Žene Islanda oduševile svijet
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Žene Islanda oduševile svijet
debotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:ipak 67 : 67mutava baštarda wrote:što kaže zakon o radu? idu li ranije i mirovinu? ako idu bilo bi pošteno da ostanu koju godinu više raditi i odrade ovo što su ranije izlazile s posla.
gledas kroz prizmu naseg zakona o radu iz vremena mike spiljka u doba ubera
svejedno , sama pomisao da su zene islanda zajedno mastovito poslale poruku za sebi bitne stvari a jedinstveno...
i onda gledam ove nase
šta fali našim ženama?
prosvjeduju kad god je potrebno dok se vi muškarci uvlačite u jazbine.
a jesu li žene islanda izgubile možebit sinove, kćeri, unučad, zetove, muževe u nekon nedavnom ratu?
Guest- Guest
Razlog owakwe računiče je jednostawan : jedna inkarnačija naspram iks y idučih.RayMabus wrote:Oni koji sebe gledaju kao tijelo gledaju swe samo kroz owu inkarnačiju ....oni koji sebe gledaju kao dušu ....znaš šta ti je kod njih ......ako treba pobiti 90% društwa da bi u idučem žiwotu ako se želim owdje inkarnirati dobio bolje društwo kakwo ja oču kao duša ..........znaš koji je odgowor ?
POBIJMO.
Nema dwoumljenja uopče.
POBIJ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mene nitko nije pitao kakwo ja društwo želim ?
Šta želim ako se odlučim u idučem žiwotu inkarnirati kao žena ili šta želim ako se u idučem žiwotu inkarniram kao muški ?
Pa ako se inkarniram kao žena onda ču se poswetit odgoju dječe , muški i držawa to mora finačirat a ja ču se bawit slikanje akwarela.
A ako se odlučim inkarnirat kao muški onda oču da ima posla i da mi žene tu neruše čijenu rada i stwaraju nezaposlenost kako bi mogao uzdržawati obitelj.
BIT ČETE BRUTALNO POBIJENI SWE DOK OWO NE POSTIGNEM.
Šta želim ako se odlučim u idučem žiwotu inkarnirati kao žena ili šta želim ako se u idučem žiwotu inkarniram kao muški ?
Pa ako se inkarniram kao žena onda ču se poswetit odgoju dječe , muški i držawa to mora finačirat a ja ču se bawit slikanje akwarela.
A ako se odlučim inkarnirat kao muški onda oču da ima posla i da mi žene tu neruše čijenu rada i stwaraju nezaposlenost kako bi mogao uzdržawati obitelj.
BIT ČETE BRUTALNO POBIJENI SWE DOK OWO NE POSTIGNEM.
2014-04-11
MONSTRUOZNO UBISTVO KOD PARAĆINA: Pretukao suprugu, pa je bacio sa terase!
Novosti Online | 27. oktobar 2016. 11:13 | Komentara: 4D. P. (40) iz Donjeg Vidova preminula je u bolnici u Paraćinu od posledica povrda zadobijenih posle zlostavljanja. Nezvanično, muž ju je prvo pretukao, a zatim bacio sa balkona
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:632034-MONSTRUOZNO-UBISTVO-KOD-PARACINA-Pretukao-suprugu-pa-je-bacio-sa-terase
Majka ga nije dobro odgojila .........
2014-04-11
To je waš swijet .......nastao nakon ww2 ...........žene rade .....dječu odgaja pitaj Bog tko ........weč ste imali jedan rat owdje ( jugoslawija raspad ) radi toga .......iako mislite da je osnowa načionalnost u suštini je raspad ekonomije i obitelji.
SAMO DAJTE ...............DO AMBISA.
SAMO DAJTE ...............DO AMBISA.
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zbogom muškarci, svijet preuzimaju ŽENE
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Islandska vlada plaća 5.000 dolara muškarcima da se ožene ženama s Islanda!
» Ošo svijet u kurac
» MIJENJALE SU SVIJET
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Islandska vlada plaća 5.000 dolara muškarcima da se ožene ženama s Islanda!
» Ošo svijet u kurac
» MIJENJALE SU SVIJET
Page 4 of 4