hdz sakrio broj lajkova
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: hdz sakrio broj lajkova
Gle, on ce morati pojaviti među ljudima na raznim prigodama, izvizdati ce ga, dovikivati mu, gore nego Zokiju i Mesiću . Neće pobjeći od toga.MaximusDecimusMiridije wrote:Ovo sve skupa je jedno stvarno zabavno razdoblje. Iskreno se nadam da ce potrajati :))
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Gle, on ce morati pojaviti među ljudima na raznim prigodama, izvizdati ce ga, dovikivati mu, gore nego Zokiju i Mesiću . Neće pobjeći od toga.MaximusDecimusMiridije wrote:Ovo sve skupa je jedno stvarno zabavno razdoblje. Iskreno se nadam da ce potrajati :))
Ja sam rekao sto mislim da ce se desiti s kriticarima lika & djela doticnoga :) a sad...hocu li biti u pravu, vidit cemo :)
Guest- Guest
Nisam vidjela. Al ja ti velim da ovaj ne smije među ljude kao ni cigo Mesić jer ce se osramotiti.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Gle, on ce morati pojaviti među ljudima na raznim prigodama, izvizdati ce ga, dovikivati mu, gore nego Zokiju i Mesiću . Neće pobjeći od toga.MaximusDecimusMiridije wrote:Ovo sve skupa je jedno stvarno zabavno razdoblje. Iskreno se nadam da ce potrajati :))
Ja sam rekao sto mislim da ce se desiti s kriticarima lika & djela doticnoga :) a sad...hocu li biti u pravu, vidit cemo :)
2015-08-15
Sigurno ce izgubiti izbore, mozda vec slijedece, za 4 godine.
A mozda i nece.
A mozda i nece.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Nisam vidjela. Al ja ti velim da ovaj ne smije među ljude kao ni cigo Mesić jer ce se osramotiti.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Gle, on ce morati pojaviti među ljudima na raznim prigodama, izvizdati ce ga, dovikivati mu, gore nego Zokiju i Mesiću . Neće pobjeći od toga.MaximusDecimusMiridije wrote:Ovo sve skupa je jedno stvarno zabavno razdoblje. Iskreno se nadam da ce potrajati :))
Ajde de :)
Guest- Guest
kolerik wrote:Sigurno ce izgubiti izbore, mozda vec slijedece, za 4 godine.
A mozda i nece.
E sad si sve rekao. Doslovno :))
Guest- Guest
Aha, pa vidim kako ga časte na facu , Plenkovića ... Tako da da, lajk.. Kako ne, iz centrale mozda.deda ilerminatus wrote:
2015-08-15
A nije ti ionako njemu do toga da se druzi sa narodom...njemu je bitno da mu ne zvizde i dobacuju na hodnicima Brusselesa.kaja_333 wrote:Nisam vidjela. Al ja ti velim da ovaj ne smije među ljude kao ni cigo Mesić jer ce se osramotiti.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Gle, on ce morati pojaviti među ljudima na raznim prigodama, izvizdati ce ga, dovikivati mu, gore nego Zokiju i Mesiću . Neće pobjeći od toga.MaximusDecimusMiridije wrote:Ovo sve skupa je jedno stvarno zabavno razdoblje. Iskreno se nadam da ce potrajati :))
Guest- Guest
Izgubiti ce lokalne. A na vlasti ce biti 4 godine. Pa dao je svima sve, zašto bi ga rušili?kolerik wrote:Sigurno ce izgubiti izbore, mozda vec slijedece, za 4 godine.
A mozda i nece.
2015-08-15
kake su ove plave a kake one sive....deda ilerminatus wrote:
2015-08-08
Znam, ali neminovno je da negdje mora među smrtnike ne.kolerik wrote:A nije ti ionako njemu do toga da se druzi sa narodom...njemu je bitno da mu ne zvizde i dobacuju na hodnicima Brusselesa.kaja_333 wrote:Nisam vidjela. Al ja ti velim da ovaj ne smije među ljude kao ni cigo Mesić jer ce se osramotiti.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Gle, on ce morati pojaviti među ljudima na raznim prigodama, izvizdati ce ga, dovikivati mu, gore nego Zokiju i Mesiću . Neće pobjeći od toga.MaximusDecimusMiridije wrote:Ovo sve skupa je jedno stvarno zabavno razdoblje. Iskreno se nadam da ce potrajati :))
2015-08-15
A cuj Maxo...bitno i nebitno. ;)MaximusDecimusMiridije wrote:kolerik wrote:Sigurno ce izgubiti izbore, mozda vec slijedece, za 4 godine.
