Vučič planirao atentat na Milu?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vučič planirao atentat na Milu?
a da nije to mali mini erdogan obrazac....jastreb wrote:A da nije Milo to sam režirao? Na to niste pomišljali?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ti si nam trebao da nas prosvietliš! Već je Pižon bio forumski Relković.
ma da, juce terorista, uhapsen.
danas pocela grupna " demoblizacija "
etapno.
teroristi bez lisica, slobodnim rukama.
treba da se stidi sta sve radi
m.dj, je obican lopov. nije bitno da li ce
c.gora u nato ili nece.
on je obican gad, od velikog srbima do
turcina, štiptara i ustase,
milo, 3 u 1
danas nije ni slova prozborio o " teroristima "
ni on ni bilo ko drugi.
ministar policje c.g. se cudi, o cemu se radi,
ko je uhapsen ??
danas pocela grupna " demoblizacija "
etapno.
teroristi bez lisica, slobodnim rukama.
treba da se stidi sta sve radi
c.gora u nato ili nece.
milo, 3 u 1
danas nije ni slova prozborio o " teroristima "
ni on ni bilo ko drugi.
ministar policje c.g. se cudi, o cemu se radi,
ko je uhapsen ??
Last edited by pizzon on 17/10/2016, 21:32; edited 2 times in total
Guest- Guest
pizzon wrote:ma da, juce terorista, uhapsen.
danas pocelo grupna " demoblizacija "
etapno.
c.gora u nato ili nece.
milo, 3 u 1
zašto uvijek pišeš tolike skraćenice??
daj napiši celu reč, da te ceo svet razume, bre
Guest- Guest
sve i da udje u nato,ko bi lud isao ratovati protiv Rusije eventualno
2014-04-14
pa je,poenta je u tome da je bitno kako narod dise,a ne sta radi onaj prdonja na vlastipizzon wrote:mrzi me sve da kucam
a mislim da je ocitigleno sta pise
2014-04-14
pizzon wrote:mrzi me sve da kucam
ugl. je, al pnk. nprž. mzk
Guest- Guest
Kad je kome na Balkanu bilo bitno kako narod dise..dapace,sto je manje disao,to je bilo bolje za vlast..Winter is coming wrote:pa je,poenta je u tome da je bitno kako narod dise,a ne sta radi onaj prdonja na vlastipizzon wrote:mrzi me sve da kucam
Guest- Guest
a ko bi placao poreze kad bi svi prestali disati
2014-04-14
afff..dovoljna kolicina kmetja bi se ovako i onako odrzavla na zivotu,da zaradi Velmozama penezi
Guest- Guest
marcellus wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/tko-je-covjek-koji-stoji-iza-srpskih-terorista-u-crnoj-gori-zovu-ga-mali-legija-bio-je-zamjenik-zandarmerije-mup-a-srbije/5147520/
jutarnji, doduše... vjerojatno konstrukcija
Propaganda naravno i to prilično naivna.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Opozicija CG: Ne priznajemo izbore na dan pokušaja udara
Podgorica -- Predstavnici DF, Velike koalicije Ključ, Demokrata i Socijaldemokratske partije doneli su odluku da ne priznaju rezultate parlamentarnih izbora u Crnoj Gori.
IZVOR: TANJUG PONEDELJAK, 17.10.2016. | 21:29
Predstavnici tih političkih subjekata su se, kako saznaje Portal RTCG, saglasili da ne priznaju rezultate izbora imajući u vidu da su, kako se navodi, ovaj izborni proces pratile takve zloupotrebe, "koje su po sadržaju i broju nadmašile sve prethodne izborne procese u istoriji parlamentarizma Crne Gore".
"Posebno imajući u vidu činjenicu da su pojedini mediji već u subotu najavili, a državni organi Crne Gore u nedelju saopštili da se tokom izbornog dana desio pokušaj državnog udara. Jasno je, da se u atmosferi državnog udara na sam dan izbora ne mogu održati slobodni, fer i pošteni izbori", ocenjeno je na sastanku.
RTCG prenosi da navedeni opozicioni parlamentarni subjekti insistiraju da nezavisna komisija, u okviru koje treba uključiti i predstavnike međunarodne zajednice, konstatuje i ispita sve činjenice u vezi sa navedenim državnim udarom i javnosti saopšti ko su izvršioci, a ko nalogodavci tog krivičnog dela.
Ove četiri izborne liste, koje su osvojile 39 poslaničkih mandata od mogućih 81, konstatovale su da ne mogu priznati rezultate izbora koji su održani u danu kada je izvođen državni udar.
