacije nije na visini zapada.
U boj, u boj! :)kolerik wrote:Stanojko wrote:Nama za Kinu... :)kolerik wrote:Stanojko wrote:
Vlast ste vi izabrali.
Fenomenalno, samo hrabro naprijed i sve najbolje! :)
Na Kosovu je ekološki pokret dosta jak. Kosovo je skoro pa potpuno čisto.Stanojko wrote:To su Zukorlicevi...jastreb wrote:I u Srbiji kao i u Hrvatskoj nivo demokratizacije nije na visini zapada.
2014-04-22
Da, sve je belo...jastreb wrote:Na Kosovu je ekološki pokret dosta jak. Kosovo je skoro pa potpuno čisto.Stanojko wrote:To su Zukorlicevi...jastreb wrote:I u Srbiji kao i u Hrvatskoj nivo demokratizacije nije na visini zapada.
pizzon wrote:Naš najvažniji posao-ulaganje u rast i bolji život građana
ako mislis da se cifras sa ovima,
da im dokazujes da moze ni tamo ni ovamo,
ne znam da li ce biti pogona.
ti pogoni treba da budu i skole za novu radnu snagu.
savremene ucionice za novo doba, za mlade ljude.
ne prave se vise kecevi i ei tv, to je pase, to vise ne postoji.
Simbolicna slika.....Vucko raku kopa :)
Guest- Guest
Najbolje se kopa u sakou.MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:Naš najvažniji posao-ulaganje u rast i bolji život građana
ako mislis da se cifras sa ovima,
da im dokazujes da moze ni tamo ni ovamo,
ne znam da li ce biti pogona.
ti pogoni treba da budu i skole za novu radnu snagu.
savremene ucionice za novo doba, za mlade ljude.
ne prave se vise kecevi i ei tv, to je pase, to vise ne postoji.
Simbolicna slika.....Vucko raku kopa :)
A ono...gospodin je to. On cak i kopa u finim odijelima. U svakom trenutku svaka dlaka mora biti na svome mjestu.
Guest- Guest
Sada tek vidim da betonira. Taj i nije za bolje od mešalice. Jebo ga onaj ko mu dade državu u ruke.MaximusDecimusMiridije wrote:A ono...gospodin je to. On cak i kopa u finim odijelima. U svakom trenutku svaka dlaka mora biti na svome mjestu.
dzango wrote:Sada tek vidim da betonira. Taj i nije za bolje od mešalice. Jebo ga onaj ko mu dade državu u ruke.MaximusDecimusMiridije wrote:A ono...gospodin je to. On cak i kopa u finim odijelima. U svakom trenutku svaka dlaka mora biti na svome mjestu.
Sto ce reci...lijep broj ljudi same zemlje koji su glasali za njega :)
Guest- Guest
Ah vi Srbi. Nikad niste zadovoljni. Po meni bi najbolje rješenje bio Vuk Drašković.dzango wrote:Sada tek vidim da betonira. Taj i nije za bolje od mešalice. Jebo ga onaj ko mu dade državu u ruke.MaximusDecimusMiridije wrote:A ono...gospodin je to. On cak i kopa u finim odijelima. U svakom trenutku svaka dlaka mora biti na svome mjestu.
2014-04-22
jastrebe ta izjava nece izazvati previse pozornosti...i automatski kolicina osjecaja ljudi koji budu pisali odgovore nece biti dovoljno velika. Moras odabrati nekoga cije ce ime izazvati vece ispade.....Seselj i tako to.
Guest- Guest
Neka se izređaju i na njemu i na bratu i na ostatku te naprednjačke gamadi.MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:Sada tek vidim da betonira. Taj i nije za bolje od mešalice. Jebo ga onaj ko mu dade državu u ruke.MaximusDecimusMiridije wrote:A ono...gospodin je to. On cak i kopa u finim odijelima. U svakom trenutku svaka dlaka mora biti na svome mjestu.
Sto ce reci...lijep broj ljudi same zemlje koji su glasali za njega :)
Vuk je budala. I njemu komanduje žena kao i Miloševiću. Jajare i jedan i drugi.jastreb wrote:Ah vi Srbi. Nikad niste zadovoljni. Po meni bi najbolje rješenje bio Vuk Drašković.dzango wrote:Sada tek vidim da betonira. Taj i nije za bolje od mešalice. Jebo ga onaj ko mu dade državu u ruke.MaximusDecimusMiridije wrote:A ono...gospodin je to. On cak i kopa u finim odijelima. U svakom trenutku svaka dlaka mora biti na svome mjestu.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Evropska unija blokira finansiranje brojnih projekata u RS
» Poljska: Ovo nije Evropska unija na koju smo pristali
» Papa Franjo: Evropska unija je u opasnosti od odumiranja
» Merkel: Evropska unija mora pojačati odbranu
» Strahovi MMF-a: "Evropska unija u problemu, Grčka je na eksplozivnoj putanji"
» Poljska: Ovo nije Evropska unija na koju smo pristali
» Papa Franjo: Evropska unija je u opasnosti od odumiranja
» Merkel: Evropska unija mora pojačati odbranu
» Strahovi MMF-a: "Evropska unija u problemu, Grčka je na eksplozivnoj putanji"
Page 4 of 4