ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vučič planirao atentat na Milu?

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Vučič planirao atentat na Milu? - Page 2 Empty Re: Vučič planirao atentat na Milu?

Post by michaellcmacha 17/10/2016, 20:30

jastreb wrote:A da nije Milo to sam režirao? Na to niste pomišljali?
a da nije to mali mini erdogan obrazac....

michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Vučič planirao atentat na Milu? - Page 2 Empty Re: Vučič planirao atentat na Milu?

Post by Regoč 17/10/2016, 20:30

Ti si nam trebao da nas prosvietliš! Već je Pižon bio forumski Relković.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 17/10/2016, 21:27

ma da, juce  terorista, uhapsen.
danas pocela grupna " demoblizacija "
etapno. 
teroristi bez lisica, slobodnim rukama.
treba da se stidi sta sve radi
m.dj, je obican lopov. nije bitno da li ce
c.gora u nato ili nece. 
on je obican gad, od velikog srbima do 
turcina, štiptara i ustase, 
milo, 3 u 1
danas nije ni slova prozborio o " teroristima "
ni on ni bilo ko drugi.
ministar policje c.g. se cudi, o cemu se radi,
ko je uhapsen ??

Last edited by pizzon on 17/10/2016, 21:32; edited 2 times in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/10/2016, 21:29

pizzon wrote:ma da, juce  terorista, uhapsen.
danas pocelo grupna " demoblizacija "
etapno. 
m.dj, je obican lopov. nije bitno da li ce
c.gora u nato ili nece. 
on je obican gad, od velikog srbima do 
turcina, štiptara i ustase, 
milo, 3 u 1

zašto uvijek pišeš tolike skraćenice??
daj napiši celu reč, da te ceo svet razume, bre
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 17/10/2016, 21:29

sve i da udje u nato,ko bi lud isao ratovati protiv Rusije eventualno

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 17/10/2016, 21:30

mrzi me sve da kucam
a mislim da je ocitigleno sta pise
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 17/10/2016, 21:31

pizzon wrote:mrzi me sve da kucam
pa je,poenta je u tome da je bitno kako narod dise,a ne sta radi onaj prdonja na vlasti

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 17/10/2016, 21:35

ugl. je, al pnk. nprž. mzk
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/10/2016, 21:38

Winter is coming wrote:
pa je,poenta je u tome da je bitno kako narod dise,a ne sta radi onaj prdonja na vlasti
Kad je kome na Balkanu bilo bitno kako narod dise..dapace,sto je manje disao,to je bilo bolje za vlast.. Suspect
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 17/10/2016, 21:39

a ko bi placao poreze kad bi svi prestali disati

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 17/10/2016, 21:42

afff..dovoljna kolicina kmetja bi se ovako i onako odrzavla na zivotu,da zaradi Velmozama penezi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 17/10/2016, 21:43

marcellus wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/tko-je-covjek-koji-stoji-iza-srpskih-terorista-u-crnoj-gori-zovu-ga-mali-legija-bio-je-zamjenik-zandarmerije-mup-a-srbije/5147520/

jutarnji, doduše... vjerojatno konstrukcija

Propaganda naravno i to prilično naivna.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 17/10/2016, 21:56

Opozicija CG: Ne priznajemo izbore na dan pokušaja udara
Podgorica -- Predstavnici DF, Velike koalicije Ključ, Demokrata i Socijaldemokratske partije doneli su odluku da ne priznaju rezultate parlamentarnih izbora u Crnoj Gori.
IZVOR: TANJUG PONEDELJAK, 17.10.2016. | 21:29Vučič planirao atentat na Milu? - Page 2 196237806557ecc8414bc60541015142_v4_big

Predstavnici tih političkih subjekata su se, kako saznaje Portal RTCG, saglasili da ne priznaju rezultate izbora imajući u vidu da su, kako se navodi, ovaj izborni proces pratile takve zloupotrebe, "koje su po sadržaju i broju nadmašile sve prethodne izborne procese u istoriji parlamentarizma Crne Gore".

"Posebno imajući u vidu činjenicu da su pojedini mediji već u subotu najavili, a državni organi Crne Gore u nedelju saopštili da se tokom izbornog dana desio pokušaj državnog udara. Jasno je, da se u atmosferi državnog udara na sam dan izbora ne mogu održati slobodni, fer i pošteni izbori", ocenjeno je na sastanku. 

RTCG prenosi da navedeni opozicioni parlamentarni subjekti insistiraju da nezavisna komisija, u okviru koje treba uključiti i predstavnike međunarodne zajednice, konstatuje i ispita sve činjenice u vezi sa navedenim državnim udarom i javnosti saopšti ko su izvršioci, a ko nalogodavci tog krivičnog dela. 

Ove četiri izborne liste, koje su osvojile 39 poslaničkih mandata od mogućih 81, konstatovale su da ne mogu priznati rezultate izbora koji su održani u danu kada je izvođen državni udar. 

U zaključku, kojim je definisana zajednička odluka celokupne parlamentarne opozicije o nepriznavanju rezultata izbora, navedeno je da se tim pre ne mogu prihvatiti rezultati jer je državni udar izvođen dan pred održavanje glasanja, kao i na sam dan izbora, što je nespojivo sa slobodnim i demokratskim izjašnjavanjem građana.

da ste nastupili na 1 listi, 
kao udruzena demok. opozicija
danas biste bili vlast. 
uvek igrate lose i pogresno,
uvek vam je ego veci od cilja, yebite se !
nije valjda da je neko od vas ocekivao da
ce namaknuti vise od prvog balkanskog lopova.
ili ste iznenadjeni da je muvao, javno i tajno.
sto  je hapsio i pravio " igrokaze "
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/10/2016, 22:02

Jel ti Miiilo ili Draaago...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/10/2016, 22:02

nit mi  Milo nit mi Drago
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/10/2016, 22:03

A jok,Pižon..to ja se sjetio te postapalice...ne sudjelujem ja u raspravi... :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 17/10/2016, 22:06

Da ti nije Miodrag?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 18/10/2016, 00:14

marcellus wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/tko-je-covjek-koji-stoji-iza-srpskih-terorista-u-crnoj-gori-zovu-ga-mali-legija-bio-je-zamjenik-zandarmerije-mup-a-srbije/5147520/

jutarnji, doduše... vjerojatno konstrukcija
da je bilo ko drugi u pitanju rekao bi patka ali ovdje se o srbima radi tako da tu ipak treba uzeti sve sa zadrškom pogotovo kad se sjetim predizborne retorike oporbe u CG koji su preotvoreno prijetili kao da su imali informacije o onom što sljedi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 18/10/2016, 07:00

Vjerojatno se pripremala pobuna, kao u Kijevu protiv Janukovića, a ovo je trebala biti udarna skupina koja bi pucala po narodu i time potaknula nasilno preuzimanje vlasti.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by gargamel0101 18/10/2016, 07:24

tre911 wrote:
da je bilo ko drugi u pitanju rekao bi patka ali ovdje se o srbima radi tako da tu ipak treba uzeti sve sa zadrškom pogotovo kad se sjetim predizborne retorike oporbe u CG koji su preotvoreno prijetili kao da su imali informacije o onom što sljedi.
:tu
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/10/2016, 07:33

..kuha se..kuha...dokle..ostaje za vidjeti
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics