Sto HRvatska diplomacija treba napraviti da spasi Hrvatskog građanina kojeg je ISIL kidnapirao,dakle oteo?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sto HRvatska diplomacija treba napraviti da spasi Hrvatskog građanina kojeg je ISIL kidnapirao,dakle oteo?
Jer niti jedan pripadnik ISIL-a ne može reći da je nevin.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Sto HRvatska diplomacija treba napraviti da spasi Hrvatskog građanina kojeg je ISIL kidnapirao,dakle oteo?
Pokoj mu duši, ako je istina..njegovima snaga da izdrže.
2014-04-12
Premali ste,jer ste uglavnom u naguzenoj pozi..ovo je samo posljedica,a ti si to ispobrkao...Na Srednjem istoku,bi vi planuli kao žiška i ugasili se..barem takvi sa razmisljanjem poput tvoga..Onlinehero wrote:...ye i navuci nam na zemlju jos sranja...premali smo mi igraci za takve stvari!RayMabus wrote:Treba uzvratit ondje gdje može. Wehabdije na Balkanu. Povecat pritisak da se te grupe radikalno iskorijene sa ovih prostora.
Guest- Guest
Nismo baš premali kad se nađemo sa Srbijom po pitanju ovoga na ISTOJ VALNOJ DULJINI.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Onlajn misli da suzdrzanost sa Khozoepima pali...mdaaa...tada te smatraju kukavicom..Dakle,pravilan bi odgovr bio,kao vec jednom negdje napisah,uloviti Vehabdiju,i sa njim,tocno sto bude i sa ovim..u stvari 3 Vehabdije..
Guest- Guest
Upravo to...ali čuo sam da u nekim europskim zemljama imaju program rehabilitacije odvikavanja od terorizma i ubijanja.albatros wrote:Jer niti jedan pripadnik ISIL-a ne može reći da je nevin.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Da mu ušiju glavu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Antif_No1 wrote:Upravo to...ali čuo sam da u nekim europskim zemljama imaju program rehabilitacije odvikavanja od terorizma i ubijanja.albatros wrote:Jer niti jedan pripadnik ISIL-a ne može reći da je nevin.
Pa i Srbima je taj program dosta poznat.
2014-04-22
eto vidiš,toga se nisam sjetio iz dana u dan sve više me iznenađuješ..nekako mi se čini da sve više postaješ desničar.albatros wrote:Antif_No1 wrote:Upravo to...ali čuo sam da u nekim europskim zemljama imaju program rehabilitacije odvikavanja od terorizma i ubijanja.albatros wrote:Jer niti jedan pripadnik ISIL-a ne može reći da je nevin.
Pa i Srbima je taj program dosta poznat.
2015-07-23
Pa mogao bih ja biti i desničar,ali ne želim jer se desnica mora prvo distancirati od pogubnog djelovanja klerikalizma kojim su totalno inficirani.
2014-04-22
To sam ja govorio još davno,čak i u onim vremenima prije nego sam kročio putem antifašizma.Tada su se pojedinci zgražali na moju tobožnju blasfemiju.albatros wrote:Pa mogao bih ja biti i desničar,ali ne želim jer se desnica mora prvo distancirati od pogubnog djelovanja klerikalizma kojim su totalno inficirani.
2015-07-23
Smatram se desnicarom,i u svakom segmentu to jesam,nisam religiozni fanatik,stovise jedna blaga reformirana struja,na koju cak i moji ortodoksci gledaju sa negodovanjem..albatros wrote:Pa mogao bih ja biti i desničar,ali ne želim jer se desnica mora prvo distancirati od pogubnog djelovanja klerikalizma kojim su totalno inficirani.
Guest- Guest
Ja sebe držim za budalu. I moja žena.
crvenkasti-
2014-04-17
Gdje ces qrc nazivati budalom???
Guest- Guest
pročitah da biraju ne 'vatat Ruse, kažu loša iskustva...jel točno, ne znam, ali nešto i ne telefoniraju Putinu...ili su sami izrod nečatisvog što stoluje u Moskvibogomdani wrote:Onlajn misli da suzdrzanost sa Khozoepima pali...mdaaa...tada te smatraju kukavicom..Dakle,pravilan bi odgovr bio,kao vec jednom negdje napisah,uloviti Vehabdiju,i sa njim,tocno sto bude i sa ovim..u stvari 3 Vehabdije..
n_razbojnik-
2014-04-15
Pa sa Rujama nema zaebancije..mrkni njihovog,doci ce po tebe,sto po tebe,ali i famiglia moze naebati...Imaju bogato nasljedje obavjestajnih mreza diljem svijeta,jos tijekom Hladnog rata..nevjestin_razbojnik wrote:pročitah da biraju ne 'vatat Ruse, kažu loša iskustva...jel točno, ne znam, ali nešto i ne telefoniraju Putinu...ili su sami izrod nečatisvog što stoluje u Moskvibogomdani wrote:Onlajn misli da suzdrzanost sa Khozoepima pali...mdaaa...tada te smatraju kukavicom..Dakle,pravilan bi odgovr bio,kao vec jednom negdje napisah,uloviti Vehabdiju,i sa njim,tocno sto bude i sa ovim..u stvari 3 Vehabdije..
Guest- Guest
nis od toga..Rusija ne lezi na tektonskim rasjedima
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Egipat ubio vođu ISIL-a koji je oteo Tomislava Salopeka?
» Hrvatska diplomacija i (anti)hrvatski mediji
» Orban: U Ukrajini treba mir da đeneral Šojgu spasi svoje dupe
» Prema svemu sudeći, imovina je vrhbosanskom nadbiskupu, kardinalu Vinku Puljiću važnija i vrjednija od katoličkog (dakle, hrvatskog) puka u Bosni i Hercegovini
» Vlada zna što treba napraviti te da na kraju rezultati najglasnije govore
» Hrvatska diplomacija i (anti)hrvatski mediji
» Orban: U Ukrajini treba mir da đeneral Šojgu spasi svoje dupe
» Prema svemu sudeći, imovina je vrhbosanskom nadbiskupu, kardinalu Vinku Puljiću važnija i vrjednija od katoličkog (dakle, hrvatskog) puka u Bosni i Hercegovini
» Vlada zna što treba napraviti te da na kraju rezultati najglasnije govore
Page 2 of 2