BALLON D'OR '16
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 39
Page 14 of 39 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39
Re: BALLON D'OR '16
inače na sp u KO fazi di maria je riješio švicarce,higuain belgiju,a obrana je primila 0 (slovima NULA) golova do gotzeova gola u produžetku...a na copa amerika 2 (slovima:DVA) gola,od toga 1 u pobjedi 4-1 i 1 gol u pobjedu 2-1 u grupi
eto vidiš koliko si glup i neuk što se tiče nogometa
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
End1899 wrote:obrana koja je najlošiji segment njihove ekipe. argentina je skraćeno ekipa bez glave i repa i skupina igrača koji ne znaju svoje zadaće i uloge.muckodjubre wrote:mascherano na sp odigrao u veznom redu maestralno,najbolji njihov igrač bio...
a ti si glup ko kurac ako te igrače nazivaš panjevima
evo to ti je skraćeno, molim te pročitaj barem 5 puta jer si preglup da bi shvatio, ako nećeš shvatiti ponovi postupak.
vidiš koliko si glup
to da su di marija i higuain nekoga riješili može samo takva budala poput tebe, balije i kontenjeraša misliti, eto kako si samo glup, čekaj da ti uvećano napišem. i naravno da si preglup da bi shvatio šta sam ti u 5 postova pisao, glupane pročitaj još jednom.
GLUP SI KO BRACALA shvati to
GLUP SI KO BRACALA shvati to
End- Posts : 21177
2015-08-25
muckodjubre wrote:End1899 wrote:obrana koja je najlošiji segment njihove ekipe. argentina je skraćeno ekipa bez glave i repa i skupina igrača koji ne znaju svoje zadaće i uloge.muckodjubre wrote:mascherano na sp odigrao u veznom redu maestralno,najbolji njihov igrač bio...
a ti si glup ko kurac ako te igrače nazivaš panjevima
evo to ti je skraćeno, molim te pročitaj barem 5 puta jer si preglup da bi shvatio, ako nećeš shvatiti ponovi postupak.
muckodjubre wrote:inače na sp u KO fazi di maria je riješio švicarce,higuain belgiju,a obrana je primila 0 (slovima NULA) golova do gotzeova gola u produžetku...a na copa amerika 2 (slovima:DVA) gola,od toga 1 u pobjedi 4-1 i 1 gol u pobjedu 2-1 u grupi
od svega šta sam napisao ti si citirao da je obrana najlošiji segment, a da nije možda taj napad od kojega sam radiš da su ne znam kako dobri, suštinu i samu bit si preskočio zato jer si preglup, znači opet kopiraš bracalu beskičmenjaku.
2015-08-25
argentina je strašno napredovala u fazi obrane na tom SP...ranijih godina je to bilo klimavo,a na SP je djelovalo izvrsno
glupane ti si nazvao te igrače panjevima,tu sam ti nabrojao i vezne i napadače i obrambene...End1899 wrote:od svega šta sam napisao ti si citirao da je obrana najlošiji segment, a da nije možda taj napad od kojega sam radiš da su ne znam kako dobri, suštinu i samu bit si preskočio zato jer si preglup, znači opet kopiraš bracalu beskičmenjaku.
End1899 wrote:
sve objašnjeno...
pazi kretena di on mene citira, samo da je najlošiji segment obrana.. šta nisi ovo citirao glupane "to je poanta cijele priče jer njihovi najbolji igrači bi trebali biti napadači, a ne obrana"
isti bracala slika i prilika kretena koji samo izvrče, piše laži, stavlja u usta drugima šta nisu rekli, bez obraza.
isti bracala slika i prilika kretena koji samo izvrče, piše laži, stavlja u usta drugima šta nisu rekli, bez obraza.
