Unuk koljača iz Jasenovca šef hrvatske diplomatije
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Unuk koljača iz Jasenovca šef hrvatske diplomatije
Pa dobro majkumu neznaci zato sto je odrastao u argentini...pa ako mu je i familija bila naherena...da je prije marende jutri srpsku krv pio jebote. Ovdje vazda ima ta neka shema picku materinu....kakvi su pretci bili da mora biti i danasnji covjek. Koji kurac jebote? Jel itko ovdje moze biti siguran u svoje pretke u zadnjih gomilu koljena da netko nije bio jebeni ludjak?
Guest- Guest
e al dragi pilselu djed nije bio desna ruka vjeki....epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:jebote vi ko da ga u dušu poznate.... lik je odrastao u čistoj ustaškoj obitelji i ustaše iz obitelji su mu bili osobni uzori kroz odrastanje....MaximusDecimusMiridije wrote:Stier je covjek koji ne zivi barem u proslosti i ne melje pizdarije toliko ko ovi idioti iz prethodnog saziva. Kako god bilo nemoze toliko zabrazditi.
i drago pilsel je....nije to jamac
2015-08-08
michaellcmacha wrote:e al dragi pilselu djed nije bio desna ruka vjeki....epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:jebote vi ko da ga u dušu poznate.... lik je odrastao u čistoj ustaškoj obitelji i ustaše iz obitelji su mu bili osobni uzori kroz odrastanje....MaximusDecimusMiridije wrote:Stier je covjek koji ne zivi barem u proslosti i ne melje pizdarije toliko ko ovi idioti iz prethodnog saziva. Kako god bilo nemoze toliko zabrazditi.
i drago pilsel je....nije to jamac
U svakom slučaju Stier se čini inteligentniji i odmjereniji od pilsela...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja se ovak zajebavam al kad bih objelodanio što i tko su neki od mojih bili, vi bi podnijeli kolektivnu prijavu na sve interne i međunarodne instance.... ;), a srbi s foruma bi raspisali nagradu za živog ili mrtvog....:))))... pizdića bi kap strefila....
2015-08-08
s obzirom na moje prijašnje stavove u vezi ustaša i ustaštva... jel... e al eto i ja sam ih s vremenom promijenio...;)michaellcmacha wrote:ja se ovak zajebavam al kad bih objelodanio što i tko su neki od mojih bili, vi bi podnijeli kolektivnu prijavu na sve interne i međunarodne instance.... ;), a srbi s foruma bi raspisali nagradu za živog ili mrtvog....:))))... pizdića bi kap strefila....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa i u mene je bilo debila raznih. Stas sad jebiga. Malo je stvarno glupo osjecati stigmu oko necega sto je napravio netko uvjetno govoreci moj a da ja nemam apsolutno nista s time. Cak stovise ni ne zivim u tom vremenu. Ono...
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Pa i u mene je bilo debila raznih. Stas sad jebiga. Malo je stvarno glupo osjecati stigmu oko necega sto je napravio netko uvjetno govoreci moj a da ja nemam apsolutno nista s time. Cak stovise ni ne zivim u tom vremenu. Ono...
Ts, moj djed je bio HSS i domobran, poslije za vrijeme jugoslavije, nikakva partija uz Crkvu tradicija, Glas koncila, ovo-ono, , jedino je stric nabusit zastranio u partiju,familija ga krivo gledala zbog toga.
A onda se i meni tradicija hss-a primila kao nešto imanentno hrvatskom političkom mentalitetu a i glede BiH povijesno najpragmatičnija.
Čak razmišljam učlaniti se opet ako stanu an noge :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
U mene je did najebo vrhunski. Mislim ne ono doslovno nego koliko je godina sluzio. Prvo ga u kraljevini zapalo da sluzi mornarnicu sto je bilo vise godina. Onda dodje NDH...opet mornarica. Cak je na crnom moru bio neko vrijeme. I onda kad je to zavrsilo u Jugoslaviji ga opet u mornaricu stave. Covjek je 15 godina rocnik bio. A onaj s majkine strane eh....taj je zastranio vrhunski. Taj je bio onako..."zaigran" i nemiran duh sklon pustolovinama.
Guest- Guest
jes ti poznavao te ljudeMaximusDecimusMiridije wrote:Pa i u mene je bilo debila raznih. Stas sad jebiga. Malo je stvarno glupo osjecati stigmu oko necega sto je napravio netko uvjetno govoreci moj a da ja nemam apsolutno nista s time. Cak stovise ni ne zivim u tom vremenu. Ono...
ja svoje jesam.... i pradjeda i djeda i brata od djeda... ti su ljudi mene odgajali do moje 12-te i 18-te godine.... pradjedov rođeni brat je bio u visoko pozicioniran u GUS-u, djed mi je bio vrbovan u črnomercu među prvih 100 i bio je zapovjednik u zalužanima, njegov brat je bio pod Mrakom od početka do kraja... jbg svi su oni preživjeli i sve ih ja ko dijete pa već i ko 18-godišnjak pamtim.... i nema tog zbog čeg bi se ja njih odrekao ili ih porekao....
2015-08-08
Pa nitko nije ni rekao da bi trebao ovo ili ono. Ono tvoja stvar zaboga :|
Guest- Guest
a nikad nisam imao u svojoj blizini nikakve ustaške relikvije niti se ikad s tim zamarao, niti imam dan danas niti mi djeca forcaju bilo šta u vezi tog.... niti im ja dozvolim... ali znaju tko i što su im bili šd i pd, kao što znaju da su im djed i otac tkđ bili hrvatski vojnici.... tj ratnici...
