BALLON D'OR '16
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 39
Page 19 of 39 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 39
Re: BALLON D'OR '16
dao sam primjer klošaru messi se trga u primeri sa klošarima dok je u argentini kameno lice slobodno stavi sa dna primere neke klubove jel važno koji suTommy Ramone wrote:bafalo wrote:boli me kurac za levante i getafe i gdje igraju
Pa što onda sereš bezveze i lupetaš gluposti?
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Objesit će se mali kmečavacZiil Los Dii ! wrote:Nego nice sto ces si uciniti kad dronaldo uzme balun dOro?
bafalo wrote:dao sam primjer klošaru messi se trga u primeri sa klošarima dok je u argentini kameno lice slobodno stavi sa dna primere neke klubove jel važno koji suTommy Ramone wrote:bafalo wrote:boli me kurac za levante i getafe i gdje igraju
Pa što onda sereš bezveze i lupetaš gluposti?
S klošarima i poput Reala i Seville? I njima uredno utrpa.
Guest- Guest
ti stvarno ništa ne shvaćaš aj šta si me uopće quotao nauči što je razumijevanje pa mi se javi
bafalo wrote:ti stvarno ništa ne shvaćaš aj šta si me uopće quotao nauči što je razumijevanje pa mi se javi
Radije priznaj da si ispao glup.
Guest- Guest
A i Messi je stvarno los u repki...Tommy Ramone wrote:bafalo wrote:ti stvarno ništa ne shvaćaš aj šta si me uopće quotao nauči što je razumijevanje pa mi se javi
Radije priznaj da si ispao glup.
:^O
Bafalo našamara samog sebe...
:D
Guest- Guest
Bit ce mi drago...Ziil Los Dii ! wrote:Nego nice sto ces si uciniti kad dronaldo uzme balun dOro?
Smanjit ce mu se malo kompleks prema Messiju, jer ove sezone je Messi za 3-4 klase iznad njega...
Propa je CR ka Dinamo u LP...
I zato mu triba dat nagradu, nek ima bar nesto...
Messi je ionako zasebna kategorija...
;)
Guest- Guest
ova sezona nije jos ni na pola puta :)fridrih_niche wrote:Bit ce mi drago...Ziil Los Dii ! wrote:Nego nice sto ces si uciniti kad dronaldo uzme balun dOro?
Smanjit ce mu se malo kompleks prema Messiju, jer ove sezone je Messi za 3-4 klase iznad njega...
;)
Gotov je CR...
I ovo čak ne pišen zlurado...
Napunit ce 32 godine uskoro, pala je snaga i brzina, skloniji je ozljedama, pročitan je lagano...
Bit ce on i dalje dobar igrač, al neće bit vrhunski...
;)
Napunit ce 32 godine uskoro, pala je snaga i brzina, skloniji je ozljedama, pročitan je lagano...
;)
Guest- Guest
to mi tako svejedno , za bile iz madrida sam navijao i prije njega i prije el gordo ronalda
Meni je drago da je produzija s Realom...
Jer je Real automatski slabiji - postali su njegova žrtva...
Da maknu njega, Bale bi dobija slobodu, a i drugi bi igrali lakše bat taštine pederkovog ega...
;)
Jer je Real automatski slabiji - postali su njegova žrtva...
Da maknu njega, Bale bi dobija slobodu, a i drugi bi igrali lakše bat taštine pederkovog ega...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Gotov je CR...
;)
nadaj se nadaj...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Za razliku od tebe, ja san Mr Objektivnost...
:D
svakako, svakako
Guest- Guest
sa svakom novom utakmicom messi pokazuje da ga nitko nema niti približno, na kraju će lakoćom ovo uzeti lakše od očekivanoga, još mu samo treba el klasiko da maloga pederka do kraja baci u očaj, a to je već 3/12...
End- Posts : 21177
2015-08-25
End1899 wrote:sa svakom novom utakmicom messi pokazuje da ga nitko nema niti približno, na kraju će lakoćom ovo uzeti lakše od očekivanoga, još mu samo treba el klasiko da maloga pederka do kraja baci u očaj, a to je već 3/12...
wtfEnd1899 wrote:sa svakom novom utakmicom messi pokazuje da ga nitko nema niti približno, na kraju će lakoćom ovo uzeti lakše od očekivanoga, još mu samo treba el klasiko da maloga pederka do kraja baci u očaj, a to je već 3/12...
muckodjubre wrote:wtfEnd1899 wrote:sa svakom novom utakmicom messi pokazuje da ga nitko nema niti približno, na kraju će lakoćom ovo uzeti lakše od očekivanoga, još mu samo treba el klasiko da maloga pederka do kraja baci u očaj, a to je već 3/12...
nepismeni ciganin...
Guest- Guest
šta se tako očajni, drago mi je kad vidim da su moji šamari urodili plodom to mi je poticaj za dalje
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 19 of 39 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 39
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 39