Hahaha: U Srbiju stiže kineska banka
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Hahaha: U Srbiju stiže kineska banka
čovjek nije jednodimenzionalan, ako ima nove znanstvene ideje, ima i one o organizaciji društva, o slobodi misli, o slobodi ponašanjamarcellus wrote:deda sindikalac wrote:da, u Kaliforniji, u Kini bi bili u zatvoru ili mrtvi, nove misli i ideje su opasne, ako ih partija ne odobri zabranjene sumarcellus wrote:
u gugletu u kaliforniji radi 20% žutih
da, znaš, neke su se stvari promijenile u Kini od Mao Ce Tunga do danas... tebi je to izgleda promaklo... a pogotovo se partija ne petlja u nove ideje u znanosti i tehnologiji.
Guest- Guest
deda,Japanci standardno imaju bolju tehnologiju u sVEMU nego AMeri,ali,kako Ameri ovim i onim rulaju da dolar bude glavni,iako je goli qrc,tako su minirali i recimo,masovno uvodjenje RISC tehnologije u proizvodnju procesora,tijekom 90tih..cudom, se cudim da se blu-Ray uspio probiti do standarda...deda sindikalac wrote:da, u Kaliforniji, u Kini bi bili u zatvoru ili mrtvi, nove misli i ideje su opasne, ako ih partija ne odobri zabranjene sumarcellus wrote:
Da imas priliku ostici u Japan i vidjeti klince i odrasle na kojim sustavima i tehnologijama vrte igre,programe,bil osto,na koim tehnologijama i nivou su im WIFI-ji,internet,komunikacijsku protokoli...mislis da oni to kupuju od Amera glupih??
Okrutno bi bilo reci,ali nas vecina tu sto palamudanimo,u Japanu bi mogla obavljati rudimentarne ponizavajuce poslove....a u Japanu ne opstaju paraziti,kao niti u Kini...
Guest- Guest
deda sindikalac wrote:čovjek nije jednodimenzionalan, ako ima nove znanstvene ideje, ima i one o organizaciji društva, o slobodi misli, o slobodi ponašanjamarcellus wrote:deda sindikalac wrote:da, u Kaliforniji, u Kini bi bili u zatvoru ili mrtvi, nove misli i ideje su opasne, ako ih partija ne odobri zabranjene sumarcellus wrote:
da, znaš, neke su se stvari promijenile u Kini od Mao Ce Tunga do danas... tebi je to izgleda promaklo... a pogotovo se partija ne petlja u nove ideje u znanosti i tehnologiji.
kinez nema. Oni su jako tradicionalni.
bio sam nedavno u Japanu, tamo je sramota govoriti engleskim jezikom
reći nekom Japancu da dobro govori strani jezik pred drugima je uvreda, jer to znači da nije dobar domoljub, da nije dobar Japanac koji čuva svoju kulturu i tradiciju čistom
reći nekom Japancu da dobro govori strani jezik pred drugima je uvreda, jer to znači da nije dobar domoljub, da nije dobar Japanac koji čuva svoju kulturu i tradiciju čistom
Guest- Guest
deda sindikalac wrote:bio sam nedavno u Japanu, tamo je sramota govoriti engleskim jezikom
reći nekomu da dobro govori strani jezik pred drugima je uvreda, jer to znači da nije dobar domoljub, da nije dobar Japanac koji čuva svoju kulturu i tradiciju čistom
kinezi su još gori što se toga tiče. Ili bolji, zavisi od točke gledišta. Japanci su zapravo jako otvoreni prema stranim kulturama, ali na takav način da iz njih preuzimaju samo ono i onoliko koliko to njima odgovara - i ništa drugo. Nemaju komplekse spram zapada, u smislu "e ameri su pederi ajmo mi napravit gej prajd jer je to moderno i cool". Njih to ne zanima. Što im treba, to će uzeti i uklopiti u svoju kulturu. Što im ne treba, ne zanima ih.
I u Rvackoj se radi. Tipkaju se postovi bjesomučno u tri smjene.
Guest- Guest
Jebote, kako ovaj deda ima veliki IQ!
Hoćeš o ekonomiji, o krumpirima, hoćeš o raketnim motorima, sve zna!
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Jebote, kako ovaj deda ima veliki IQ!
pa imaš i ti google, pročitaj nešto za promjenu umjesto da sam izmišljaš
Guest- Guest
Ja imam mali, ne znam ja to.
crvenkasti-
2014-04-17
deda sindikalac wrote:
evo ja imam google i ne izmišljam ništa. Našao na guglu.
http://www.dnevno.hr/planet-x/misteriji/foto-srbi-su-pali-s-mjeseca-i-sluze-sotoni-misteriozna-svemirska-bica-na-kraljevskom-srpskom-grbu-116979-734520
http://blog.vecernji.hr/ratko-martinovic/teorija-ravne-zemlje-i-u-hrvatskoj-10-glavnih-argumenata-zasto-je-okrugla-zemlja-visestoljetna-zavjera-7868
Meni, otkad sam vidio da je marcelus postao novinar, sve liči na sranje.
crvenkasti-
2014-04-17
kosooke Ustase.pati crveni..
Last edited by max123 on 26/10/2016, 19:22; edited 1 time in total
max123- Posts : 2853
2015-10-28
marcellus wrote:deda sindikalac wrote:
nisam rekao da ne treba koristiti logiku i zdrav razum
internet ti daje pristup gotovo svim informacijama koje postoje u sekundi, svakoj knjizi, pa i onim zabranjenim i cenzuriranim, svakoj knjižnici, zbirci
neki se bave arheologijom koristeći googlove mape i satelitske snimke
zašto onda ne koristiti internet kad ti daje toliku prednost, osim ako namjerno ne želiš ništa znati da ti uvjerenja koja držiš ne padnu
Guest- Guest
max123 wrote:kosooke Ustase.pati crveni..
Zašto si ih suzio?
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus wrote:
nađi zašto američki QE nije uzrokovao hiperinflaciju, i naći ćeš odgovor zašto teoriju multiplikatora ne možeš primjenjivati u fiat sustavu sa plutajućim tečajem nego samo na čvrste valute sa fiksnim tečajem
Guest- Guest
zajebo se.popravio.nazalost se jos uvik slabo vidi -U-..crvenkasti wrote:max123 wrote:kosooke Ustase.pati crveni..
Zašto si ih suzio?
max123- Posts : 2853
2015-10-28
nema veze, izgladaju visoki i vitki
crvenkasti-
2014-04-17
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Stize Kineska investicija u RS
» Hahaha: Putin dolazi u Srbiju i isporučuje im starudiju od tenka T-72
» DFC -stize u srbiju 21.9.20.
» Xi Jinping stiže u Srbiju
» Do kraja tjedna u srbiju stiže još ruskih aviona!!!
» Hahaha: Putin dolazi u Srbiju i isporučuje im starudiju od tenka T-72
» DFC -stize u srbiju 21.9.20.
» Xi Jinping stiže u Srbiju
» Do kraja tjedna u srbiju stiže još ruskih aviona!!!
Page 8 of 8