2015-08-25
kretenu jesam ja rekao da argentina ima messija i 10 panjeva ili ti?? ti si stavio fotku ovoga cvikeraša koji izgleda kao đastin bajber s downovim sindromom i kji kao i ti nije u životu potrčao i šutnuo loptu i još si mudro napisao: "SVE OBJAŠNJENO"
Last edited by muckodjubre on 12/11/2016, 17:43; edited 1 time in total
šta sam napisao da ne stoji idote, samo mi nemoj vaditi riječ po riječ nego napiši argumentirano na moj post svoj post. kako si glup bože dragi, a znao sam odma čim sam počeo post da si preglup i da ćeš vadit i citirat onako kako tebi paše
2015-08-25
slika ima tisuću riječi i na različite načine se može protumačiti, a ti ćeš sad meni na nos nabijati 5 godina da je meni aguero panj iako nije. no ti si preglup da bi ikakvi zaključak iz te slike samostalno mogao izvućimuckodjubre wrote:kretenu jesam ja rekao da argentina ima messija i 10 panjeva ili ti?? ti si stavio fotku ovoga cvikeraša koji izgleda kao đastin bajber s downovim sindromom i kji kao i ti nije u životu potrčao i šutnuo loptu i mudro napisao: "SVE OBJAŠNJENO"
2015-08-25
demonski je kreten i rak rana ovog foruma, a već sma mu neki dan napisao kakvi je, služi se jeftinim forama, lažima i skretanjima, spinovima, samo ispada glup. zamisli njemu je modrić najbolji u povijesti, a meni hoće nametnuti halilovića, kakav je to bolestan um i sam sebe u to uvjerava.
2015-08-25
u pravu si.End1899 wrote:isti osim šta je razlika preko 10 godina, a čmarnaldo u oba turnira nije pokazao ništa, pa očito da i portugal nije tako slaba reprezentacija kao šta bi ti volio izdignuti čmarnalda u nebesa, a on ne postoji tamo jedino ako ne računamo andoru i lihtenštajn, a takve reprezentacije Messi nema u americi već ima one protiv koje bi hrvatska izgubila svaku utakmicu protiv bilo koga kao šta je to praksa već, a opet se podsmjehuje na račun argentine jer imaju problema u kvalifikacijama, iako su i to radili kad ih je messi doveo do finala SP-a, a sve to skupa se radi da bi se njega diskreditiralo, pa čak mu to vlastiti argentinci rade i uništavaju reprezentaciju dok se sa druge strane vode kampanje i propagira čmarnalda gdje god se stigne.mocni majmun wrote:fridrih_niche wrote:a i taj isti portugal je igrao finale još 2004.
uostalom, portugal je trebao obraniti čast nogometa te 2004., napravili su sramotu isto kao šta je sramota da su osvojili prošli Euro i to jedna od najvećih u povijesti.
"messi je bolji od ronalda, najljepši, najpošteniji ronaldo ne postoji"
viva messi
viva copa america
viva mundial
Guest- Guest
krelac nakon što je potpisao za barcu ti si pisao za halila najbolji hr igrač ...raketa je bio nepotrebni klošar kakvih u la masia ili kako se već zove leglo barcini izdanaka ima na bacanje,a kad je potpisao automatski je postao najbolji hr igrač u povijesti...End1899 wrote:demonski je kreten i rak rana ovog foruma, a već sma mu neki dan napisao kakvi je, služi se jeftinim forama, lažima i skretanjima, spinovima, samo ispada glup. zamisli njemu je modrić najbolji u povijesti, a meni hoće nametnuti halilovića, kakav je to bolestan um i sam sebe u to uvjerava.
modrića je stručni žiri uefa izabrao u momčad sezone,kolege nogometaši su ga izabrali za najbiljega veznjaka najjače europske lige-primere...ne demonski ili bracala ili operw
ajde recimo da jesam, nek ti bude, ti to za modrića pišeš svaki dan, shvaćaš li taj apsurd, ali preglup si. modrića je izabrala marca, loreal i španjolski nogometni savez, znači 3 najveće zločinačke organizacije svijeta. a na lokalnoj razini je izabran isto od strane jutarnjega lista, sportskih novosti, HNS-a, u godini kad je raketa uzeo treble. ali tebi treba crtati i bojicama pofarbat i opet bi bio glup
2015-08-25
i čudi me samo da nisi ovih dana postavio vijest kako je raketu i čmarnajted zvao mourinho za 10 milijuna eura godišnje, a ovih dana će sa barcom potpisati ugovor i nagađa se između 10-15 milijuna, odma iza neymara, suareza i messija, to dovoljno govori kakva je to klasa od igrača za modrića izmislio nogomet.
2015-08-25
Page 14 of 39 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 39