U zaključku, kojim je definisana zajednička odluka celokupne parlamentarne opozicije o nepriznavanju rezultata izbora, navedeno je da se tim pre ne mogu prihvatiti rezultati jer je državni udar izvođen dan pred održavanje glasanja, kao i na sam dan izbora, što je nespojivo sa slobodnim i demokratskim izjašnjavanjem građana.
da ste nastupili na 1 listi,
kao udruzena demok. opozicija
danas biste bili vlast.
uvek igrate lose i pogresno,
uvek vam je ego veci od cilja, yebite se !
nije valjda da je neko od vas ocekivao da
ce namaknuti vise od prvog balkanskog lopova.
ili ste iznenadjeni da je muvao, javno i tajno.
sto je hapsio i pravio " igrokaze "
Podgorica -- Predstavnici DF, Velike koalicije Ključ, Demokrata i Socijaldemokratske partije doneli su odluku da ne priznaju rezultate parlamentarnih izbora u Crnoj Gori.
IZVOR: TANJUG PONEDELJAK, 17.10.2016. | 21:29
Predstavnici tih političkih subjekata su se, kako saznaje Portal RTCG, saglasili da ne priznaju rezultate izbora imajući u vidu da su, kako se navodi, ovaj izborni proces pratile takve zloupotrebe, "koje su po sadržaju i broju nadmašile sve prethodne izborne procese u istoriji parlamentarizma Crne Gore".
"Posebno imajući u vidu činjenicu da su pojedini mediji već u subotu najavili, a državni organi Crne Gore u nedelju saopštili da se tokom izbornog dana desio pokušaj državnog udara. Jasno je, da se u atmosferi državnog udara na sam dan izbora ne mogu održati slobodni, fer i pošteni izbori", ocenjeno je na sastanku.
RTCG prenosi da navedeni opozicioni parlamentarni subjekti insistiraju da nezavisna komisija, u okviru koje treba uključiti i predstavnike međunarodne zajednice, konstatuje i ispita sve činjenice u vezi sa navedenim državnim udarom i javnosti saopšti ko su izvršioci, a ko nalogodavci tog krivičnog dela.
Ove četiri izborne liste, koje su osvojile 39 poslaničkih mandata od mogućih 81, konstatovale su da ne mogu priznati rezultate izbora koji su održani u danu kada je izvođen državni udar.
U zaključku, kojim je definisana zajednička odluka celokupne parlamentarne opozicije o nepriznavanju rezultata izbora, navedeno je da se tim pre ne mogu prihvatiti rezultati jer je državni udar izvođen dan pred održavanje glasanja, kao i na sam dan izbora, što je nespojivo sa slobodnim i demokratskim izjašnjavanjem građana.
da ste nastupili na 1 listi,
kao udruzena demok. opozicija
danas biste bili vlast.
uvek igrate lose i pogresno,
uvek vam je ego veci od cilja, yebite se !
nije valjda da je neko od vas ocekivao da
ce namaknuti vise od prvog balkanskog lopova.
ili ste iznenadjeni da je muvao, javno i tajno.
sto je hapsio i pravio " igrokaze "
Guest- Guest
A jok,Pižon..to ja se sjetio te postapalice...ne sudjelujem ja u raspravi...
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
da je bilo ko drugi u pitanju rekao bi patka ali ovdje se o srbima radi tako da tu ipak treba uzeti sve sa zadrškom pogotovo kad se sjetim predizborne retorike oporbe u CG koji su preotvoreno prijetili kao da su imali informacije o onom što sljedi.marcellus wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/tko-je-covjek-koji-stoji-iza-srpskih-terorista-u-crnoj-gori-zovu-ga-mali-legija-bio-je-zamjenik-zandarmerije-mup-a-srbije/5147520/
jutarnji, doduše... vjerojatno konstrukcija
Guest- Guest
Vjerojatno se pripremala pobuna, kao u Kijevu protiv Janukovića, a ovo je trebala biti udarna skupina koja bi pucala po narodu i time potaknula nasilno preuzimanje vlasti.
tre911 wrote:
da je bilo ko drugi u pitanju rekao bi patka ali ovdje se o srbima radi tako da tu ipak treba uzeti sve sa zadrškom pogotovo kad se sjetim predizborne retorike oporbe u CG koji su preotvoreno prijetili kao da su imali informacije o onom što sljedi.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
..kuha se..kuha...dokle..ostaje za vidjeti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vučic danas planirao privatno doći u Jasenovac i izazvati kaos
» Atentat koji je zgrozio ceo svet i 'region'(slučaj Milorad Pupovac):Atentat malokalibarskom limunovom košpicom
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» " milu "pao rejting
» Dan žalosti za Tetrijeba!Milu Kitića izmarisali
» Atentat koji je zgrozio ceo svet i 'region'(slučaj Milorad Pupovac):Atentat malokalibarskom limunovom košpicom
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» " milu "pao rejting
» Dan žalosti za Tetrijeba!Milu Kitića izmarisali
Page 2 of 3