ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!

Page 17 of 24 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24  Next

Go down

Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju! - Page 17 Empty Re: Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!

Post by Guest Tue 18 Oct - 17:11

dzmrdz wrote:
michaellcmacha wrote:
dzmrdz wrote:Moja maceha je slovakinja bila i jela je piletinu sa kompotom odtrešanja. ..meni bilo nezamislivo
A sada nakon svih silnih kuhinja koje sam probao to mi je ok...
dzmrz... veli svetozar da smo si ti i ja u nekoj zavadi i da ti nisam baš mio.... skoro pa da je i neš gore u pitanju....

Kad je rekao i sta je rekao?

Ja nisam s nikim u zavadi a ja i ti smo se raspravili posle te zavade na koju on verovatno moze jedino misliti. 
meni jedino nije milo kad se uvucem u neku svadju oko politike i to mi stavrno nije milo iz vise razloga koje vec znas i sam jer mi se tu onda pokvari misljenje o ljudima a izgleda da vi sto ste duze tu to shvacate drugacije..

Ja sa svima pricam i nisam s nikim u zavadi a s kime ne zelim da pricam ja se ne obracam nikako niti odgovaram na njihove postove, oni to znaju vec koji su.
Mišamaš kao i obicno izvce tudje rijeci,dakle,laze,a drugim to potura...
Odnosi se na onu raspravu ,gdje se Mišamaš oborio na tebe,i pokusavao ti implemetirati muljanje i laganje,a sto voli sVIMA rditi,u pokusaju da ih diskreditira,proglasi nevjerodostojima,a iz razloga,samo njemu poznatih.. confused
Radi to na vrlo podao i perfidan nacin da nabacuje tone i tone svojih insinuacija,polako dome dodaje izvrnute izjave drugih i nakraju veledobitno nekog proglasi lazovom..
Patologija,i to ona najzesca,a ti ljudino,debelo si se zaebao,kad si isao tom liku dati svoje podatke(mislim,koji ti je bi kiki???)
Sto mislis da je Mišamaš neki faktor bitan na forumu i u reali??
Cistz zabrijan tip,koji ne moze podnijeti Srbe,u nekim situacijama,da ispadne pozitiva glumi multikultija,a
zali sto "posao nije odradjen do kraj" po pitanju Srba-to ga sam pitaj na sto misli,i nes po pitanju putovnica,koje bi oduzeo ovima i onima...sve dokazi fenomenalno izoblicenog egotripa,koji pati jer ga u reli nitko vise ne zarezuje,osim onih koji to moraju...
Dakle,navalio je na tebe iz tog razloga...drugi je par rukava sto sad moras onako fino da mu povladjujes,da ..... jesi procitao onaj topic,gdje se hvasta kako su razhebali Srbina u RH uniformi,radi togajel je polupijan stavio sajkacu sa kokardom???..svrsavao je na taj topic.. brush

Guest
Guest

Back to top Go down

Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju! - Page 17 Empty Re: Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!

Post by Guest Tue 18 Oct - 17:24

bogomdani wrote:
dzmrdz wrote:
michaellcmacha wrote:
dzmrdz wrote:Moja maceha je slovakinja bila i jela je piletinu sa kompotom odtrešanja. ..meni bilo nezamislivo
A sada nakon svih silnih kuhinja koje sam probao to mi je ok...
dzmrz... veli svetozar da smo si ti i ja u nekoj zavadi i da ti nisam baš mio.... skoro pa da je i neš gore u pitanju....

Kad je rekao i sta je rekao?

Ja nisam s nikim u zavadi a ja i ti smo se raspravili posle te zavade na koju on verovatno moze jedino misliti. 
meni jedino nije milo kad se uvucem u neku svadju oko politike i to mi stavrno nije milo iz vise razloga koje vec znas i sam jer mi se tu onda pokvari misljenje o ljudima a izgleda da vi sto ste duze tu to shvacate drugacije..

Ja sa svima pricam i nisam s nikim u zavadi a s kime ne zelim da pricam ja se ne obracam nikako niti odgovaram na njihove postove, oni to znaju vec koji su.
Odnosi se na onu raspravu ,gdje se Mišamaš oborio na tebe,i pokusavao ti implemetirati muljanje i laganje,a sto voli sVIMA rditi,u pokusaju da ih diskreditira,proglasi nevjerodostojima,a iz razloga,samo njemu poznatih.. confused
Radi to na vrlo podao i perfidan nacin da nabacuje tone i tone svojih insinuacija,polako dome dodaje izvrnute izjave drugih i nakraju veledobitno nekog proglasi lazovom..
Patologija,i to ona najzesca,a ti ljudino,debelo si se zaebao,kad si isao tom liku dati svoje podatke(mislim,koji ti je bi kiki???)
Cistz zabrijan tip,koji ne moze podnijeti Srbe,u nekim situacijama,da ispadne pozitiva glumi multikultija,a
zali sto "posao nije odradjen do kraj" po pitanju Srba-to ga sam pitaj na sto misli,i nes po pitanju putovnica,koje bi oduzeo ovima i onima...sve dokazi fenomenalno izoblicenog egotripa,koji pati jer ga u reli nitko vise ne zarezuje,osim onih koji to moraju...
Dakle,navalio je na tebe iz tog razloga...drugi je par rukava sto sad moras onako fino da mu povladjujes,da ..... jesi procitao onaj topic,gdje se hvasta kako su razhebali Srbina u RH uniformi,radi togajel je polupijan stavio sajkacu sa kokardom???..svrsavao je na taj topic.. brush

ja sam stavio sto sam stavio a sad jel greska vidicemo. Ja sam dokazao ono sto sam mislio a to da li Miha mene iskreno ili neiskreno postuje to ce pokazati vreme.
Iskreno taj dokumenta nije tajna ni u kom smislu enivej..

ako on ne moze podneti Srbe ja mu tu ne mogu nista i to je opet njegov a ne moj problem. Na forumskom nivou funkcionisemo za sada a i u vezi nekih drugih pitanja se ljudi mogu naci a d anije politika.
Ako me sutra taj isti Miha negde ima prilike klepiti jer sam Srbin, na cast mu. ne slazem se sa velikom vecinom njegovih stavova sto se tice politike ili vidjenja rata ali mu dajem za pravo da ih ima. Ne preti mi i ne vredjamo jedan drugog i sl.
Ja zivim u Uk i HR je za mene past time tako d abih bas mogao da kenjam sta hocu ali ne vidim smisla.
ja prema svakome prvo probam lepo, bio on Miha ili Pizon..ili ti.
I za tebe govore mnogi ovo i ono a mene se ne tice i moj odnos prme atebi je samo moj odnos prema tebi. 

ja ima tu "losu" osobinu sto pokusavam da se fokusiram na neke pozitivne strane kod svakoga. Mozda je to sto kazes ti povladjivanje, mozda stavrno povladjujem ali ne smao njemu...
Ja ne zelim da dodjem na taj nivo na kojem pola foruma funkcionise.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 17:36

dzmrdz wrote:
bogomdani wrote:

ja sam stavio sto sam stavio a sad jel greska vidicemo. Ja sam dokazao ono sto sam mislio a to da li Miha mene iskreno ili neiskreno postuje to ce pokazati vreme.
Iskreno taj dokumenta nije tajna ni u kom smislu enivej..

ako on ne moze podneti Srbe ja mu tu ne mogu nista i to je opet njegov a ne moj problem. Na forumskom nivou funkcionisemo za sada a i u vezi nekih drugih pitanja se ljudi mogu naci a d anije politika.
Ako me sutra taj isti Miha negde ima prilike klepiti jer sam Srbin, na cast mu. ne slazem se sa velikom vecinom njegovih stavova sto se tice politike ili vidjenja rata ali mu dajem za pravo da ih ima. Ne preti mi i ne vredjamo jedan drugog i sl.
Ja zivim u Uk i HR je za mene past time tako d abih bas mogao da kenjam sta hocu ali ne vidim smisla.
ja prema svakome prvo probam lepo, bio on Miha ili Pizon..ili ti.
I za tebe govore mnogi ovo i ono a mene se ne tice i moj odnos prme atebi je samo moj odnos prema tebi. 

ja ima tu "losu" osobinu sto pokusavam da se fokusiram na neke pozitivne strane kod svakoga. Mozda je to sto kazes ti povladjivanje, mozda stavrno povladjujem ali ne smao njemu...
Ja ne zelim da dodjem na taj nivo na kojem pola foruma funkcionise.
Pajdo moj,Srbin si,dakle,neki respekt zaboravi,stovise,da si citao malo starije postove od toga ..ne znam vise niti kakobih ga nazvao,jer mi je ponestalo vrsta koje opisuju samo dno evolucijskog lanca..
Uglavnom,tema je bila politika i tko je na vlasti,a da se daju odrjesene ruke,posao bi se obavio do kraja,kako spomenuh..
Ja nisam niti Hrvat,niti Srbin,i fakat me ti odnosi ne opterecuju,vidim prilcno realno i objektivno,nepristrano..ono sto vidim,je cinjnica da svako malo njegovo nasilno nametanje rasprave pocinje sa ..Srbi su..eto,presuda je vec dana...
i ti mos biti generacija koja nema veze sa ratom i sranjima,ostaje cinjenica da si Srbin..respekt??ne..moli Boga,da takvi psi rata ne dobiju priliku zasjesti na vlast,stono je pozelio Kicuš u svojoj malodusnosti,jer ne vidi svoju perspektivu u poharanoj drzavi,uhljebima i parazitima na drzavnoj jasli...e sto bi se svi usrecili... Suspect
I vidis,da dovrsim,tip je profil doslovnog psihopate,jer u suprotnom bi uvazi necuju zelju da ne komunicira sa njim..no ne,kazes mu,odheb,nema price,on i nadalje gura svoje,namece se,siluje..e sad jedan dio forumasa zauvijek ošuti ili mu se tih priklon uz noge...sve drugo njemu je neprihvatljivo..zato se i obara na mene,jer mu odgovaram njegovim oruzjem..p'a onda kad se povuce na kratko kao pseto izranjavljeno u fajtu,,malo se primiri,pocne nekako i pristojno,ali ubrzo opet pokaze svoj pravi karakter..tako i danas..nema,mora on poceti vrijedajti i redati uvrede...daleko od toga da to smeta,jerbo od lajavog psa drugo niti ne ocekujes,nego truje forum u najgorem smislu,a zasluzan je i za gasenje onog starog,gdje se njegov mali coporcic nametnuo normalnim ljudima i lagano je sve oslo u kurac..ovdje je bilo lijepo i ugodno dok taj bolesnik nije dosao ovamo i poceo istu igru,kao i tamo na onom forumu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 17:47

Kolega, svako ce za sebe da odgovara. Mrznja je otrov za dusu i telo. Ja isto ne dam da neko pljuje na moje ali ne bih nikome glavu za to skidao i sve sto uradim lose Bog ce samo mene kazniti. Isto tako i za Mihu ili bilo koga drugoga.

Ja pokusavam naci neke dodirne tacke a ne tacke razdvajanja mada mi se cini da me nece forum dugo citati iz vise razloga a ovakvi kao opisani su jedni od tih.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 17:49

hehehe,na volju ti..slobodno..meni dovoljno da taj livadić zauvijek odhebe od Menea,a vjerujem i drugim bi laknulo da ode nekud drugdje..jedan dan u baniranju,tako je ovdje bilo lijepo i harmonija vladala.. :greenmed
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme Tue 18 Oct - 17:50

crvenkasti wrote:Moja se nećkala, ali kad je vidjela, e onda. I dalje je, sve do sad.
vidjela je ona koliko si spaljen, pa pomislila da ce se barem dobro nasmijat :D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by crvenkasti Tue 18 Oct - 17:55

maggie13 wrote:
crvenkasti wrote:Moja se nećkala, ali kad je vidjela, e onda. I dalje je, sve do sad.

Ja mislim da ja tebe nisam nikad vrijeđao.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 17:55

bogomdani wrote:hehehe,na volju ti..slobodno..meni dovoljno da taj livadić zauvijek odhebe od Menea,a vjerujem i drugim bi laknulo da ode nekud drugdje..jedan dan u baniranju,tako je ovdje bilo lijepo i harmonija vladala.. :greenmed

necu da me se sutra optuzi da sam zagovarao nasilno resenje :p
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 17:57

dzmrdz wrote:
bogomdani wrote:hehehe,na volju ti..slobodno..meni dovoljno da taj livadić zauvijek odhebe od Menea,a vjerujem i drugim bi laknulo da ode nekud drugdje..jedan dan u baniranju,tako je ovdje bilo lijepo i harmonija vladala.. :greenmed

cuj,kako rekoh,na volju ti...znam da je ovdje nekad bilo mirno i cista harmonija...cak i vIP pun rasprave,nije nes lose,ali ovakvi likovi...uffff...eto i duddet-e je otisla,pobrisala profil,cura okrenuta ulijevo,a ovi smradovi u coporu je lincovali..curi dosta i ode..pametno..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 18:02

bogomdani wrote:
dzmrdz wrote:

cuj,kako rekoh,na volju ti...znam da je ovdje nekad bilo mirno i cista harmonija...cak i vIP pun rasprave,nije nes lose,ali ovakvi likovi...uffff...eto i duddet-e je otisla,pobrisala profil,cura okrenuta ulijevo,a ovi smradovi u coporu je lincovali..curi dosta i ode..pametno..

