BALLON D'OR '16
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 39
Page 34 of 39 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39
Re: BALLON D'OR '16
Čuj mi u strahu hahahahaha Kako je glup lik ovo je nemoguce.
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
prvi je tu, još samo 2, ako ćete imat sreće šiptari glupi
End- Posts : 21177
2015-08-25
penal,koef preko 3
messi nije zabio u zadnjih 6 el clasica. sreća da je svaku utakmicu bio mvp pa je prošlo ispod radara. zadnji put kad je lionel zabio realu momčad iz madrida imala je 2 titule lige prvaka manje a lionel jednu osudu radi poreznog kriminala manje
Zamisli mostarske gluperde: Borussia M je mala momčad!
O, Bog te jeba...
Eto Malmo, Shaktar, Legia i slični su giganti...
Boze, baci napalm...
;)
O, Bog te jeba...
Eto Malmo, Shaktar, Legia i slični su giganti...
Boze, baci napalm...
;)
Guest- Guest
Pa kretencino nisam ja počeo sa tim debilnim izjavama. Ne budi toliko glup. Kad Ronaldo napuni takvu momčad, onda je to mala ekipa. To su kompleksi vas masturbatora na malog hobita
scorpion-
2014-04-18
Znaš sta su kompleksi?
Kad pogodiš Srnu u ledja i kretenski urlaš i tražiš penal koji ne postoji...
I onda ga dobiješ, jer ti cili život sve drugi pripremaju i poklanjaju...
Onda zabiješ taj ukradeni penal i veseliš se ka da si zabija u finalu svjetskog prvenstva...
To sve skupa znači da si kompleksaš...
;)
Kad pogodiš Srnu u ledja i kretenski urlaš i tražiš penal koji ne postoji...
I onda ga dobiješ, jer ti cili život sve drugi pripremaju i poklanjaju...
Onda zabiješ taj ukradeni penal i veseliš se ka da si zabija u finalu svjetskog prvenstva...
To sve skupa znači da si kompleksaš...
;)
Guest- Guest
Gle mene ti boli kurac, a Ronlado sumnjam da će se uvrijedit. Nisam ti ja zagorski sakupljac željeza da se lozim na ta djecija prepucavanja
scorpion-
2014-04-18
Ugledni talijanski nogometni stručnjak Fabio Capello (70) poručio je kako je Portugalac Cristiano Ronaldo zaslužio ovogodišnju nagradu za najboljeg nogometaša svijeta, ali i kako je samo jedan nogometni genij, a to je Argentinac Lionel Messi.
"Ronaldo je moj favorit za ovogodišnju nagradu. Predvodio je Portugal do naslova europskog prvaka, dok je s Real Madridom osvojio Ligu prvaka. Iza njega je sjajna sezona," poručio je bivši izbornik talijanske, engleske i ruske reprezentacije i bivši trener velikana sa 'Čizme' Milana, Rome i Juventusa.
Međutim, Capello je naglasio kako je ukupno gledano Argentinac Lionel Messi bolji igrač od Ronalda.
"Ronaldo je moj favorit za ovogodišnju nagradu. Predvodio je Portugal do naslova europskog prvaka, dok je s Real Madridom osvojio Ligu prvaka. Iza njega je sjajna sezona," poručio je bivši izbornik talijanske, engleske i ruske reprezentacije i bivši trener velikana sa 'Čizme' Milana, Rome i Juventusa.
Međutim, Capello je naglasio kako je ukupno gledano Argentinac Lionel Messi bolji igrač od Ronalda.
točno
predvodio? e taj dio je netočan, a bez toga cijeli članak nema smisla, simple as that.. 3 utakmice u sezoni su dovoljne za zlatnu loptu, shvati to!
2015-08-25
i koliko je golova zabio prošle sezone?
kome, mađarima, malmu, espanyolu i wolfsburgu.. ne budi bolje smiješan nego jesi, najveća utakmica sezone mu je protiv atletica prije par dana i to je njegov rezime, standardno nevidljiv.
2015-08-25
gol griezmanna i messija vrijede kao njegovih pet o čemu ti pričaš, onu su bili istinski vođe svojih timova, ostale su činili boljima i rješavali su velike utakmice šta je za pederka nepojmljivo.
2015-08-25
znači da mu ništa ne vrijedi što je zabio 50tak golova i osvojio trofej lige prvaka i europsko prvenstvo?
nemoj se živcirati
Ahahaha kako demo hladno nasamara siptara LOL
scorpion-
2014-04-18
Page 34 of 39 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 39