A mozda i nece.
E sad si sve rekao. Doslovno :))
Guest- Guest
Pa ajde, evo gledaj kada negdje dođe prvi putMaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Nisam vidjela. Al ja ti velim da ovaj ne smije među ljude kao ni cigo Mesić jer ce se osramotiti.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Gle, on ce morati pojaviti među ljudima na raznim prigodama, izvizdati ce ga, dovikivati mu, gore nego Zokiju i Mesiću . Neće pobjeći od toga.MaximusDecimusMiridije wrote:Ovo sve skupa je jedno stvarno zabavno razdoblje. Iskreno se nadam da ce potrajati :))
2015-08-15
On? Sumnjam da bi mu se uopce dalo potegnuti do kninske jare ili vukovarskog blata za mjesec dana. Slati ce izaslanika neka on slusa koncert.kaja_333 wrote:
Znam, ali neminovno je da negdje mora među smrtnike ne.
Mozda bas i Hasu...
Guest- Guest
Dobro i to je moguće.kolerik wrote:On? Sumnjam da bi mu se uopce dalo potegnuti do kninske jare ili vukovarskog blata za mjesec dana. Slati ce izaslanika neka on slusa koncert.kaja_333 wrote:
Mozda bas i Hasu...
2015-08-15
Kreditne i debitne :Pmichaellcmacha wrote:kake su ove plave a kake one sive....deda ilerminatus wrote:
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Pa ajde, evo gledaj kada negdje dođe prvi putMaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Nisam vidjela. Al ja ti velim da ovaj ne smije među ljude kao ni cigo Mesić jer ce se osramotiti.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:
Gle, on ce morati pojaviti među ljudima na raznim prigodama, izvizdati ce ga, dovikivati mu, gore nego Zokiju i Mesiću . Neće pobjeći od toga.
Meni Kajo iskreno svejedno :) ali ozbiljno. Meni je HDZ smece od stranke vec ohoho godina. Tako da ono...ne jebe me. Doduse cisto osobno u usporedbi sa sljamom na celu kompozicije od sad ce bit i godine dana ovo je istome korak naprijed. Opet kazem cisto osobni dojam. A sto ce biti kasnije...jebe mi se.
Ja osobno mislim da ce debela vecina kriticara ovog HDZ-a na sve to zaboraviti kroz po godine-godinu. Ono na ovom forumu se u zadnje vrijeme nevidjene stvari dogadjaju. Ljudi kojima je Milanovic uvijek bio kaca doslovno. I u 10 godina ne napisu za istoga nista pozitivno. Isti odjednom politicka manga,drzavnik i faca :D . U HDZ-u promjene jednog-dvojicu likova a svi ostali ostanu isti.....ljudi koji su skladali pjesme u cast istoga...odjednom nista nevalja,svi su isti,svi koji glasaju ovce....pa lol.
Kao sto rekoh, ja se nadam da ce ovo potrajati jer mi odavno nije ovako zabavno bilo na forumu. :)
Guest- Guest
Ma daj, pa oboje smo mu uzeli mjeru i prije nego sto je postao predsjednik adezeja, i ti i ja.kaja_333 wrote:Dobro i to je moguće.kolerik wrote:On? Sumnjam da bi mu se uopce dalo potegnuti do kninske jare ili vukovarskog blata za mjesec dana. Slati ce izaslanika neka on slusa koncert.kaja_333 wrote:
Mozda bas i Hasu...
Takav tip, voli fotelju i ured, kakav narod. Mozda u kampanji strogo kontrolirano.
Guest- Guest
kolerik wrote:Kreditne i debitne :Pmichaellcmacha wrote:kake su ove plave a kake one sive....deda ilerminatus wrote:
Paaaaa...posljedicno si vjerojatno vise u pravu tu nego sto si isao ciljano da budes
Naime te kartice pogotovo u manjim sredinama su u masu slucajeva jedini kredit koji je pojedinac trebao za sasvin uredjen i lijep zivot :D . Jedino sto te cinjenice nisu nikome smetale do pred 10 mjeseci. Odlaskom karamarka detektori pojedinaca za kriminal i korupciju se upalise na sve strane
Guest- Guest
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Pada broj stanovnika a raste broj zaposlenih u javnom sektoru
» Broj stranih radnika nadmašio je broj nezaposlenih
» '' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
» Gdje se sakrio Pupovac?
» Medo se sakrio od četnika
» Broj stranih radnika nadmašio je broj nezaposlenih
» '' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
» Gdje se sakrio Pupovac?
» Medo se sakrio od četnika
Page 4 of 8