Bračni par ubija dilere: 'Pošalju nam metu, mi obavimo ostalo'
Page 1 of 1
Muž i žena iz Filipina dio su smrtonosne bande kojom je predsjednik Rodrigo Duterte objavio rat narko dilerima. Kažu kako nemaju izbora, strah ih je da i sami ne bi postali mete...
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/bracni-par-ubija-dilere-posalju-nam-metu-mi-obavimo-ostalo-496578 - 24sata.hr
Ace i Sheila, bračni par iz Filipina, ubili su dosad preko 800 ljudi. Kažu da po svakom ubojstvu dobiju 100 dolara. Život im se potpuno okrenuo kad su se pridružili "Odredu smrti" predsjednika Rodriga. On je objavio rat narko dilerima i ucijenio glave svih dilera, prenosi Mirror.
Šef pošalje sliku mete, na nama je da joj se približimo i pucamo dok ne budemo sigurni da je mrtva - kažu Ace i Sheila. Od trenutka kad dobiju fotografiju imaju tri dana da izvrše ubojstvo. Pravilo je samo jedno: da ne postavljaju nikakva pitanja.
Tvrde kako je njihova skupina zaslužna za petinu ubojstava koja su dosad odrađena na ulicama Filipina u ratu protiv droge.
Dodaju kako osjećaju veliku krivnju zbog posla kojim se bave, ali da će se nastaviti time baviti jer se boje da i oni ne bi postali mete.
Ace je u ovom poslu puno prije Sheile: "Oduvijek sam znao da je riskantno, ali ako to ne napravim, čeka me još veći rizik - da neću moći prehraniti svoju obitelj", rekao je.
Sheilu su regrutirali kada se jednoj žrtvi nitko od muškaraca nije mogao približiti pa je Sheila glumila plesačicu u jednom baru u koji je taj diler zalazio.
Kada dođem kući i vidim djecu, uhvati me grižnja savjesti. Tada govorim sama sebi da je osoba koju sam ubila bila grozna i da bi na tisuće života bilo uništeno ako ju ne ubijem. Stoga mora umrijeti, a to nije moja krivica. Mi nismo učinili ništa loše. Da je bio dobra osoba ne bi bio u ovoj situaciji - kaže ona.
Guest- Guest
Re: Bračni par ubija dilere: 'Pošalju nam metu, mi obavimo ostalo'
Jbg tako je to kad se stvari otmu kontroli ili se legalizira ili se naprave ovakvi odredi ili se svak naoruza pa ko koga prije zaskoci.
omni-
2014-04-12
Pa,ionako je samo preskocen "pravosudni" aparat,koji je ionako u vecini dzava,prilicno u kurcu i podmitljiv,tako da.. podrzavam,dileri drogom su samo zlo,koje treba bez ikakvih prava posmicati..
Guest- Guest
Ovi rjesavaju i ovisnike i dilere na Filipinima. Poprilicno revolucionaran pristup samome problemu...
Guest- Guest
efikasan i dobar nacin..
Guest- Guest
Sta ja znam...malo to u kurcu isto. Mislim neselektivno toliko....onda mogu komotno pobit milion-dva ljudi? Sjebano to kako god okrenes.
Guest- Guest
Bolje da ovim dzankijima daju koliko zele, mozda se u neko krace vrijeme sami rijese, a nece ni kupovat tako da ce i dileri propast.
omni-
2014-04-12
Okreni inverzno Max..jel ljucka rasa u plusu ako se dopusta da tih milijuna dva dijabolicnih persona,skloni svemu nenormalnom se ostavi na zivotu?Itekako je selektivno...ako nemas veze sa drogom,mirno spavas..MaximusDecimusMiridije wrote:Sta ja znam...malo to u kurcu isto. Mislim neselektivno toliko....onda mogu komotno pobit milion-dva ljudi? Sjebano to kako god okrenes.
Guest- Guest
To nema kraja..mladi i povodljivi su tu najslabija karika..omni wrote:Bolje da ovim dzankijima daju koliko zele, mozda se u neko krace vrijeme sami rijese, a nece ni kupovat tako da ce i dileri propast.
Guest- Guest
Da ovdje krene se ubijati ljude jer puse travu,skunk ili nesto slicno...na forumu bi brat bratu dvoje ljudi ostalo pisati.
Guest- Guest
Dobro sad moram priznat da od narkotika ponekad konzumiram samo jednu tesku drogu - alkohol. Travu bi svakako radje koristio da time ne krsim zakon. A sad sto se toga tice najgore su droge koje mijenjaju licnost a alkohol spada u takve.MaximusDecimusMiridije wrote:Da ovdje krene se ubijati ljude jer puse travu,skunk ili nesto slicno...na forumu bi brat bratu dvoje ljudi ostalo pisati.
omni-
2014-04-12
Ovako,da mi diler ponudi bilo kome iz obitelji drogu,ko psa bih ga nastrijelio,psa bas i ne bi,nemam razloga...MaximusDecimusMiridije wrote:Da ovdje krene se ubijati ljude jer puse travu,skunk ili nesto slicno...na forumu bi brat bratu dvoje ljudi ostalo pisati.
Ovi koji pushe i koriste opijate i narkotike,i sami vremenom se pretvaraju u dilere..
U slavoniji pored osnovne skole tijekom rata su neki bosanci pokusali klincima uvaljivati drogu...puffff..Zlo se rjesilo..
Guest- Guest
Čišćenje smeća na revolicionaran način. Dok je bilo "pravosuće" stotine bandita su slobodno šetali zemljom, a sada su pod zemljom.
Tako su i naši članovi za vrijeme domovinskog rata dolazili do stanova, kuća i druge imovine. Radikalne mjere daju najbolje rezultate.
crvenkasti-
2014-04-17
Mislis vasi clanovi ilegalne pobune nelegalne republike srbske u pohodu na belu tehniku, ker vam mater, kad vec spamas temu.crvenkasti wrote:Tako su i naši članovi za vrijeme domovinskog rata dolazili do stanova, kuća i druge imovine. Radikalne mjere daju najbolje rezultate.
omni-
2014-04-12
U svakom slučaju dilerska govna ne žalim ni koliko je crno ispod nokta.omni wrote:Jbg tako je to kad se stvari otmu kontroli ili se legalizira ili se naprave ovakvi odredi ili se svak naoruza pa ko koga prije zaskoci.
Guest- Guest
Jednom ce pasti a sta onda......zaglavio metak, hiljadu nedprevidivih situacija............
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Similar topics
» Tramp želi smtnu kaznu za narko-dilere
» AKO NE MISLIŠ KAO INDEX ILI KAO TELEGRAM NACRTAJU TI METU NA ČELU
» Ustaška ploča u Jasenovcu naterala SAD da pošalju IZASLANIKA u Zagreb
» U braku 80 godina: U bolnici su tražili bračni krevet i dobili
» Amerikanci i Britanci bi htjeli da EU a ne NATO ( dakle ne Britanija i SAD ) pošalju svoje trupe u Ukrajinu
» AKO NE MISLIŠ KAO INDEX ILI KAO TELEGRAM NACRTAJU TI METU NA ČELU
» Ustaška ploča u Jasenovcu naterala SAD da pošalju IZASLANIKA u Zagreb
» U braku 80 godina: U bolnici su tražili bračni krevet i dobili
» Amerikanci i Britanci bi htjeli da EU a ne NATO ( dakle ne Britanija i SAD ) pošalju svoje trupe u Ukrajinu
Page 1 of 1