Budimpešta pozvala ruskog veleposlanika nakon što je ruska TV oblatila mađarsku revoluciju iz 1956
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Budimpešta pozvala ruskog veleposlanika nakon što je ruska TV oblatila mađarsku revoluciju iz 1956
RayMabus wrote:Jes widio srpski dron ?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Re: Budimpešta pozvala ruskog veleposlanika nakon što je ruska TV oblatila mađarsku revoluciju iz 1956
Ekumenizam je moguć samo podređivanjem svih kršćana Rimskom Biskupu.
Orban je populista , konzerwatiwač al je za EU ...........Jobbik je problem tj biti če.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne radi se tu ni o kakvom podteđivanju, nego konsenzusu i usklađivanju.Regoč wrote:Ekumenizam je moguć samo podređivanjem svih kršćana Rimskom Biskupu.
Guest- Guest
Jasno, uskladit ćemo se da smo mi katolici u pravu.Starhemberg wrote:Ne radi se tu ni o kakvom podteđivanju, nego konsenzusu i usklađivanju.Regoč wrote:Ekumenizam je moguć samo podređivanjem svih kršćana Rimskom Biskupu.
Widjet čemo iduče mađarske izbore , Jobbik dolazi.
A onda čemo owu temu wodit onako kako je ja wodim jer ja ipak imam kristalnu kuglu.
A onda čemo owu temu wodit onako kako je ja wodim jer ja ipak imam kristalnu kuglu.
2014-04-11
http://www.index.hr/vijesti/clanak/mladi-odlaze-a-stanovnistvo-stari--zapustena-i-napustena-slavonija-je-na-samrti/928054.aspx
Owako wam je i u Mađarskoj plus rast desniče u zapadnoj Europi plus nowi imigrantski wal .....Orban pada.
Owako wam je i u Mađarskoj plus rast desniče u zapadnoj Europi plus nowi imigrantski wal .....Orban pada.
2014-04-11
Samo ako ste poslušni Papi, sve ostalo ispada iz definicije :)Regoč wrote:Jasno, uskladit ćemo se da smo mi katolici u pravu.Starhemberg wrote:Ne radi se tu ni o kakvom podteđivanju, nego konsenzusu i usklađivanju.Regoč wrote:Ekumenizam je moguć samo podređivanjem svih kršćana Rimskom Biskupu.
Guest- Guest
Malo se promijenila situacija tako da ćemo mi Katolici prvi nabit Papu na kolac.Starhemberg wrote:Samo ako ste poslušni Papi, sve ostalo ispada iz definicije :)Regoč wrote:Jasno, uskladit ćemo se da smo mi katolici u pravu.Starhemberg wrote:Ne radi se tu ni o kakvom podteđivanju, nego konsenzusu i usklađivanju.Regoč wrote:Ekumenizam je moguć samo podređivanjem svih kršćana Rimskom Biskupu.
EU je gotowa ....samo to mnogima još nije jasno.
VELIKA KRIZA "EU nikada nije bila u težoj situaciji"
Tanjug | 26. 10. 2016 - 08:55h
Bivši austrijski diplomata i saradnik poznate institucije "Karnegi" Štefan Lene smatra da EU do sada nikada nije bila u težoj situaciji, kao i da renacionalizacija predstavlja najveću opasnost po opstanak.
http://www.blic.rs/vesti/svet/velika-kriza-eu-nikada-nije-bila-u-tezoj-situaciji/ph72l00
Čim ispale prwi metak u ilegalnog imigranta EU je umrla.
I Bogu hwala da je tako inače bi nas natrpali.
VELIKA KRIZA "EU nikada nije bila u težoj situaciji"
Tanjug | 26. 10. 2016 - 08:55h
Bivši austrijski diplomata i saradnik poznate institucije "Karnegi" Štefan Lene smatra da EU do sada nikada nije bila u težoj situaciji, kao i da renacionalizacija predstavlja najveću opasnost po opstanak.
http://www.blic.rs/vesti/svet/velika-kriza-eu-nikada-nije-bila-u-tezoj-situaciji/ph72l00
Čim ispale prwi metak u ilegalnog imigranta EU je umrla.
I Bogu hwala da je tako inače bi nas natrpali.
2014-04-11
Evo čim se riešimo ovoga pa izaberemo papu koji je stvarno katolik, a ne lievoliberalni feminogay aktivist.Starhemberg wrote:Samo ako ste poslušni Papi, sve ostalo ispada iz definicije :)Regoč wrote:Jasno, uskladit ćemo se da smo mi katolici u pravu.Starhemberg wrote:Ne radi se tu ni o kakvom podteđivanju, nego konsenzusu i usklađivanju.Regoč wrote:Ekumenizam je moguć samo podređivanjem svih kršćana Rimskom Biskupu.
Ako se treba žrtvovati, ja ću pucati. Nadam se da će na razvalinama antinacionalne i antikršćanske Eunije izrasti nova multinacionalna i kršćanskofundamentalistička Europa.
Ne postoji nešto poput : ispaljiwanje metaka po ilegalni imigrantima od strane neke eu članiče i istodobno opstanak eu kao ideološke tworewine.
Prwi metak ispaljen na te službeno je i kraj EU.
Prwi metak ispaljen na te službeno je i kraj EU.
2014-04-11
S obzirom da nam kao alternatiwu nude trpačinu owima iz Azije i Afrike dok nas neprisele to je manje zlo šta ti nudiš.Regoč wrote:Ako se treba žrtvovati, ja ću pucati. Nadam se da će na razvalinama antinacionalne i antikršćanske Eunije izrasti nova multinacionalna i kršćanskofundamentalistička Europa.
2014-04-11
Nije to nikakvo, pa ni najmanje, zlo, nego spas za kontinent.
Pa ono ....s obzirom na owu alternatiwu koju nam nude to je točno.Regoč wrote:Nije to nikakvo, pa ni najmanje, zlo, nego spas za kontinent.
2014-04-11
Ne, to je apriorna istina. Pitaj Epija!RayMabus wrote:Pa ono ....s obzirom na owu alternatiwu koju nam nude to je točno.Regoč wrote:Nije to nikakvo, pa ni najmanje, zlo, nego spas za kontinent.
A čuj kad nemože nikako onda čemo tako ...mada ni to nije neko dobro riješenjeRegoč wrote:Ne, to je apriorna istina. Pitaj Epija!RayMabus wrote:Pa ono ....s obzirom na owu alternatiwu koju nam nude to je točno.Regoč wrote:Nije to nikakvo, pa ni najmanje, zlo, nego spas za kontinent.
2014-04-11
Ne da je dobro, nego je bez mane.RayMabus wrote:A čuj kad nemože nikako onda čemo tako ...mada ni to nije neko dobro riješenjeRegoč wrote:Ne, to je apriorna istina. Pitaj Epija!RayMabus wrote:Pa ono ....s obzirom na owu alternatiwu koju nam nude to je točno.Regoč wrote:Nije to nikakvo, pa ni najmanje, zlo, nego spas za kontinent.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Izrokalo ruskog veleposlanika u Ankari
» Ankara optužuje Gulena za ubojstvo ruskog veleposlanika
» Dan nakon: Već naručeno milijardu doza ruskog cjepiva
» Ruska emigracija u Hrvatskoj: Dubrovnik nakon Oktobra
» Kompletna ruska vlada podnijela ostavku nakon Putinovog govora
» Ankara optužuje Gulena za ubojstvo ruskog veleposlanika
» Dan nakon: Već naručeno milijardu doza ruskog cjepiva
» Ruska emigracija u Hrvatskoj: Dubrovnik nakon Oktobra
» Kompletna ruska vlada podnijela ostavku nakon Putinovog govora
Page 3 of 3