Žalosti...Plenkovića hvale da je poput Merkel
Page 1 of 1
Žalosti...Plenkovića hvale da je poput Merkel
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/449671/Plenkovic-ce-biti-poput-Merkel-vec-se-obracunao-s-desnim-krilom-HDZ-a.html
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Žalosti...Plenkovića hvale da je poput Merkel
meni prije da se desno krilo obracunava sa merkel...i to uspjesno..sto dokazuju izbori u njemackoj..ako su na ovo mislili..plenki moj crno ti se pise...
2015-09-08
meni danas vise zvuci kao ruganje kad se nekog uspoređuje sa merkel...a ne kao pohvala
2015-09-08
...ko se prvi en skrije merkel bijo
2015-09-08
Novi je lider regije...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..je nakon prvog radnog dana..aj kvragu sa nebulozamaepikur37 wrote:Novi je lider regije...
2015-09-08
..kakve regije kakvih bakraca....pa ja bi bjezao od toga da sam prvi među losima..
2015-09-08
Similar topics
» Koalicijski poker bez Angele Merkel ( Andreja Plenkovica )
» Angela Merkel uz vojne počasti(i božićno drvce) primila hrvatskog premijera Andreja Plenkovića
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
» Angela Merkel uz vojne počasti(i božićno drvce) primila hrvatskog premijera Andreja Plenkovića
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
Page 1 of 1