2015-08-08
pa niti može... ajd de ovak i može, ali uživo nema teorije....MaximusDecimusMiridije wrote:Pa nitko nije ni rekao da bi trebao ovo ili ono. Ono tvoja stvar zaboga :|
2015-08-08
Moja familija ima svakakvog skarta kroz povijest. Ono izrazito sjebanih ljudi i legendi. Ono....tipa jedan koji je uzimao od ljudi pare bokte jos u 19-om stoljecu koje su ljudi drugi isli radit u ameriku da bi se otkupili od suzanjstva od njega. Imali smo likova jbte koji su se bavili najgorom vrstom profiterstva u drugom svjetskom ratu....toliko su "dobri" bili da ih cak partizani nisu dirali kad je sve zavrsilo jer su im trebali takvi ljudi. To su mi opcenito najljigavije stvari na tim obiteljskim okupljanjima kad krenu te price...pa se s nostalgijom sjecaju toga i toga koji je bio dobar trgovac jer je za vrijeme najvece gladi mjenjao 10 kila krompira za neko zemljiste i slicne stvari. Ono skart ljudski jebote. Da ne spominjem onog debila kojem stoji slika u pomorskom muzeju u Dubrovniku. Vele sve pozitivne stvari o njemu tamo kao....a lik bio svercer i to se zna. Ono zaplijenilo mu brodove,prevozio robove u Juznu Ameriku...boze sacuvaj covjek. U drugom svjetskom vecinom sve domobrani uz par iznimki...bio je jedan ustasa ali taj je govorio da je bio samo glazbenik u ustasama. Itd itd...svega i svacega. Nisam se nikada poistovjecivao s ovima ili onima. Svako ima svoj put majkumu...nema mi smisla da me netko eventualno promatra kroz prizmu necega sto je netko nekada radio.
Guest- Guest
stalno slušam floskule kako nitko ne treba odgovarat za tuđe šta god bilo u pitanju... pa se pitam ako je pradjedov brat bio u GUS-u, kakve je to veze imalo s mojim pradjedom da su mu morali sve što je imao oteti i satrati ga u mitrovicu od kud se bogac bos kući vratio nakon 11 godina, na pustoš i rasulo.... djed se vratio iz italije 46 s laćnim podacima i skrivao 2 godine po goljaku (šuma povrh kostajnice) al im je svejedno dolijao naknadno pa je i on odradio krvavu dionicu u gradiški, aj dobro on je bio ustaša pa je dobro i prošao uz pomoć te skojevke iz banjaluke.... e al 30 godina kasnije najebe i moj stari koji jel nije imao veze s tim, a nakon još 20 godina veli meni vlado topićmajor KOS-a da ne ćivim u iluziji da se o meni ne zna ništa tj da se ne zna tko su i št bili moji i šlus ode maramih u mali logor, na porciju, a nakon tog u pičku mile i lepe podno prokletija gdje mi je doslovno bilo određeno gdje sam trebo zaleć.... ostala mi uspomena 24 godine robije u odsustvu i telefonsko obećanje željka čobića da će mi se napiti ustaške krvi.... ;)... to ti je onaj što trenutno načelnikuje u srpskoj vojsci sa obukom spec jed
2015-08-08
Srpski predsjednik, vojvoda Nikolić, ima i danas obtužnicu da je ubijao starice po selu Antin u Slavoniji.
Vučić je bio šegrt-konobar, nosio pivo i kuhao kafu Nikoliću i Šešelju. Antifašisti par exellence.
Vučić je bio šegrt-konobar, nosio pivo i kuhao kafu Nikoliću i Šešelju. Antifašisti par exellence.
Last edited by Eroo on 21/10/2016, 01:13; edited 3 times in total
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
ali ok sve je to nebitno... nego čujem od nekih svojih poznanika da ovaj saziv sabora ima dosta saborskih zastupnika koji imaju veze porijeklom sa ustašama... npr ima jedan za kojeg nikad ne bi pomislili.... :))... IVS
2015-08-08
njemu je valjda od djeda brat bio.... i to osuđen i na smrt presuđen, bez prava na grob... ne znam kako kod koga al kod mene je stričevsko srodstvo oduvijek bilo najbliže srodstvo....
2015-08-08
Valjda je trebao Slobi, kao Vulin i Dačić... ili Slobin ministar Vučić.pizzon wrote:
Divio se Tuđmanu
Last edited by Eroo on 21/10/2016, 01:18; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Kako je ovo mocno majko mila. U pozadini upaliti, odma!
Guest- Guest
Mrak.... :)))MaximusDecimusMiridije wrote:
Kako je ovo mocno majko mila. U pozadini upaliti, odma!
2015-08-08
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kako nova šefica hrvatske diplomatije gleda na Srbiju
» BEOGRAD CENTAR DIPLOMATIJE -3/4-12-15-OEBS
» odgovor hrvatskoj sefici diplomatije
» Poraz herojskih koljača
» Šef austrijske diplomatije: Ne možemo spaliti sve mostove s Rusijom
» BEOGRAD CENTAR DIPLOMATIJE -3/4-12-15-OEBS
» odgovor hrvatskoj sefici diplomatije
» Poraz herojskih koljača