Ja sam ovde jos malo a razloga je vise zasto necu ostati, izmedju ostalih je i ta netrepeljivost koja mene iskreno deprimira. Najgore sto su svi manje vise onako kao neki inteligentni ljudi. Mozda je ovo nekome dobro i fora, meni nije i necu se trovati time.

na drugu stranu zapostavljam mnogo korisnije stavri a vidim da se ne mogu oteti tome d abudem uvucen u kojekakve rasprave kojima nema kraja niti svrhe.

ja smatram ovo duhovnim nazadovanjem u neku ruku...

Last edited by dzmrdz on Tue 18 Oct - 18:04; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 18:03

a tek onih 14 kad tebe nije bilo, pa nismo slušali sve one gadarije o ženama...aaaaaaj
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme Tue 18 Oct - 18:11

crvenkasti wrote:
maggie13 wrote:

Ja mislim da ja tebe nisam nikad vrijeđao.
Jednom si mi rekao da sam glupa te sam se tri dana durila s pravom. A, ovo ti je kompliment. B-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 18:11

Noor wrote:

a tek onih 14 kad tebe nije bilo, pa nismo slušali sve one gadarije o ženama...aaaaaaj
jocolor sreco,moras nauciti razlikovati pravo od populistickog misljenja...e da bar znas kakvo u reali imam mislčjenje i pristup zenama..ako sam udario po nekima,to je bilo radi toga,jer su pocele vrijedjati sto nisam imao uvlakacki pristup i nisam pisao kako njima pase..14 danasamo jer sam sazeo izreceno od jedne cure i tome pridjelio definicije.Dakle,sama pala,sama se ubila...nemos za kisu kasti da je suha...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 18:14

bogomdani wrote:
Noor wrote:

jocolor sreco,moras nauciti razlikovati pravo od populistickog misljenja...e da bar znas kakvo u reali imam mislčjenje i pristup zenama..ako sam udario po nekima,to je bilo radi toga,jer su pocele vrijedjati sto nisam imao uvlakacki pristup i nisam pisao kako njima pase..14 dana

jel to bila ona...kako ono reče...konjska glava..faca...što li?
nisam ja tvoja sreća.

Last edited by Noor on Tue 18 Oct - 18:16; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 18 Oct - 19:47

maramih ne voli lažljivce, a svetozar se dokazao kao ober lažljivac....kaže da nije ni srbin ni hrvat, što bi značilo da je musliman, pošto mu nije prošla paralaža da je židov, tu ga je mateo sašio da boli... a yehudi je tada pobjegao glavom bez obzira... s obzirom da im je dečko razbio iluzije i teško im povrijedio ego nahuškali su onu kuju wienu da ga lažno prijavi i dečko je imao gadnih neugodnosti i za to šta ste mu napravili da ste to meni napravili to bi vam bilo zadnje.. probao je onaj pederčić mladi partizan ali mu nije uspjelo to jest upozoren je da ne jede govna od onih koji su me kakti trebali isljeđivat.... još jedan mi je također pokušao stvarati neugodnosti, ali je rezultat bi isti ko i s prijavom onog prvospomenutog ološa, ali ovom drugom nisam zamjerio jer je.... kak je... nebitno...nije točno da se kačim sa samo pojedinim ljudima predmnijevajući da se radi o srbima zbog kakti moje mržnje spram njih ili o komunjarama iz istog kakti razloga, zakačim se s onima za koje procijenim da su lažljivci, ili pokvareni i licemjerni do srži... što bi značilo da likovi poput epija, yehudija, svetozara, ewe, dudaljke ijoš nekoliko pojedinaca ne bi od mene kapi dobili da im o kapi ovisi.... dok svi ostali makar se i zakačio s njima uključujući i prekodrinske srbe (ako jesu uistinu prekodrinski), ali i prečane kojih tu također ima su za mene ljudi OK, s kojima je sasvim normalno po nekim pitanjima se slagati a po nekim ne...... i to je to... meni ovdje nikad žene nisu kolektivno pisale i govorile da sam skot neotesani i pokvareni, ako sam se koji put nekom od sugovornika i zamjerio pretjeravši, nisam imao nikad problema niti sujete da se ne mogu i javno ispričati.... za sve ovo postoje dokazi, i ljudi koji to mogu posvjedočiti.... i to ljudi koji baš i nisu nešto posebno dobri sa mnom...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti Tue 18 Oct - 20:01

michaellcmacha wrote:maramih ne voli lažljivce, a svetozar se dokazao kao ober lažljivac....kaže da nije ni srbin ni hrvat, što bi značilo da je musliman, pošto mu nije prošla paralaža da je židov, tu ga je mateo sašio da boli... a yehudi je tada pobjegao glavom bez obzira... s obzirom da im je dečko razbio iluzije i teško im povrijedio ego nahuškali su onu kuju wienu da ga lažno prijavi i dečko je imao gadnih neugodnosti i za to šta ste mu napravili da ste to meni napravili to bi vam bilo zadnje.. probao je onaj pederčić mladi partizan ali mu nije uspjelo to jest upozoren je da ne jede govna od onih koji su me kakti trebali isljeđivat.... još jedan mi je također pokušao stvarati neugodnosti, ali je rezultat bi isti ko i s prijavom onog prvospomenutog ološa, ali ovom drugom nisam zamjerio jer je.... kak je... nebitno...nije točno da se kačim sa samo pojedinim ljudima predmnijevajući da se radi o srbima zbog kakti moje mržnje spram njih ili o komunjarama iz istog kakti razloga, zakačim se s onima za koje procijenim da su lažljivci, ili pokvareni i licemjerni do srži... što bi značilo da likovi poput epija, yehudija, svetozara, ewe, dudaljke ijoš nekoliko pojedinaca ne bi od mene kapi dobili da im o kapi ovisi.... dok svi ostali makar se i zakačio s njima uključujući i prekodrinske srbe (ako jesu uistinu prekodrinski), ali i prečane kojih tu također ima su za mene ljudi OK, s kojima je sasvim normalno po nekim pitanjima se slagati a po nekim ne...... i to je to... meni ovdje nikad žene nisu kolektivno pisale i govorile da sam skot neotesani i pokvareni, ako sam se koji put nekom od sugovornika i zamjerio pretjeravši, nisam imao nikad problema niti sujete da se ne mogu i javno ispričati.... za sve ovo postoje dokazi, i ljudi koji to mogu posvjedočiti.... i to ljudi koji baš i nisu nešto posebno dobri sa mnom...

vidi koliko pizda piše o sebi
umjesto pomiri se istinom da ga nitko ne šljivi ni 5%
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Oct - 20:04

A cuj,boli nas Kurac koga voli Mišamaš ili ne voli..svoje osobne preferencije lijeci u realnom i nadasve SVOM zivotu,a ne se ovdje kaciti ljudima o vrat,sa najnizim namjerama...
Sto se tice "laganja"...svi smo mi male bebice,naspram tvojegg montiranja i podmetanja...
zadnje je postalo razotkriveno kad si potiho i dzmrdz-a htio proglesiti lazovom..

hajmo ovako..ljudi lazu,svi,manje vise..Koji si ti qurac da se tebi mora podastirati cijela istina..?...
Zasto ljudi lazu?Pa primjer,malo da zastite privatnost,pogotovo kad copor jalnusnih oponenata suprotnoga politickog stava nadje za shodno da kopa po privatnim zivotima drugih ljudi..
budi dobar pa nekog shebi argumentima...no lakse je vikati :eno vuka,eno vuka..i lov na vjestice je poceo..
To radite smisljeno i podlo..
Ljudi bi ti mogli i povjerovati po pitanju Menea,da sam ja u pitanju..ali si se sad konstrukcijski sjebao trpajuci u isti kosh i Jehudija,Ewwe,i vidim,jako pristojno nazivas Duddete-dudaljkom...samo radi politicki razlicitog stava??mmm vrlo neotesano,neodgojeno i ruzno..eto snadji si mooda pa joj to reci pred njenim mjuzem..Lako je profilirati lazno ljude,kao sto ti radis tu na Forumu,nadjes par lojalnih sljedbenika,kojima koristenje mozga nije bas primarna funkcija,i onda se oborite,na primjer ..Duddete..zena,majka,ima djecu,obitelj,a vi je nazivate svakojakim imenima..cura cak nije niti ovdje u blizini da zivi,pa eto malo komentira,a hvala bogu,ima pravo na svoj stav..jel??..ili ne??..naravno da ima,ali nek seonda ne buni sto je slijedi..bas fino..
Dakle,Jehudi,Ewwa i duddete i Moja velicanstvenost rendeer

tu si se sjebo..da si ostao pri meni,pa hajde,ali Jehudi,Ewwa i duddete su 2lažljivci2ž samo zato jer imaju oponente stavove u politici...sam pao-sam se ubio..

rekoh,pokusaj neosobno shvatiti,kad netko predostroznosti radi,ti baci napoj u oci..dakle,istinu nisi zasluzio..ima ovdje par ljudi,koji imaju SVE infoe o meni...
Kako su dosli do toga...
Ebote Mišamašu,samo su pristojno pitali,trebao si i ti tako,ali ne..oborio se na lazljivce,a sram i h i stid bilo,jer lazu nepoznatim ljudima na forumu..
ne bih bas rekao niti laz,miksanje malo ovoga,malo onoga..
oprosti ako te povrijedih time,jer,na forumu ima svega i svacega...ne treba bas odmah na prvu vjerovati nikom..zasto..ebiga...svatko ima svoj razlog..bed je u nekih sto im probava ne podnosi srot,ne znaju sot je na kraju istina..uhh,ta ebena istina..moramo je znati posto poto,makar pokvarili odnoserw sa svim ljudima..Jednostavno je dovoljno u pocetku razumirti necije motive,a poslije lijepo pitati..eto uci Mišamašu..Stara i prastara..sto sijes to ces i poznjeti..a ja sam vrlo ugodna osoba ako se prema meni tako netko postavi...respekt mora teci u oba smjera... :starac _hajde pusa, i ne se ljutiti,ispricavam se za sve teze rijeci,ja to vjerovatno necu dozivjeti od Tebea,jer imas overkill Ego..u ljutnji svasta kazem,ali to doista ne mislim..no nikad iz cista mira...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 18 Oct - 20:14

aj da raščistimo tvoje nerazumijevanje mog upisa... ti si lažljivac, yehudi je i lažljivac i licemjer, ewa je sadistički licemjer, a dudaljka je pritajena četnikuša... iza sve od ovog navedenog postoje neoborivi argumenti... za tebe je to najmanji problem jer ti lažeš dok zineš a i polupismen si i nemaš pojma koliko si glup.... naravno nisi ni svjestan kad te 10 ljudi odjednom zajebava zbog tvojih budalastih upisa.... yehudi je jedini hrvatski vojnik na svijetu koji iz dna duše mrzi hrvatske vojnike i ima autentični ustaški nož koji je nosio s ponosom kao relikviju skojom se hvalio svojim suborcima elitnim hrvatskim komandosima, kako je njegov djed oteo nož ustaši kojeg je pri tom ubio ko kera..... pametnom dosta....ewa pak žali što se tenkovski rovovi i rudnici ne mogu i danas adekvatno koristiti i njoj bi najoptimalnije bil kad bi bpr između ostale ustaške djece u nekoj grabi pijukom zapijukana završila i moja, a dudaljka je ko što rekoh pritajena četnikuša i tu se nema šta puno posebno obrazlagati... džango je za nju ma nema se tu šta uspoređivat... s njim bez problema kar se i porječkali iks puta... eto a sad ti stalno sebe svrstavaš u neku jebenu većinu samo ja mislim da ovdje nikom nije jasno o okojoj ti većini zboriš s obzirom da vas ober lažljivaca tu ima slovom i brojem 1 jedan tj samo ti.... ;)

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti Tue 18 Oct - 20:16

michaellcmacha wrote:aj da raščistimo tvoje nerazumijevanje mog upisa... ti si lažljivac, yehudi je i lažljivac i licemjer, ewa je sadistički licemjer, a dudaljka je pritajena četnikuša...

a ja?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 18 Oct - 20:18

i usput ti si patološki lažov... jer ti na dnevnoj bazi prosipaš i potpuno bezvezne i nepotrebne laži... kao št je bila ova o fenomenalnom restoranu koji gostima pruža užitak dok ih poslužuje sa prefinim leskovačkim delicijama u dvorištu svoje kuće, u nekoj njemačkoj zabiti za koju nitko ne zna osim tebe i ne smij nitko ni saznat da ne bi slučajno ja prek vikenda otišao tamo i srbinu se napio krvi iz srednjeg lada.... e jebo te ko te tako s mozgom razvedena... ;)

Last edited by michaellcmacha on Tue 18 Oct - 20:22; edited 1 time in total
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 17 of 24 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24  Next

Back to top

- Similar topics