Afričke zemlje ne žele primiti natrag svoje građane kojima je odbijen status izbjeglice u EU
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Afričke zemlje ne žele primiti natrag svoje građane kojima je odbijen status izbjeglice u EU
bude,bude,prije ili poslije,kad ih europpljani pocnu sutati van svojih drzava..vi ste ono kulturan narod pa ih prihvatite...
Guest- Guest
Re: Afričke zemlje ne žele primiti natrag svoje građane kojima je odbijen status izbjeglice u EU
I onda isto neče bit moj probljem.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Primit ce sve....i tudje. Ako im se zaprijeti ukidanjem financijske pomoci koje primaju na godisnjoj bazi. Da vidis kako ce primiti odmah sve.
Guest- Guest
Primit če ih ...pa če ih opet pustit.
2014-04-11
Spasilački timovi MSF-a i SOS Mediterana pažljivo pregledaju horizont u potrazi za izbjeglicama koje čamcima napuštaju Libiju.
Rizik za promjenu
Nakon dva dana patroliranja, posada broda "Aquarius" je uočila gumeni čamac.
U njemu je više od 100 mladića, većinom iz Zapadne Afrike.
Dva spasilačka plovila su poslana po njih.
"Saznali smo da su ti ljudi u čamcu bili duže od 20 sati i da su gladni i žedni. Neki su pili morsku vodu da prežive. Vjerujte mi, da ih nismo našli, ne bi preživjeli", kaže Ferry Schippers, koordinator MSF-a.
Mladići kažu kako su se odlučili riskirati kako bi promijenili svoj život.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sredozemlje-opet-glavna-izbjeglicka-ruta
Do 2030 Europa bude izgledala ko Afrika.
Rizik za promjenu
Nakon dva dana patroliranja, posada broda "Aquarius" je uočila gumeni čamac.
U njemu je više od 100 mladića, većinom iz Zapadne Afrike.
Dva spasilačka plovila su poslana po njih.
"Saznali smo da su ti ljudi u čamcu bili duže od 20 sati i da su gladni i žedni. Neki su pili morsku vodu da prežive. Vjerujte mi, da ih nismo našli, ne bi preživjeli", kaže Ferry Schippers, koordinator MSF-a.
Mladići kažu kako su se odlučili riskirati kako bi promijenili svoj život.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sredozemlje-opet-glavna-izbjeglicka-ruta
Do 2030 Europa bude izgledala ko Afrika.
2014-04-11
Prvo treba pobiti ove što ih dočekuju i spašavaju, a onda potapati čamce.
Ma neeeeeeeeeeeeeeeRegoč wrote:Prvo treba pobiti ove što ih dočekuju i spašavaju
2014-04-11
ako longi i ja ne preuzmemo
nista od svega
nista od svega
dijagram-
2015-08-09
Ja neču ništa. Mene boli kuraz. Ti imigranti če uništit emaničipačiju. Samo trpaj.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Merkel: Neprihvatljivo je da neke zemlje odbijaju primiti izbjeglice jer su muslimani
» U Švedskoj prob.... nestalo 14.000 imigranata kojima je odbijen azil
» Želim primiti sve tri doze, uključujući i dodatnu. Pozivam sve građane da se cijepe
» Crosol: Hrvatska mora primiti izbjeglice iz Afganistana
» Američki kongres ukinuo Kini status zemlje u razvoju
» U Švedskoj prob.... nestalo 14.000 imigranata kojima je odbijen azil
» Želim primiti sve tri doze, uključujući i dodatnu. Pozivam sve građane da se cijepe
» Crosol: Hrvatska mora primiti izbjeglice iz Afganistana
» Američki kongres ukinuo Kini status zemlje u razvoju
Page 2 of 2