ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Zašto mrzite Frljića"

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

"Zašto mrzite Frljića" - Page 3 Empty Re: "Zašto mrzite Frljića"

Post by Guest 20/10/2016, 17:22

Regoč wrote:
bogomdani wrote:
Regoč wrote:
Eva wrote:
Regoč wrote:
Nisi bila eksplicitna, ali očito igraš "olajavam koga želim".
A u kurac, i ti si nesiguran. Dobro, imaš najveće i najdebljeg kojeg sam u životu videla.
Nakon onih milijunah više ti ništa ne razlikuješ.
a ubi te kultura...interesantno da samo likovi koji kao zastupaju "desnu" stranu,prema zenama postupaju krajnje nekulturno...
Bogi, ne seri. Pročitaj od početka i gledaj tko je krenuo s nekulturom i insinunacijama kojekakvoga karaktera. Uostalom, dovoljno si dugo ovdje da znaš da Živana nema argumentaciju nego vrieđanje za bilo što o čemu piše.
Zene,sto se tu moze..znas da su jezicave,i sa njima se ne vrijedi klati..ono gentlemenski ignoriras i argumentirano i umno odgovaras..ono,nisi neki dripac neotesani,jel?? :) ..I meni su dame znale izvuci zivac,ali nadidjoh to..ebi ga,sebe vise userem ako to radim..

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 20/10/2016, 17:23

bogomdani wrote:
Regoč wrote:
bogomdani wrote:
Regoč wrote:
Eva wrote:
A u kurac, i ti si nesiguran. Dobro, imaš najveće i najdebljeg kojeg sam u životu videla.
a ubi te kultura...interesantno da samo likovi koji kao zastupaju "desnu" stranu,prema zenama postupaju krajnje nekulturno...
Bogi, ne seri. Pročitaj od početka i gledaj tko je krenuo s nekulturom i insinunacijama kojekakvoga karaktera. Uostalom, dovoljno si dugo ovdje da znaš da Živana nema argumentaciju nego vrieđanje za bilo što o čemu piše.
Zene,sto se tu moze..znas da su jezicave,i sa njima se ne vrijedi klati..ono gentlemenski ignoriras i argumentirano i umno odgovaras..ono,nisi neki dripac neotesani,jel?? :) ..I meni su dame znale izvuci zivac,ali nadidjoh to..ebi ga,sebe vise userem ako to radim..
Spolna ravnopravnost pa to ti je. Tražile su, eto im sad.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 20/10/2016, 17:23

Regoč wrote:
bogomdani wrote:meni je bitno da nekima dize kiselinu u grlo,a džigera im od muke vristi i pusta žutilo..desno ili lijevo?-nebitno ..party tajm.. king
U redu ti je kad Živana vrieđa? Samo napried!
Ma jok..nije u redu uopce vrijedjanje,i evo,ja se ozbiljno razmisljam da jednostavno pobrisem svoj profil i maknem se od foruma..uvrijede,profiliranja,ovoga i onoga mi dosta sa bilo koje strane..volio bih da ako moze bude ugodno druzenje ovdje...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/10/2016, 17:24

Regoč wrote:
bogomdani wrote:
Regoč wrote:
bogomdani wrote:
Regoč wrote:
Spolna ravnopravnost pa to ti je. Tražile su, eto im sad.
ne budi amateur..zbar i nategni na kitu..to se tak oradi... ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics