ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska vojska sprema se na Rusko/Srpski napad

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Hrvatska vojska sprema se na Rusko/Srpski napad - Page 4 Empty Re: Hrvatska vojska sprema se na Rusko/Srpski napad

Post by RayMabus Thu 20 Oct - 10:34

De Pizzon odhebi. Kad uđeš u EU onda češ imat pravo glasa.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Hrvatska vojska sprema se na Rusko/Srpski napad - Page 4 Empty Re: Hrvatska vojska sprema se na Rusko/Srpski napad

Post by michaellcmacha Thu 20 Oct - 10:36

pa što se ljutiš pizzdiću... sad vas negativno percipiramo i drukamo protiv vas... kad se popravite i kad budete kako treba promijenit ćemo stajalište, pa možda i drukat za vas...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Eroo Thu 20 Oct - 10:38

pizzon wrote:
Eroo wrote:
pizzon wrote:Propao plan da se osudi Dodik
D. M - G. Č. | 20. oktobar 2016. 09:04 | Komentara: 0
Neuspeo pokušaj hrvatskih poslanika da Evropski parlament kazni politiku Banjaluke. Parlamentarne grupe protiv rezolucije o Srpskoj

Hrvatska vojska sprema se na Rusko/Srpski napad - Page 4 Pol-propao%20plan_620x0
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:630827-Propao-plan-da-se-osudi-Dodik

eto vucko, 
svakodnevno na delu hrvatsko politick  antisrpoko delovanja protiv srpske.
nepostoji bilo kakva aktivnost srbije kontra hrvatske ili hrvata u bh federaciji. 
a non stop drobos o nekom napadu na hrvatsku.
ne postoji instirucija od un do eu gde niste u 1 redu protvi srbije ili srpske.

To nam je potvrdio i Kristijan Dan Preda, izvestilac EP za BiH:
- Evropska narodna partija (EPP) zatražila je pre tri nedelje debatu o ovoj temi, ali druge političke grupe u EP nas nisu podržale. Sledećeg meseca imaćemo prvu raspravu o godišnjem izveštaju o BiH i siguran sam da će se razmatrati i pitanje referenduma - kaže Preda.

_______________________________________________________________________________________________________________

Ako je europska narodna partija (tkzv. narodnjaci) nešto zatražila onda će to biti i izglasano. 
Novinar očigledno nije informiran tko je danas ogromna većina u eu parlamentu. 
Dakle, ne radi se o Šuici, već o  narodnjacima, koji su danas "vladajući" u EU.

PS: Ne postoji ništa u EU što bi se zvalo "evropska narodna partija".
     Postoji samo novinar ovoga članka, koji izmišlja događaje i izjave.

upravo se radi o njoj,  hrvatskoj,
koja ne prolusta situiaciuju da izrazi negativizma prema srbiji
ne postoji forum ili insitucija od un do eu da to nije slucaj
ne zelim, dosadno mi je da nabrajam sve uspele i neuspele
rezolucija i kombinacije

Reolucije se najprije pripreme na odboru svih narodnjačkih stranaka i nakon što se tamo usvoji ide u parlamentarnu proceduru.
Pošto su narodnjaci u većini usvajanje je zajamčeno. Tu i tamo se doda po neki amadman i to je to.
Novinar ti je obično škrabalo, koje nema veze kako stvari funkcioniraju u eu parlamentu. Ustvari lažov s namjerom.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by dzango Thu 20 Oct - 10:40

michaellcmacha wrote:
dzango wrote:Ovi čamci će da ti pomognu protiv Rusa u pičku materinu.
protiv rusa ne mere pomoć ni malo žešća pomorska teehnika, ali zato s vama ne bi trebali imat nikakvih problema... čak i ako vam rusi opet dopreme nešto "opreme" i "MTS", pod uvjetom da ju ne pogube po džepovima....
Kako misliš da sa ovim čamcima sa mora ratuješ sa Srbijom?

2014-04-19

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Thu 20 Oct - 10:43

dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
protiv rusa ne mere pomoć ni malo žešća pomorska teehnika, ali zato s vama ne bi trebali imat nikakvih problema... čak i ako vam rusi opet dopreme nešto "opreme" i "MTS", pod uvjetom da ju ne pogube po džepovima....
ja sam ti u mirovini i ja ne mislim da ratujem sa srbijom... mi smo sad ako ništa a oni dobri poznanici... s vama će ko i u dobra stara vremena ratovati europljani iz prve postave.... samo pretpostavljam da vas u ovoj zgodi ne budu nateravali uokolo neg vas budu zblebali na licu mesta....;)
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 20 Oct - 10:44

dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
Nikako. Riječ je o običnoj pomorskoj vježbi HRM koja se standardno radi x puta godišnje i to je sve.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dzango Thu 20 Oct - 10:47

michaellcmacha wrote:
dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
ja sam ti u mirovini i ja ne mislim da ratujem sa srbijom... mi smo sad ako ništa a oni dobri poznanici... s vama će ko i u dobra stara vremena ratovati europljani iz prve postave.... samo pretpostavljam da vas u ovoj zgodi ne budu nateravali uokolo neg vas budu zblebali na licu mesta....;)
Koji bre Europljani? Koja je to vojska? Jedini sposobni za rat su Ameri. Ovo ostalo je kurac na biciklu. Vazalske uslužne službe.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango Thu 20 Oct - 10:49

RayMabus wrote:
dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
Nikako. Riječ je o običnoj pomorskoj vježbi HRM koja se standardno radi x puta godišnje i to je sve.
Šta jede govna onda ovaj sa naslovom? Hoće u Jadranu da ratuje protiv Srba. El idioto.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Thu 20 Oct - 10:52

dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
Koji bre Europljani? Koja je to vojska? Jedini sposobni za rat su Ameri. Ovo ostalo je kurac na biciklu. Vazalske uslužne službe.
onda dobro za vas, ukoliko nema opasnosti u obliku spremne i voljne vojske protiv vas za vas veliki plus... jebiga ameri isto ne vjerujem da bi vas opet išli bombat... treba vidjet koliko je dosegnuta razina američkih izravnih ulaganja u srbiju...ako su već dosta podosta nakrkali svojih zelembaća, onda vas ne budu ni oni.... a velim mi da vas napadamo to je isključeno, mi se trenutno skoro da sam uvjeren ne mremo ni braniti a kamoli napadati....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 20 Oct - 10:54

dzango wrote:
RayMabus wrote:
dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
Šta jede govna onda ovaj sa naslovom? Hoće u Jadranu da ratuje protiv Srba. El idioto.
Ma misli valjda ako Rusi preuzmu CG al nas generalno boli kuraz za to tako da......nek se Talijani brinu za to a nas se to netiče.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Thu 20 Oct - 11:22

a sta ste vi dezurni antisrbi.
mozda, ko zna, da su vam odbijanjem poslali poruku da ne kenjati vise,
da to nije  ocekivana regionalna politika.
jednog dana, kada sve ovo prodje, za 10 ili 20...bice... bice.. bice...
 drugacije !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 20 Oct - 11:28

Srpska prestonica predlog američkog magazina Džetseter
Popularni američki onlajn magazin Džetseter objavio je članak u kom poziva čitaoce da posete Srbiju i njenu prestonicu, kao jednu od devet najinteresantnijih turističkih destinacija u Evropi ove jeseni, saopšteno je danas iz Turističke organizacije Srbije (TOS).
IZVOR: TANJUG SREDA, 19.10.2016. | 17:35Hrvatska vojska sprema se na Rusko/Srpski napad - Page 4 118001629658078ac470857310217420_v4%20big
Kako je navedeno, Srbija se u tom članku nalazi na listi "rame uz rame" sa Barselonom, Berlinom, Cirihom, Portom i drugim poznatim destinacijama. 

Magazin Džetseter jedno je od čitanijih onlajn izdanja u Americi sa više od milion pregleda dnevno, a objava u tom magazinu rezultat je prve posete američkih medija Srbiji, koju je TOS sprovela početkom meseca, navodi se u saopštenju.

polako, panta rhei !
Toma se nije bas prlslavio svojom privatnom politikom koju je nametao Srbiji.
na redu su predsednicki izbori !
mozda nam je pun q da budemo metak u tudjoj pusci.
mozda ne zelimo da budemo meta iz diskutabilne ljubavi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 20 Oct - 11:34

mozda zato Vucic cuti, ne zeli da se previse exponira.
jer i njegova pozicija i politicki kurs umnogome ce
zavisiti od rezultata pred. izbora.
on, Vucuc,
dobija na unutrasnjoj politici i to je ok, ali rana je spoljna !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 20 Oct - 12:09

NEĆE TIME JOŠ DA SE BAVIVučiću važnije fabrike od predsedničkih izbora
Autor: Tanjug | 20.10.2016. 12:02
Premijer Vučić poručio da se još šest meseci neće baviti predsedničkim izborima u Srbiji i da je trenutno mnogo važnije otvaranje fabrika, nego izbori.

Hrvatska vojska sprema se na Rusko/Srpski napad - Page 4 Tan2016-10-20_113236829_0_1000x0

Aleksandar Vučić u Kikindi , Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Predsedničkim izborima ću se baviti za šest meseci, a do tada ćemo raditi ustavom propisani posao, jer mislim da je mnogo važnije ovo što smo danas uradili u Kikindi, juče u Nišu, a sutra u Kruševcu, izjavio je Vučić danas posle otvaranja francuske fabrike za proizvodnju metalnih delova za automobilsku industriju "Mekafor" u Kikindi.
Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara kako komentariše ocenu predsednika Srbije Tomislava Nikolića da nema ko da ga ugrozi na predstojećim izborima, rekao da vidi da ima mnogo kandidata i stranaka, ali da nema vremena time da se bavi.
"Kada budemo odlučili ko će biti kandidat, pokušaćemo da se za tih 25-30 dana suprotstavimo nekim drugim ljudima za koje vidim da su već pobedili. Pokušaćemo, ali pošto vidim da su apsolutni favoriti, šanse su nam male", rekao je Vučić i dodao da je predsednik Nikolić dobro obavljao svoj posao u prethodne 4,5 godine.
Kako je dodao, do tada će se baviti ustavom propisanim poslom.
"Mislim da je to što smo u Kikindi uradili mnogo važnije, kao i juče u Nišu i što ćemo sutra u Kruševcu da uradimo. To su stvari koje znače život, za ove ljude, radnike i njihove porodice", zaključio je Vučić koji je danas prisustvovao otvaranju fabrike za proizvodnju metalnih delova u automobilskoj industriji u Kikindi.
Fabriku je otvorila francuska kompanija Mekafor, uloženo je četiri miliona evra i u njoj će raditi 80 ljudi. Vučić je rekao da Srbija ima sve bolje trgovinske odnose sa Francuskom i da su francuskim kompanijama, kao i drugim investitorima, u Srbiji omogućeni najbolji uslovi za poslovanje.
On je pozvao francuske investitore da i dalje ulažu u Srbiji koja postiže sve bolje ekonomske rezultate. Po rečima premijera, stanje u državnom budžetu nikad nije bilo bolje, što stvara uslove da se sa misijom MMF-a, koja je od danas u poseti Srbiji, razgovara o povećanju plata u javnom sektoru i penzija.
"Ti rezultati ne bi bili tako dobri da nije investitora koji ulažu u Srbiji, a oni ne bi dolazili da ovde nema dobrih i posvećenih radnika", rekao je Vučić i dodao da u ne vidi nikakav problem da Srbija dalje napreduje, uzuzev spoljnih izazova.
"Sve zavisi od nas, naše marljivosti, truda i energeije", istakao je Vučić.

msm da je najbolje da nemas favorita,
kad vec nisi, ili ne planiras da budus  deo trke.
medjutim, ko zna, ima veliku vecinu u parlamentu,
kao pred. moze da kontrolise sve. sa te tacke,
mozdja je glupo da jednostavno ne pokupi ponudjeno.

objektivno, trenutno, ne moze niko da ga preskoci.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 20 Oct - 12:21

VUČIĆ: Sad otvaramo fabrike, 
a za šest meseci ćemo pokušati da pobedimo ove predsednike 
što su već pobedili!

Tanjug 20. 10. 2016. 11:53

evo 
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 20 Oct - 12:34

pizzon wrote:
na redu su predsednicki izbori !
mozda nam je pun q da budemo metak u tudjoj pusci.
mozda ne zelimo da budemo meta iz diskutabilne ljubavi.

Sve ce ostati na "mozda" :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Stanojko Thu 20 Oct - 12:42

pizzon wrote:VUČIĆ: Sad otvaramo fabrike, 
što su već pobedili!

evo 
Evo i tebi... Zasluzio si.

Hrvatska vojska sprema se na Rusko/Srpski napad - Page 4 Sendvici

2014-05-05

Back to top Go down

Post by marcellus Thu 20 Oct - 12:55

Stanojko wrote:
pizzon wrote:VUČIĆ: Sad otvaramo fabrike, 
što su već pobedili!

evo 
Evo i tebi... Zasluzio si.

Hrvatska vojska sprema se na Rusko/Srpski napad - Page 4 Sendvici

da dodam

Hrvatska vojska sprema se na Rusko/Srpski napad - Page 4 Boza-905663-1

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Regoč Thu 20 Oct - 15:54

pizzon wrote:srbija, solo ili sa rusijom,
nece nikad napasti susedne zemlje,
osim, u cilju odbrane,
srpske, ako bude agresije.
znaci, od okruzenja zavisi.
Kao što ste se branili od 90. do 95. uviek na tuđem.
Hrvatska vojska sprema se na Rusko/Srpski napad - Page 4 Vukovar1991_13

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč Thu 20 Oct - 15:56

pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:ok, vucko ! 
mi cemo napasti, hrvatsku i bh federaciju,
samo ne znam zbog cega,
pa ce nato nas da rasturi, komplet.
eto, tako. 
neces to da dozivis !
samo moze obrnuto, da zbog balija i cilja
da se ponisti srpska vi napadnete srpske,
uz " nato pozornost " iz vazduha.
da mlate putnicke vozove i bolnice po srbiji,
ko sto su navikli, dok  ne priznamo !
ali cete vi gutati ono sto se neguta,
jer ste  " dragovoljci " u agresiji na srpsku.
ajd ne prdi...to vam je u krvi...

ti kenjas, vama je to u krvi
ne proganjamo mi hrvate po srbiji
vec vi srbe
Proganjamo Srbe po Srbiji? Ajd da i to čujem.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč Thu 20 Oct - 16:02

pizzon wrote:Hrvatska vojska sprema se na Rusko/Srpski napad - Page 4 118001629658078ac470857310217420_v4%20big
Koji fotošop!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics