wow...:)
Page 1 of 1
wow...:)
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vojni-mimohod-je-made-in-croatia-vojna-industrija-prosle-godine-izvezla-15-milijardi-kuna/834878.aspx
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: wow...:)
1,5 milijardi a ne 15 ili obratno...ne zna se tko više laže....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Nešto si neurozan, a?v_vlado wrote:1,5 milijardi a ne 15 ili obratno...ne zna se tko više laže....
2014-04-23
dobro je..lajkam industriju oruzja..Mada kad sam vidio naziv topica,pomislih da je ero dosao do nekih slika Kraljice sa ljetovanja,pa ja pohrlio da vidim...
Guest- Guest
Nemoj tako vladi traktoristi, oma ga nešto štrecne čim se spomene oružije u RH u bilo kom obliku. Trauma bežanije mu je još friška u njegovom sjećanju. Navodno je spalio tri lamele samo do granice sa BiH.Ero wrote:Nešto si neurozan, a?v_vlado wrote:1,5 milijardi a ne 15 ili obratno...ne zna se tko više laže....
Guest- Guest
A vid u jednim novinama 1,5 u drugm 15 ....neko laže a ko radi to oružje jer svi pravi hrvati su penzioneri ili uhljebi..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ne znam za vas srbe i penzionere, u RH su umirovljenici tako da izgleda da si opet promašio i forum i temu.v_vlado wrote:A vid u jednim novinama 1,5 u drugm 15 ....neko laže a ko radi to oružje jer svi pravi hrvati su penzioneri ili uhljebi..
Guest- Guest
Normalan, osim kad tebe ugledam...v_vlado wrote:A kako tebi tlak???
2014-04-23
Page 1 of 1