SDSS bi mogao dobiti osam mjesta pomoćnika ministra
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Osim provokatora, njega ne jebe niš priznati...:))))
Osim provokatora, njega ne jebe niš priznati...:))))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: SDSS bi mogao dobiti osam mjesta pomoćnika ministra
Točno. Ne može mu Švabo sudit za mutne poslove s Hypom u kojima i sami imaju prste, pa smo mi dobili simboličnu novčanu pomoć kako bi proveli pravdu.vuksadinare wrote:jer....jos mislimo da nam je bec glavni grad...jasambrend wrote:udba wrote:Sanader je nama bio ok, njega su makli Austrijanci jer im je pobrao neke predujmove, a nije ispunio obećano. Sada RBA uzima ni 10% predviđenog prometa.jasambrend wrote:Lako njemu kad je Joža prije toga sve poteze isplanirao...Seksu je preostalo samo ne zabrljati previše, al isto mu se dogodio Sanader...jedva su ga se riješili...od tad apstinira...
A zašto ga onda naše pravosuđe čereći za pizdarije ako je samo malo Austrijance zalevatio...
hajdemo biti optimisti, nije ni srbima kolaboracionistima lako u hdzeovoj vladi
хдз зна
хдз зна
Ocu, gledala sam nešto o holokaustu.Eva wrote:Kajo, oš maramicu?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Ocu, gledala sam nešto o holokaustu.Eva wrote:Kajo, oš maramicu?
marcellus wrote:kaja_333 wrote:Ocu, gledala sam nešto o holokaustu.Eva wrote: Kajo, oš maramicu?
Zazeblo me oko srca odma.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
To je kamilica, kaj te vas čekakaja_333 wrote:Ocu, gledala sam nešto o holokaustu.Eva wrote:Kajo, oš maramicu?
Guest- Guest
Plenki, Plenki, četnici mogu, Hrvati ne mogu! Eto nam europejca.vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/en/2014/direkt/64753/Priča-se-da-bi-SDSS--mogao-dobiti-osam-mjesta-pomoćnika-ministara.htm
marcellus wrote:kaja_333 wrote:Ocu, gledala sam nešto o holokaustu.Eva wrote:Kajo, oš maramicu?
Pojačaj plin da bolje grije!kaja_333 wrote:marcellus wrote:kaja_333 wrote:Ocu, gledala sam nešto o holokaustu.Eva wrote: Kajo, oš maramicu?
Zazeblo me oko srca odma.
Jedno je imati Srbe, drugo je imati četnike.udba wrote:Milanović je imao osam ne pomoćnika nego baš samih ministara Srba pa je povukao 4 godine mandata, ovaj bi mogo najmanje osam.
Osim toga Đakić nije "a" reko.
BOlje nek čuva u bocama jer bu ju to grijalo u Blejburškim hladnim noćima.
Guest- Guest
De, de, svi znamo zašto bi ti u boce, da možeš inhalirati. Navukla se u Auschwizu, jel?Eva wrote:BOlje nek čuva u bocama jer bu ju to grijalo u Blejburškim hladnim noćima.
Ne tuguj, dobit ćete i naše Palestince, kao bonus za Hasin angažman. To ti je interest na depositRegoč wrote:Jedno je imati Srbe, drugo je imati četnike.udba wrote:Milanović je imao osam ne pomoćnika nego baš samih ministara Srba pa je povukao 4 godine mandata, ovaj bi mogo najmanje osam.
Guest- Guest
Ne neg zadnji put nisam imala za roštiljat na Bleiburgu, pa sam se snašla s nekoliko milijuna Hrvata.Regoč wrote:De, de, svi znamo zašto bi ti u boce, da možeš inhalirati. Navukla se u Auschwizu, jel?Eva wrote:BOlje nek čuva u bocama jer bu ju to grijalo u Blejburškim hladnim noćima.
Guest- Guest
Samo si ih zadržite. A i da dođu, neće dugo ostati, sami će se vratiti.Eva wrote:Ne tuguj, dobit ćete i naše Palestince, kao bonus za Hasin angažman. To ti je interest na depositRegoč wrote:Jedno je imati Srbe, drugo je imati četnike.udba wrote:Milanović je imao osam ne pomoćnika nego baš samih ministara Srba pa je povukao 4 godine mandata, ovaj bi mogo najmanje osam.
Toliko ih je prešlo preko tebe? Nije ni čudo da "naširoko hodiš".Eva wrote:Ne neg zadnji put nisam imala za roštiljat na Bleiburgu, pa sam se snašla s nekoliko milijuna Hrvata.Regoč wrote:De, de, svi znamo zašto bi ti u boce, da možeš inhalirati. Navukla se u Auschwizu, jel?Eva wrote:BOlje nek čuva u bocama jer bu ju to grijalo u Blejburškim hladnim noćima.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» "Balkan bi mogao dobiti mnogo važnije mesto..."
» Djakovic bi mogao dobiti ogromnu odstetu zbog tuzbi da je instruirao selefije
» Deutsche Bank ukida 3.500 radnih mjesta nakon pada dobiti u 2023. godini
» Komadina: Zbog Milanovićevih opstrukcija sam obolio i otišao s mjesta ministra
» Vladimir Putin je možda izgubio dijelove Rusije, ali bi već ovaj vikend mogao ‘dobiti‘ pola Njemačke
» Djakovic bi mogao dobiti ogromnu odstetu zbog tuzbi da je instruirao selefije
» Deutsche Bank ukida 3.500 radnih mjesta nakon pada dobiti u 2023. godini
» Komadina: Zbog Milanovićevih opstrukcija sam obolio i otišao s mjesta ministra
» Vladimir Putin je možda izgubio dijelove Rusije, ali bi već ovaj vikend mogao ‘dobiti‘ pola Njemačke
Page 2 of 3